- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
Aynen 2. İnşallah ama korkuyorum inan. Bubay da olmadı. İlki hemen ilk ayda olmuştu çünkü.Keşke ertelemeseymişsinne güzel büyürlerdi beraber..
Hayırlısı olsun hakkınızda canım. Nasip olursa 2. Olacak seninde değil mi?
Doktora gittin mi pekiAynen 2. İnşallah ama korkuyorum inan. Bubay da olmadı. İlki hemen ilk ayda olmuştu çünkü.
Yok bu ay da olmazsa bi kontrole giderimDoktora gittin mi peki
Cemren0604 L Lavyer2012
Selam kızlar 2021 grubuna yazmak istemedim. Millet üzülmesin ay acaba bnm de öyle olur mu diye şey olmasın diye.
ben bugün devlet hastanesine gittim.
kalp atışı yok dedi oda.
detaylıya gönderdi. Ne yolk kesesi ne fetus ne de kalp atışı gözlenmedi raporu verdi detaylıda. Kese 6haftalık kalmış gelişmemiş. Ama kese baya bozunmuş. Yusyuvarlaktı, sönmüş balon gibi kalmış...
geçen hafta da kalp atışı yok demişti. Baya baya umutlarım söndü. Kürtaj olmayı önerdi. Ama kanamayla da atabilirsin dedi.
eve geldim zaten kanamam başlamış. Pıhtı gibi birşey ve sonrası kanama. Hala devam ediyor
Umudum tutuyormuş resmen :/
Şimdi msjını hatırladım da geri bakıp teyit etttim. Oğlumda hemen hissetmiştim ama bunda 6. Haftada bi ile ihtimal vermedim demiştin ya inan bir tuhag oldum ne değişik demi Allah o hissi veriyor içine.Cemren0604 L Lavyer2012
Selam kızlar 2021 grubuna yazmak istemedim. Millet üzülmesin ay acaba bnm de öyle olur mu diye şey olmasın diye.
kalp atışı yok dedi oda.
detaylıya gönderdi. Ne yolk kesesi ne fetus ne de kalp atışı gözlenmedi raporu verdi detaylıda. Kese 6haftalık kalmış gelişmemiş. Ama kese baya bozunmuş. Yusyuvarlaktı, sönmüş balon gibi kalmış...
geçen hafta da kalp atışı yok demişti. Baya baya umutlarım söndü. Kürtaj olmayı önerdi. Ama kanamayla da atabilirsin dedi.
eve geldim zaten kanamam başlamış. Pıhtı gibi birşey ve sonrası kanama. Hala devam ediyor
Evet ya. Bir hafta önce de kalp atışı yok denmişti, detaylıya yollanmıştım. Ama inanmamıştım.neyse canım sen iyi ol da inş rabbim sağlıklısından tekrar nasip eder. Kürtaj olmak zorunda kalmaman ve şu ana kadar sana bir zarar vermemiş olması sevindirici. Ne tuhaf deni vazgeçtiğin anda gidivermesi.
Evet bir türlü hamile olduğumu hissedememeiştim. Şişmelerm dışında.Şimdi msjını hatırladım da geri bakıp teyit etttim. Oğlumda hemen hissetmiştim ama bunda 6. Haftada bi ile ihtimal vermedim demiştin ya inan bir tuhag oldum ne değişik demi Allah o hissi veriyor içine.
Oğlun noktasında biraz da endişeliydin demek ki hayırlı zaman bu zaman değilmiş diyelimEvet bir türlü hamile olduğumu hissedememeiştim. Şişmelerm dışında.
Bu hissisliğe rağmen 3 haftaya bir çok hayal sığdırmışım:/
Komik olan diğer doktorların gördüğü fetus yolk kesesi nereye kayboldu.
şimdi aklımı bu kurcalıyor. Hiç mi yoktu. Yoksa sonradan kayboluyor mu
Aynen hayırlısı :-Oğlun noktasında biraz da endişeliydin demek ki hayırlı zaman bu zaman değilmiş diyelim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok az kalmış.Merhaba kızlar, bu grubun hala aktif olduğunu bilmiyordum. 5 yil once takip ediyordum şubat diye beklerken ocak sonunda almiştim kizimi kucağima. Şimdi ikinciyi bekliyoruz hayırlısıyla az bir zaman kaldı. İnşallah sizde de her şey yolundadır
Aa ne güzel bu da ocakMerhaba kızlar, bu grubun hala aktif olduğunu bilmiyordum. 5 yil once takip ediyordum şubat diye beklerken ocak sonunda almiştim kizimi kucağima. Şimdi ikinciyi bekliyoruz hayırlısıyla az bir zaman kaldı. İnşallah sizde de her şey yolundadır
Canım seni merak ediyordum az önce etiketlemiştim hatta ama sonra gördüm bildirimlerden.Cemren0604 L Lavyer2012
kalp atışı yok dedi oda.
Ne güzelMerhaba kızlar, bu grubun hala aktif olduğunu bilmiyordum. 5 yil once takip ediyordum şubat diye beklerken ocak sonunda almiştim kizimi kucağima. Şimdi ikinciyi bekliyoruz hayırlısıyla az bir zaman kaldı. İnşallah sizde de her şey yolundadır
Bende hazır hissetmedim hiç açıkcasıSelam kızlar. Yıllar olmuş girmeyeli. Maşallah 2. Ler gelmiş. Ben de hala 2. Olmalı mı diyorum. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum ikinci çocuk için. Rabbm hayırlı zamanda versin inşallah.
SelamSelamlarben de grubu görünce bi duygulandım şimdi ..benim kızım da 20 şubatta doğmuştu ❤
Yaaa❤❤ çok teşekkür ederim çok sağol aminSelamoğlumda 20 şubat doğumlu. Hamileymişsinde ne güzel Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin