Canım senin bebeğin in boyu kaç cm biz 5.5 aylıkken 64 cm di. 29 Ocak doğum luOcak bebekleri cok acelecibenmkide oyle hizli emekliyo ki yetisemiyorm bide masanin ayaklarini tutup dizlerinin üstünde durmaya calsyo favori yerlerimiz masa altlari koltugun altlari
Evet aktivite masalarıda güzel oluyor. Onların birde hoppala olanları varmış. Hem hoppala hem aktivite masası bol aksiyonlu hiç sıkılmazlar :) ne güzel hediye gelmiş kullansın minnoş bize pek oyuncak gelmiyo bolca kıyafetimiz oldu :)Hem de nasıl bakıyor ama şöyle kötü bir yanı var kitap şeklinde olduğu için sayfalar çevrilince şarkılar çalıyor buda anneye ek zaman kazandırmıyor kuzenin çocuğu geldiğinde ona veriyorum o açıyor birde bize hediye aktivite masası geldi ama İngilizce bright starts modelin adı sanırım ben kendim almak istiyordum ama eşim geldi artık oynasın işte diyor
Cnm gecmis olsun benim de 19 eylulde amaliyatim var... 2 dis alinacak... tedirginim.... acaba ertelesem mi... erteleye erteleye 28 yasima geldim donem donem cok agri yapiyo...Arımamanın pirinç unu canım. Benim minnoş çok sevdi onu.
Sagol dişlerimi çektirdim canım. Yirmilik dişim gömülüydü. İç taraftan yanındakine baskı yapa yapa oda kırıldı. İkisini birden ameliyatla çekti doktor. Birde dikiş var tabi.
Ödem yapmasın diye verdiği iğne kesinlikle emzirirken kullanılmıyormuş. O yüzdende memeden kesemem dedim iğneleri yaptırmadım. O yüzden şiş inmiyor ve çenem dudaklarım uyuşuk. Ağrım çok. Antibiyotik ve agrı kesici verdi ama malum bebek yüzünden agrı kesicileri çok alamıyorun. Son raddeye kadar bekliyorum.
O nasil oluyo ki ben bi bakayim cnm bende oyuncak alcam bilemedim neler alsam...Evet aktivite masalarıda güzel oluyor. Onların birde hoppala olanları varmış. Hem hoppala hem aktivite masası bol aksiyonlu hiç sıkılmazlar :) ne güzel hediye gelmiş kullansın minnoş bize pek oyuncak gelmiyo bolca kıyafetimiz oldu :)
6 aylikken 69cmdi canim bizde 29 ocak dogumluyuzCanım senin bebeğin in boyu kaç cm biz 5.5 aylıkken 64 cm di. 29 Ocak doğum lu
Tatlım kaya davula bende baktım.ama ışıkları cok Göz aliyormus vazgeçtim o yüzden. hisirtili kitap var bizde ama pek ilgili değil artık. sanki 4 aylık filan iyi olurdu. bizim simdilik favori oyuncagimiZ fisher Price akıllı cep telefonu :) bizimkilere saldirmiyor en azından. ha bi de mama sandalyesi olarakta kullandigim summer infant super seat in oyuncaklarini filan seviyoruz.yemek yerken tüm oyuncaklar batıyor filanEvet arkadaslar bende oyuncak onerisi istiyorum kaya davul ( birlik oyuncak) ve kanz egitici kelebek arasinda kalip kanz oyuncgi aldim... egitici hikayeler kitabi ( fisher price) alayim diyorum... bi de bez kitaplar oluyo ya hisirtili sayfali... renkli onlar ise yarar mi bu donemlerde...
aynen canım benim kızımda açlıktan uyumuyordu gündüz ama sağlığım sütü de içmiyordu eson 4,5 aylıkken mama verdim gündüz sonra gece emmeyide bıraktı çok üzüldüm çok ağladım şimdi mamayıda içmiyor zorla çok az içiriyorum çok iştahsız birçok dr a gittim kimse birşey diyemiyor inşallah senin bebiş emmeyi bırakmazBen de yürürken, hoplatarak emzikle kandirarark veriyorum, uykusda en guzeli oluyo, doktor 4.ay gececek dedi, emmedigi icin gunduz uyumuyor, surekli miz miz,baxen biberonla sutumden veriyorum, ins cabuk gecer
pekmez katabilirsinAnneler meraba, acil yardimıniza ihtiyacim var.
