• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Ayyy teşekkürler teyzesi.demek durmak yok haa.offf ben sicaklardan da olsa gerek yeter yaa bi soluklan diyorum ve cok yoruluyorum.
Ikinci aydan sonra kilo alımı cok yavasladi.simdi kati gidayi baya yiyor alır diyorum yok yine almıyor:KK12::dua:
Ayy bendede bir heyecan yarın aşısı var bakalım bu ay kilo almışmı :dua: en son 200 gr dı. Benimki mama meyve çorba bayılıyor yemege maşallah. Tabagı görürmez çırpınmaya başlıyor :kk77:
birde annemde kalırken yeni birşey keşfettim. Çorbası sulu olmuştu ne yapsam ne yapsam diye bakınırken annem bazlama almış a101 den.. dedim bunun içinden koyayım çorbaya.. anaam bir sevdiki kahkaha atarak yedi :KK70: normal ekmek gibi degil. İçi hamur olmuyor yada büyük lokma olmuyor. İçi pıtık pıtık oluyor. O parçalar agzına gelince dili ile çevirttirip çevirttirip yuttu. Bayıldı..
İnsan bazen zor durumdayken degişik birşeyler keşfedebiliyor. :-)
Aslında cok sık bekletmiyorum.5dk filan sürüyor. neden buğulandi yaao_O
Ondandır canım bazı emzikler sıcak suda beklerken bugulanıyor maalesef biryerinden içine giriyordur.

Daha dur bakalım şimdilik bir yerde duruyor. Yürüdüğü zaman daha yorucu habire kalk otur koş kalk otur koş. :KK45: Maraton başlayacak bugünleri çoook arayacagız :sus:
Saglıklı olsun zayıf olsun modundayım bende :KK36:
Not: badisi çook tatlıymış
Bi hareketi ilk yaptıkları zaman çok yoruyor gerçekten. Gökçe ilk tırmanmaya ayağa kalkmaya başladığında yoruyordu baya. Şimdi pıtır pıtır geziyo evde. Yürüme çalışmalarına kadar rahatız ama bu arada bilgenin tırmanmalarını bekliyoruz :))

Ek gıda ne veriyorsun canım sadece meyve yoğurt veriyorsan belki yetmiyordur kilo aldırmaz onlar. Sebze çorbasına irmik falan koy daha tok tutar. Bildiğim kadarıyla minimum 400gr alması gerekiyor 4.ve5.ayda.
sebze çorbası yemeye başladı tatlım ama az içine pirinç koyuyorum. ve muhallebi de yiyor ama her zamn değil. Bu ay bayagi emdi iyi emdi yani demek yetmiyor. başka ne veriyorsun sen canım?4. ayda 400 gr aldı 5. ayda sadece 200:(5 .ayda evet sadece meyve ve yoğurt yiyordu. tamam güzelim yarın irmik ile deniyeCem. yetmiyor sanırım dediğin gibi verdiklerim

Ayy bendede bir heyecan yarın aşısı var bakalım bu ay kilo almışmı :dua: en son 200 gr dı. Benimki mama meyve çorba bayılıyor yemege maşallah. Tabagı görürmez çırpınmaya başlıyor :kk77:
birde annemde kalırken yeni birşey keşfettim. Çorbası sulu olmuştu ne yapsam ne yapsam diye bakınırken annem bazlama almış a101 den.. dedim bunun içinden koyayım çorbaya.. anaam bir sevdiki kahkaha atarak yedi :KK70: normal ekmek gibi degil. İçi hamur olmuyor yada büyük lokma olmuyor. İçi pıtık pıtık oluyor. O parçalar agzına gelince dili ile çevirttirip çevirttirip yuttu. Bayıldı..
İnsan bazen zor durumdayken degişik birşeyler keşfedebiliyor. :-)

Ondandır canım bazı emzikler sıcak suda beklerken bugulanıyor maalesef biryerinden içine giriyordur.
Canim bazlamada ekmek turu bi şey değil mi? ben vermiyorum ekmek türü şeyler vereyim mi?benim bebis de yemeklere düşkün ama kg alımı azaldı . neler yapabilirim?

