Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol beyazlanmis sürekli tükürük yapio diste var emmiyo doru duzgun yemiyo bogazlarindan zature olmaz inşCok gecmis olsun kuzum.. aman dikkat et Dismi cikariyor acaba?
Yok canim olmaz oyle dusunme.. bagisikligini guclendir vitamin filan verseydi doktor bari.. d vitamini var ya vitaminli, ondanmi versen acaba. Daha cabuk toparlardi yavrucak, ama disse o zaman dis cikana kadar biraz daha surebilirSaol beyazlanmis sürekli tükürük yapio diste var emmiyo doru duzgun yemiyo bogazlarindan zature olmaz inş
Bende bakıyorum öyle. la ama aktivite masası olarakta kullanılıyormuş değişik birşey. Hışırtılı bez kitaplarda güzel oluyor bu dönemlerde kullanılır artık.O nasil oluyo ki ben bi bakayim cnm bende oyuncak alcam bilemedim neler alsam...
Gecmis olsun canim insallah cabucak gecerOğlum Boğazlarından usutmus ciğerlerine gitmeden dr.gittik
4 gündür atesi 37.8 lerde macrol diye surup kullaniyoruz
Benimkide duruyo alinmasi lazm demedi doktor bana ama istiyorsan git ameliyat gunu al aldr dedi napsam kiYok erteleme canım inan daha kötü oluyor ben 33 yaşındayım. Bukadar erteledim yirmilik dişimi taa 23.24 yaşlarımda alınması lazım demişti doktor aldırmadım. Şimdi daha kötü oldu.
Bi yogurt corbasi tuzsuz guzel oluyo gecen gun ben tarhana yaptim bi kere yapmstim yemedi icin azcik tel sehriye kattim bide ekmek ufalayip yedirdm nasil yedi dene istersen sozde blw yapyrm ama aksam yatarken yediriyorm kendim yoksa gece cok sık uyaniyoBen pütürlü sebze veriyorum ama toplamda 5-6 tatlı kaşığını sevmeyerek yiyor, o kadar. 2 dişi var, kemiremese de yutabiliyor pütürleri ama tadı sorun galiba. Tuz, salça, soğan olmayınca :) Onlarsız tadı güzel bir çorba denesem yer mi acep?
Burdaki doktor antibiyotik verdi sadece Balgam öksürük olursa hemen gel dedi takipdeyiz ateş cikio sürekli bakalim ilac fayda etcekmiiYok canim olmaz oyle dusunme.. bagisikligini guclendir vitamin filan verseydi doktor bari.. d vitamini var ya vitaminli, ondanmi versen acaba. Daha cabuk toparlardi yavrucak, ama disse o zaman dis cikana kadar biraz daha surebilir
İyiyiz canım buyuyoruz ek gıda basladık gibi. Sen nasılsın öpüyorum. Biraz instagram da takılıyoruz bu aralar bi kac arkadas burdanL Littlemore canım aklıma senin bebikler geldi.. Nasillar.. Sen nasılsın :)
Gunaydin kizlarrrr :))
firkan canim ek gida nasil yapsak bebislere.. benim oglana blw yapiyoruz ama pek yedigi soylenemez, disiyle isirip isirip atiyor :/[/QUOT
ben blw ile başladım dün itibariyle☺blw nin sayfasını bulduktan sonra püre vermeyi bırakmıştım dün 6+1 oldu kızım ve başladık sıfırdan.. bundan sonra böyle yavaş yavaş yiyecekler dün kabak verdim mesela hatta blw türkiyenin facebook sayfasına yükledim 5 6 diş yedi kalanını masaya vura vura parçaladı ilk amaç doyması değil zaten tatlara alışması oyüzden koparıp atmasında ni sakınca yok canım bugün ısırıp atar yarın çiğneyip yutarGunaydin kizlarrrr :))
firkan canim ek gida nasil yapsak bebislere.. benim oglana blw yapiyoruz ama pek yedigi soylenemez, disiyle isirip isirip atiyor :/
Canım ilk oğlumdada vermiştim. İnş bir sıkıntı olmaz.firkan Azıcık tuz aklımdan geçmedi değil :) Tereyağı için korkum yok açıkçası, köy tereyağı kullanıyorum ama hiç denemedim sebzelerinde. Aslında aradığım desteği verdin bana. Bugün yoğurt çorbasına azıcık tuz ve tereyağı atayım.
keryneia BLW istedim ama bakıcımızın evine gidiyor, kadına teklif edemedim sonuçta etraf batıyor, o yüzden yapamadım. 15 gün önce sebzeye başladığımız için hiç olmazsa sufle kasesi kadar yesin istiyorum, başka ek gıdalarda alıyor artık. Soğan ve sarımsak için 6. ayın sonunda ver demişti doktor, ama başa çıkamazsam dediğin gibi kendi çorbamızdan ayıracağım.