Bizim ufaklik dogdugundan beri sdc meme aldi, biberon ne versek olmadi,comotomo diye bi biberon vardi tee kücükken onu aliyordu suan onu da almiyo. Dün doktora gittik, kilosu az dedi,6200 6.ayimiz doldu. Zaten 2430 dogduk da. Ama dedi ki ilk 3 ay 1 er kilo alip sonraki 2 ay 600 gr bu ay 400 gr almasi iyi degil dedi, neden düsmüs acaba dedi ve SMA devam sütý tavsiye etti.
Ek gidaya gectik yavastan,tavuklu sebze corbasi ve meyve veriyorum günlük.
Simdiii, benim böbüsüm almiyi biberonu, bisküyi mamayla yaptim yine yemedi. Nasil vericem bu devam sütunü ben
2ayda bir atıp yenisini alman lazım,eskimiştir belkiKizlar bu aventin emziginden almıştık biz.rengi bugulandi emzik tarafinin.ici de su damlacikli olmuş. İçi temizlenebiliyormu bu emzigin
Çok düzenli kullanamadım aslında dönmeye başlamıştı o zamanlar tam oyüzden ne zaman yatırsam döndü ama yine de işe yaradı canım birde kendileri de dönüyorlar ya artık kafaları biraz daha şekillenecek şimdi oturuyolar falan :)Bnm kide de vardı canım halen var. Ama eskisi gibi değil. İşe yaradı o zaman düz kafa yastığı
Temmuzun 16sinda aldim :)2ayda bir atıp yenisini alman lazım,eskimiştir belki
Yok erteleme canım inan daha kötü oluyor ben 33 yaşındayım. Bukadar erteledim yirmilik dişimi taa 23.24 yaşlarımda alınması lazım demişti doktor aldırmadım. Şimdi daha kötü oldu.Cnm gecmis olsun benim de 19 eylulde amaliyatim var... 2 dis alinacak... tedirginim.... acaba ertelesem mi... erteleye erteleye 28 yasima geldim donem donem cok agri yapiyo...
Tamm cnm alayim bende o telefondan :)Tatlım kaya davula bende baktım.ama ışıkları cok Göz aliyormus vazgeçtim o yüzden. hisirtili kitap var bizde ama pek ilgili değil artık. sanki 4 aylık filan iyi olurdu. bizim simdilik favori oyuncagimiZ fisher Price akıllı cep telefonu :) bizimkilere saldirmiyor en azından. ha bi de mama sandalyesi olarakta kullandigim summer infant super seat in oyuncaklarini filan seviyoruz.yemek yerken tüm oyuncaklar batıyor filan
Cnm.benim.kizimda yemiyordu... uykuda veriyorduk sonra alisti istersen uykuda denepekmez katabilirsin
Tamm cnm bende disciden korkuyorum sanirim disinin alinma sureci zorluymus... sonrasinda da 15 gun falan agriyormus... nasil etkiledi mi cok seni...Yok erteleme canım inan daha kötü oluyor ben 33 yaşındayım. Bukadar erteledim yirmilik dişimi taa 23.24 yaşlarımda alınması lazım demişti doktor aldırmadım. Şimdi daha kötü oldu.
Bizimki yogurda bayiliyor, yogurda seftali puresi koyuyoruz onuda yiyor ama iste sebze haslayinca isiriyor atiyor yemiyor yiyemezde zaten nasil agzinda ezicekki :/Günaydınlar :) Genel sıkıntı ek gıda hususunda yardım istiyorum. Toprak sebzeyi sevmedi, ağlıyor yemiyor. Ben de bizim yediklerimize yakın çorba yapmayı planlıyorum. Yoğurt çorbası ile başlayacağım bugün. Var mı başka çorba tarifleriniz tadı bizim yemeklerimize benzeyen? Mercimek düşündüm ama hala gaz yapar mı karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?