Etkilemezmi? Cmrts çektirdim. Antibiyotipim bitti ama ağrım devam ediyor. Alt çenem uyuşuk. Alt dudagımı hala hissetmiyorum. Çekilen tarafım hafif şiş hala.. ama benim çekilen yerde diğer dişimim açık sinir ucu vardı o yüzden ödem iğnesi verdi. Emzirirken vurulamayoruz diye vurdurmadım. O yüzden 5.6 ay uyuşukluk sürer dedi
İnş sende öyle birşey çıkmaz.
Günaydın canım. Ble ye bende geçecegim ama çiğnemeyi öğrendikten sonra. Yaklaşık 2 haftadır pütürlü veriyorum herşeyi. Şeftaliyi cam rendede yapmıyorum artık iyice çatalla eziyorum mesela.. öule yiyor iyice alışınca sebzeyi haşlayıp önüne verecegim.
Ben ek gıdaya ilk geçtiğimde bir öğün sebze bir öğün meyve veriyordum.
Yavaş yavaş arttırdım.
Artık sütümden doymuyor diye yaklaşık1.5 haftadır tam öğün ek gıdaya geçtim.
Kahvaltıya ilk geçtiğimde öeyrek yumurta sarısı ve azıcık tuzsuz beyaz peyniri ezdim çavdarlı tahıllı karışımlardan koyarak başladım.
Şimdi yarım yumurta sarısı beyaz peynir yada lor içine iyi çekilmiş ceviz koyuyorum.
Yumurtayı birgün verip birgün vermiyorum.
Çorbalardada patates havuç başlayıp heryapışta içine sebze ekledim.
Havuç kabak semizotu maydanoz bamya enginar ekledim. Kereviz bekliyorum pazara gelsin onuda alacagım.
Sebzeler arttıkça lezzet artıyor.
Birde benimki zeytinyagı degilde tereyaglı çorbayı sevdi.
Canım ben artık bir fiske tuz atıyorum. Tattırmaya ve ek gıdaya geçeli uzun zaman olunca atmaya başladım. Çünkü benimkide sadece 3.4 kaşık yiyordu şimdi enaz yarım kase yiyor. Birde tereyagı lezzet veriyor.
Tabi hiç koymamak en iyisi ama lezzetsiz çorbayıda yemiyorlarki.
Benim için sebze yemesi daha önemli.