Bi hareketi ilk yaptıkları zaman çok yoruyor gerçekten. Gökçe ilk tırmanmaya ayağa kalkmaya başladığında yoruyordu baya. Şimdi pıtır pıtır geziyo evde. Yürüme çalışmalarına kadar rahatız ama bu arada bilgenin tırmanmalarını bekliyoruz :))
Maşallah ayağa kalkmaya başladı mi canım? kaç aylıktı seninkiler tatlım

Ayy ben o bilgeyi yerim :KK51:
Bak Allah kolaylık veriyor demekki. Biri tırmanırken biri birşey yapmıyor. İkisinin birden peşinden koşmana gerek yok. Tabi şimdilik. :KK48: ee gökçe dolanırken bilgeye birşey yapıyormu?
Bilge onu gördükçe yapar belki

sebze çorbası yemeye başladı tatlım ama az içine pirinç koyuyorum. ve muhallebi de yiyor ama her zamn değil. Bu ay bayagi emdi iyi emdi yani demek yetmiyor. başka ne veriyorsun sen canım?4. ayda 400 gr aldı 5. ayda sadece 200:KK43:5 .ayda evet sadece meyve ve yoğurt yiyordu. tamam güzelim yarın irmik ile deniyeCem. yetmiyor sanırım dediğin gibi verdiklerim
Canım muhallebiyi hergün versen özellikle gece yatmadan. Ben çok faydasını görüyorum. Gece 1 yada 2 kere uyanıyor.
Canim bazlamada ekmek turu bi şey değil mi? ben vermiyorum ekmek türü şeyler vereyim mi?benim bebis de yemeklere düşkün ama kg alımı azaldı . neler yapabilirim?
Ekmek türü canım. Ekmek vermeme sebebim ekmegi çorbaya pıtıklarken hamur hamur olabiliyor. Minik minik çok rahat kopmuyor. Ondan dedim. Bazlama çok rahat pıtıklandı. Benimki pütürlü yemegi seviyor.
Ben kahvaltıda yarım yumurta sarısı beyaz peynir dövülmüş cevizi iyice eziyorum. Çavdarlı mısırlı kahvaltı (kaşık maması) ekliyorum. Öyle yediriyorum.
Birgün yumurta sarısı veriyorum birgün vermiyorum.
Çorbasına mutlaka pirinç bulgur irmik atıyorum.
Öğlen meyve veriyorum.
Birde gece yatmadan muhallebi mutlaka veriyorum. En çok onu seviyor. Bitince yine istiyor ama vermiyorum. Midesini çok büyütmemek lazım.

Canım muhallebiyi hergün versen özellikle gece yatmadan. Ben çok faydasını görüyorum. Gece 1 yada 2 kere uyanıyor.

Ekmek türü canım. Ekmek vermeme sebebim ekmegi çorbaya pıtıklarken hamur hamur olabiliyor. Minik minik çok rahat kopmuyor. Ondan dedim. Bazlama çok rahat pıtıklandı. Benimki pütürlü yemegi seviyor.
Ben kahvaltıda yarım yumurta sarısı beyaz peynir dövülmüş cevizi iyice eziyorum. Çavdarlı mısırlı kahvaltı (kaşık maması) ekliyorum. Öyle yediriyorum.
Öğlen meyve veriyorum.
Birde gece yatmadan muhallebi mutlaka veriyorum. En çok onu seviyor. Bitince yine istiyor ama vermiyorum. Midesini çok büyütmemek lazım.
Sagol güzelim yardımın için ya dr bulgur kullanma deyince korktum bende açıkçası bağırsaklari hazır değil demek diye düşündüm. muhallebiyi pirinç unuyla mı yapıyorsun su mu katıyorsun içine sadece ben pirnç ile yapıyorum kendi sütümle yapıyorum öyle olmaz mı? pirinc unuyla daha mi fazla tok tutar ki? bi de ben hiç mama kullanmıyorum .

Sagol güzelim yardımın için ya dr bulgur kullanma deyince korktum bende açıkçası bağırsaklari hazır değil demek diye düşündüm. muhallebiyi pirinç unuyla mı yapıyorsun su mu katıyorsun içine sadece ben pirnç ile yapıyorum kendi sütümle yapıyorum öyle olmaz mı? pirinc unuyla daha mi fazla tok tutar ki? bi de ben hiç mama kullanmıyorum .
Pirinç unu ile yapıyorum canım. Unu pirincin kendisinden daha çok tok tutar tabi.
Neden kaşık maması vermiyorsun? Hazır gıda olduğu içinmi? Eğer öyleysr kendin muhallebi yap canım. Nette tatifler var.
Tarifler güzel ama yapmak uzun sürüyor diye ben hazır pirinç unu kullanıyorum. Arımamanın.. su ile pişiriyorum canım. Devam sütü almıştım ama bir kutu bitince bir daha almadım.
Bulgur için neden doktorun olmaz dediki? Bulgur sindirime yardımcı olur tam tahıldır. Çok besleyicidir hatta pirinçten daha besleyici. Nette baktımda bulgur vermeyin diyen biryerde göremedim.