Oyy.. İştahlı olsunlar bol bol yesinler. Bende iyiyim canım. Ya bende ne face ne instagram, sadece bura ve whatsup varİyiyiz canım buyuyoruz ek gıda basladık gibi. Sen nasılsın öpüyorum. Biraz instagram da takılıyoruz bu aralar bi kac arkadas burdan
Yaa sanirim biz dogru yoldayiz bir yasina kadar tadimlik yiyiceklermis .. yani anne sutu yada mamaya devam..ben blw ile başladım dün itibariyle☺blw nin sayfasını bulduktan sonra püre vermeyi bırakmıştım dün 6+1 oldu kızım ve başladık sıfırdan.. bundan sonra böyle yavaş yavaş yiyecekler dün kabak verdim mesela hatta blw türkiyenin facebook sayfasına yükledim 5 6 diş yedi kalanını masaya vura vura parçaladı ilk amaç doyması değil zaten tatlara alışması oyüzden koparıp atmasında ni sakınca yok canım bugün ısırıp atar yarın çiğneyip yutar
Vitamin veriyorum Can'ım trio acde nefret ediyor tadından. Vermem gereken bir de Demir var toz şase yemeklerine karıştırcam ama yemek yemediği için veremiyorum Nasıl vercem Demir i bilemiyorumCanım ilacı enjektör ile vermeye başla. Bu arada ne ilacı kullanıyorsun. Kaşık içinde renkli olsun. Ben biberonun altına oyuncak geçiriyordum. Işıklı şeyler falan bantlamistim.
Geçmiş olsun Can'ım biz de baya üşütmüştük geçenlerde hala da tam geçmiş değil ilk defa burnumuz tıkandı ne zormuş dedim burun tıkanıklığı. Biz doktora gitmeden bekledik ateşi 2-3 gn sürüp geçti kendiliğinden.Allah şifa versin yavrunaOğlum Boğazlarından usutmus ciğerlerine gitmeden dr.gittik
4 gündür atesi 37.8 lerde macrol diye surup kullaniyoruz
argofa kizlsr ben gunduz blw uyguluyorum mesela sabah kahvaltisinda onune koyuyorm kendi yiyo aksamda yatmadan once yogurt yafa corba iciriyorm ki gece tok tutsun diye yoksa surekli uyaniyoYaa sanirim biz dogru yoldayiz bir yasina kadar tadimlik yiyiceklermis .. yani anne sutu yada mamaya devam..
Yogurt cok seviyor ondan vazgecmesin diye sulandirip biberonla verdiricem bakiciya o zaman, icine meyvede koyabilir hatta versin eline kendi emsin kendi emebiliyor neticede
tamam canım çok sağol henüz kahvaltıya başlatmadim bebeğimı. bugün Dr ye gidemedik pazartesiye kaldı. dün firkanin dediğini yaptım muhallebi yedirdim .yatırmadan önce denize soktum sonra gelip banyo yaptırdım muhallebi yedirip yatırdim şok oldum ilk uykusunu uzun misler gibi uyudu aman nazar değmesin uzun zamandır öyle yatmiyordu .artık neyin etkisi oldu bilmiyorum umarım muhallebinindir:)ay ne olur öyle devam etsin nazar değmesin:) benim bebis de ilk gün arkaya arkaya gitti şimdi öne gitme çabasinda çok az gidiyor :)))Canım meyvesini yoğurdunu ver ama onların içine bebe bisküvisi veya pirinç unu öuhallebisi falan koy istersen. Sabah kahvaltı öğlen çorba akşamüstü az meyve ve yoğurt Her akşam da kaşık maması veriyorum. Ama hepsini verdiğim günler hepsinden azar azar veriyorum emsinler diye
Aa yemeye basladi mi ufaklik.. Masallah kuzuyaa, cok iyi biz yeni basladik ama oyuna ceviriyor :/ yermi hic bilmiyorum dogrusu corbayi hic sevmedi mesela ama suyunu cok koyarsam iciyor, ama pure haline gelince pek yuzune bakmiyor :)argofa kizlsr ben gunduz blw uyguluyorum mesela sabah kahvaltisinda onune koyuyorm kendi yiyo aksamda yatmadan once yogurt yafa corba iciriyorm ki gece tok tutsun diye yoksa surekli uyaniyo
firkan canım:) sabahtan beri msj yazacam yazamadım. yaa cook teşekkür ederim sana gerçekten muhallebi ise yaradı sanırım :)dün maşallah bebeğim bi uyudu ki sorma demek acıktıgi için uyanıyorMuş bebeğim:) dün denize geçirdik yüzdurDuk babası ile sonra muhallebi yedirip uyuttum bi güzel uyudu ki sorma. hatta korktum acaba denize geçirdim diye bi şey mi oldu diye gidip ateşini kontrol ettim :) allah göstermesin. Bugün gene yedirecem öyle devam ederiz inşallah :) tekrar tekrar tesekkur ediyorum canımPirinç unu ile yapıyorum canım. Unu pirincin kendisinden daha çok tok tutar tabi.
Neden kaşık maması vermiyorsun? Hazır gıda olduğu içinmi? Eğer öyleysr kendin muhallebi yap canım. Nette tatifler var.
Tarifler güzel ama yapmak uzun sürüyor diye ben hazır pirinç unu kullanıyorum. Arımamanın.. su ile pişiriyorum canım. Devam sütü almıştım ama bir kutu bitince bir daha almadım.
Bulgur için neden doktorun olmaz dediki? Bulgur sindirime yardımcı olur tam tahıldır. Çok besleyicidir hatta pirinçten daha besleyici. Nette baktımda bulgur vermeyin diyen biryerde göremedim.