Amin canım :) Herseye rağmen güzelDiğer 2 çocuğumu 2 yasa kadar emzirince, hak geçmesin diye bekliyorum. Ama 37 yaşında da zor geliyor gece uykudan zırt pırt kalkmak. Canları sağolsun. Annelik çok zor. Rabbim herkese kolaylık versin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım :) Herseye rağmen güzelDiğer 2 çocuğumu 2 yasa kadar emzirince, hak geçmesin diye bekliyorum. Ama 37 yaşında da zor geliyor gece uykudan zırt pırt kalkmak. Canları sağolsun. Annelik çok zor. Rabbim herkese kolaylık versin inşallah.
24 aya kadar bırakılması bebek için daha iyi aslında komşum sütten kesiyor çok agliyo4 oğlu, kızım 20 aylıkken kestim oğlumu da 2 aya kadar keseceğim. Hepsi için en hayırlı zaman insallah .gece sürekli uyanıyor beni ki de ya birde azilari çıkıyorDiğer 2 çocuğumu 2 yasa kadar emzirince, hak geçmesin diye bekliyorum. Ama 37 yaşında da zor geliyor gece uykudan zırt pırt kalkmak. Canları sağolsun. Annelik çok zor. Rabbim herkese kolaylık versin inşallah.
Masallah canim 2. Bebek geliyor hemencik abla olacak .Amin canım :) Herseye rağmen güzel
Üst azilar patladı şükür. Darısı diğerlerine, inşallah. Sütten kesme işi de çok zor benim için. Geceleri ağlamalar, nasıl alışacak bakalım minik kuşum gerçi daha 6 ay daha zamanı var24 aya kadar bırakılması bebek için daha iyi aslında komşum sütten kesiyor çok agliyo4 oğlu, kızım 20 aylıkken kestim oğlumu da 2 aya kadar keseceğim. Hepsi için en hayırlı zaman insallah .gece sürekli uyanıyor beni ki de ya birde azilari çıkıyor
Aynen canım :)Masallah canim 2. Bebek geliyor hemencik abla olacak .
Cinsiyeti belli miAynen canım :)
Bellidir ama göstermediCinsiyeti belli mi
hangi doktora gitmiştiniz esenler medipol deEsenler medipol benim, ilk doğumda baya memnunduk bundada öyle olur inşallah
Sayfaya hayat gelmisMerhaba arkadaşlar özledim buraları nasılsınız nasıl gidiyor bebislerle hayat
unuttu herkes burayi ben verdim guya kilomu ikinci hamilelikle geri almaya basladim wc yi 15. ayda, emzirmeyi de 24selam herkese
Bebeler artık 2 yaşını geçti. Kilolar verildi mi? Emzirmeyi bırakan oldu mu? Tuvalet eğitimine başladınız mı? Başlığa uzun zamandır yazan yok.
Maşallah her şeyi halletmişsiniz. Ben bir tek doğum kilolarımı verdim . Emme ve tuvalet işi duruyor. Emmeyi nasil biraktiracagim hiç bilmiyorum. Çok düşkün. Emmeyi bırakmadan wc yi öğretebilir miyim onu da bilmiyorum. Halbuki 2. Çocuğum. Tüm bu soruların yanıtlarını biliyor olmam gerekirdi .unuttu herkes burayi ben verdim guya kilomu ikinci hamilelikle geri almaya basladim wc yi 15. ayda, emzirmeyi de 24
de biraktik ama 2ay olduhala emme diye geliyor ne zaman unutacak bilemedim emzirmeyi biraktiysanuz banada bi akil verin nolur