Pirinç unu ile yapıyorum canım. Unu pirincin kendisinden daha çok tok tutar tabi.
Neden kaşık maması vermiyorsun? Hazır gıda olduğu içinmi? Eğer öyleysr kendin muhallebi yap canım. Nette tatifler var.
Tarifler güzel ama yapmak uzun sürüyor diye ben hazır pirinç unu kullanıyorum. Arımamanın.. su ile pişiriyorum canım. Devam sütü almıştım ama bir kutu bitince bir daha almadım.
Bulgur için neden doktorun olmaz dediki? Bulgur sindirime yardımcı olur tam tahıldır. Çok besleyicidir hatta pirinçten daha besleyici. Nette baktımda bulgur vermeyin diyen biryerde göremedim.
Cnm muhallebiyi sade mi veriyorsun bnm oğlum yemedi. Çorbanın içine pirinç attım yine yemedi

Ayy ben o bilgeyi yerim :KK51:
Bak Allah kolaylık veriyor demekki. Biri tırmanırken biri birşey yapmıyor. İkisinin birden peşinden koşmana gerek yok. Tabi şimdilik. :KK48: ee gökçe dolanırken bilgeye birşey yapıyormu?
Bilge onu gördükçe yapar belki
Canım arımama yı nerden alıyorsun

Canım muhallebiyi hergün versen özellikle gece yatmadan. Ben çok faydasını görüyoum. Gece 1 yada 2 kere uyanıyor.

Öğlen meyve veriyorum.
henüz kahvaltıya başlamadım ben canım yarın dr randevumuz var büyük ihtimalle başlatır

bilmiyorum ki canım bende anlamadım galiba pirincin sindirimi daha kolay diye.evet canım hazır olduğu için kullanmak istemiyorum.

Canım süt ürünleri yasak bize :KK43: oy maşallah senin kuzuya. Afiyet bal olsun yavrulara
Canım ozmn hipp organik tahıl bazlı ek gıda pirinçli yaz nete oku süt bileşeni içermez diyede yazıyor bi alıp dene doktoruna danışarak tabi benim kızı bitek onlarla alştırdım
Screenshot_2016-08-11-17-43-59.png

Cnm muhallebiyi sade mi veriyorsun bnm oğlum yemedi. Çorbanın içine pirinç attım yine yemedi
Canım şehriye ile yoğurt çorbası dene onuda seviyorlar.
Muhallebiyi elmalı yada muzlu pirinçunundan yapıyorum canım. Sadeyi pek sevmedi. Yada meyve rendeleyip koyabilirsin.

Canım arımama yı nerden alıyorsun
Marketlerden alıyorum canım. Arımama bulamazsam gogly alıyorum onuda seviyor.

Kızlar ben hala mama sandalyesi almadım hem benim kız oturamıyor daha diye hem de model seçemediğimden ertelendi hep arkadaşım chicco pocket snack yükseltici mama sandalyesinden almış hemde rahat taşınıyor gündüz eğilip yediriyor aksam kendileri ile masaya oturtuyor sandalye üzerine koyarak şimdilik tamam ama ilerde hareketlendiklerinde devrilir gibi geldi bana siz hangi model aldınız yada almayı düşünüyorsunuz?

Kızlar ben hala mama sandalyesi almadım hem benim kız oturamıyor daha diye hem de model seçemediğimden ertelendi hep arkadaşım chicco pocket snack yükseltici mama sandalyesinden almış hemde rahat taşınıyor gündüz eğilip yediriyor aksam kendileri ile masaya oturtuyor sandalye üzerine koyarak şimdilik tamam ama ilerde hareketlendiklerinde devrilir gibi geldi bana siz hangi model aldınız yada almayı düşünüyorsunuz?
Ben yeni oturtmaya başladım çok hoşuna gitti. Bir arkadaşım verdi bana geçiçi olarak denemek için aldım. Baya sevdi. Ben chicco polly düşünüyorum.

Anneler bebeklerinize oyuncak neler alıyorsunuz? Eğitici oyuncaklar için henüz erken ama bakıyorum öyle. Eğitici köpekçik almak istiyorum kullanışlımıdır acaba?

Back