- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.891
maşallah kiziniza Allah size bağişlasin,uzun ömürler nasip etsin inşallah. rabbim bana ve isteyen herkeze hayirlisi ile nasip etsin inşallah.
amin canım siz de güzel haberi tez zamanda alırsınız inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah kiziniza Allah size bağişlasin,uzun ömürler nasip etsin inşallah. rabbim bana ve isteyen herkeze hayirlisi ile nasip etsin inşallah.
hayırlısı olsun arkadaşım durumun ne lduKızlar çok üzgünüm kan testim 177 den bugün 122 ye düşmüş doktor kanaman gelebilir dedi değerim ikiye katlanmamış acaba tekrar yükselir mi normale döner mi
Kızlar çok üzgünüm kan testim 177 den bugün 122 ye düşmüş doktor kanaman gelebilir dedi değerim ikiye katlanmamış acaba tekrar yükselir mi normale döner mi
Ayni gunu bekliyoruzSat 29 nisan bat 27 mayis beklemek zor is Allah hepimizin isteklerini gerceklestirsin inşallah hadi hayirlisi bakalim
Amin inşallah ALlah hepimize nasip etsinArkadaşlar birbirimiz için bu mübarek günlerde duaedelim. Benim bir kaybım var o yüzden yeniden bebiş olursa da bir şey olur mu korkusu var. Hayirlisi ile Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin
Hakkımızda hayırlısı inşallah iyi ve mutlu haberlerimizi veririz burdan...Ayni gunu bekliyoruz
Ikinci hamilelik haberi geliyor qalibaaaaa...Slm arkadaslar yazmayali o kadar uzun oldu ki ben 2012 Ekim annesiyim bir tane oglum var emir zahid 2.5 yasinda orada cok guzel dostluklar kurduk cok sukur :) şimdide sat 24 Nisan bugun 22 Nisan bat im di fkt olmadım 4-5 aydır istiyorduk artık ikinciyi test yaptım evde cok silik bir cizgi cikti bakalım yarın tekrar yapicam cok ama cooook heyecanlıyım Eki Görüntüle 1536727
[QUOTE="minnoskabarikkek, post: 41049671, member: 235852"haftalık bebeh birlikte şubatta annesi oluruz sat ve bat ne zaman?
Eveeeet canım ikinciyi bekliyoruz İNSAALAH ama ben simdi hesapladim 29 Ocak diyor dogum tarihi icin ben subat annesi olucam sanıyordum neyse kan testinide bir yapayım oraya transfer olurum belkiIkinci hamilelik haberi geliyor qalibaaaaa...
hayrli olsun :)Slm arkadaslar yazmayali o kadar uzun oldu ki ben 2012 Ekim annesiyim bir tane oglum var emir zahid 2.5 yasinda orada cok guzel dostluklar kurduk cok sukur :) şimdide sat 24 Nisan bugun 22 Nisan bat im di fkt olmadım 4-5 aydır istiyorduk artık ikinciyi test yaptım evde cok silik bir cizgi cikti bakalım yarın tekrar yapicam cok ama cooook heyecanlıyım Eki Görüntüle 1536727
24 Nisan CNmhayrli olsun :)
son adet tarihiniz nedir?
ay insaaklah 12 gun sonra bende sevincli hayrli haberi veririm :) benimde 8 mayis son adet tarihim . daha cooooook var24 Nisan CNm