2016 Şubat Anneleri

Ben de kaşıkla vermeyeyim en iyisi damlalıkla da zor oluyor ama mecbur deneyeceğiz artık

Anneler bebeklerinize oyuncak neler alıyorsunuz? Eğitici oyuncaklar için henüz erken ama bakıyorum öyle. Eğitici köpekçik almak istiyorum kullanışlımıdır acaba?
Bizde eğitici masalcı tırtıl var e bebekte indirimi onu alarak kullanmıştım şuan için başka eğitici bir oyuncağımız yok gerisi hep çıngırak falan tabi birde can kurtaran oyun halımız var ama bende dediğin gibi renkleri falan öğreten daha kapsamlı oyuncaklar almak istiyorum

Sebamedin pisik kremi var canim, cok fazydasini gordüm. Sudokrem pek ise yaramiyo sanirim, ya da bizde öyle oldu. Gecmis olsun, sıcaklardan hep.

Dün eline muz verdim boğuluyordu ödüm patladı. Kolay kolay eline veremem herhalde artık . Bir türlü kaşıkla yemeye alışması lazım

Benim doktor da bulgur ve buğday unu daha sonra kullan dedi şimdilik hazır değişlerimi erken başlamak çölyakı tetikleyebilir gibi birşey dedi

Ben chicconun poly mama sandalyesini aldım ama çok hantal sabit bir yerde duracaksa iyi de benim gibi biz yemek yerken masaya taşımaya Kalkarsan zor

Dün eline muz verdim boğuluyordu ödüm patladı. Kolay kolay eline veremem herhalde artık . Bir türlü kaşıkla yemeye alışması lazım
Canım birincisi sen en zor meyvelerden biri ile başlamışsın. İkincisi o kadar yumuşak meyve sebze şimdiden verilmez birde muz zaten ağız içine boğaza yapışabilen bir meyve. Verirken elinle ezdirmen lazım.
İlk olarak az haşlanmış sebzeleri dene. Hatta dahada önce eline çiğ havuç ver bakalım nasıl tutıyor agzına nasıl sokuyor.
Sonra haşlanmış (ama dokunduğunda dagılmayacak) sebzeler dene. Ekmegin kabuğunu verebilirsin.
Birde benden tavsiye bukadar çabuk verme az çiğnemeye alışsın. Önce pütürlü çorbalar ver.
Sabah yumurta sarısı ve beyaz peyniri ez. Agzına minik mnik ver. Yavaş yavaş çiğnemeyi öğrensin. Sonra blw usulne geçersin.
Birde muz degilde ağıza yapışmayacak birşeyi yutamazsa kendi çıkarır muz çok yumuşak olduğu için kendi ağzında çevirip çıkaramamıştır.

Canım meyvesini yoğurdunu ver ama onların içine bebe bisküvisi veya pirinç unu öuhallebisi falan koy istersen. Sabah kahvaltı öğlen çorba akşamüstü az meyve ve yoğurt Her akşam da kaşık maması veriyorum. Ama hepsini verdiğim günler hepsinden azar azar veriyorum emsinler diye

Maşallah ayağa kalkmaya başladı mi canım? kaç aylıktı seninkiler tatlım
20ocak doğumlu. 6.5aylık oldular gökçe 5.5aylıkken emeklemeye başladı bi kaç gündür de sıralıyor ama bilge daha popoyu kaldırıp öne doğru gidemiyor. Geri geri gitme aşamasında :))

Oyun halısında durmuyor sıkıldı artık. Değişik oyuncaklar istiyor. Masalcı tırtıl nasıl seviyor mu? Burda aldıklarımızı paylaşalım hem fikir olur birbirimize.

Daha geri geri gidiyor koltuğun altına sıkışıp kalıyor. Zaten büyük kız ile gökçenin hareketlerini izlemekten yoruluyor. Onlar uyuduğu zaman çok sıkılıyor kendi kendine konuşuyor daha çok dönüyor hareketleniyor :)))

Canım muz değil de daha sert çabuk kopmayacak meyve sebzeler ver ben elma salatalık falan veriyorum yumuşak olanları ya ezip yediriyorum ya da elimle yediriyorum. Az haşlanmış sebzeler de işimizi görür ama benimkiler 6.5aylık ben daha haşlanmış sebze bile veremedim

bugün elma rendelemiştim biraz ekşi olduğu için içine az pekmez koydum. Doktorumuz kahvaltıya başla pekmez de ver demişti ama ben başlamadım bugün de pekmezi ilk kez yedi. Sonra omuzlarında kırmızı noktacıklar oldu. Şimdi sıcaktan mı yoksa pekmez mi dokunmuştur bilemedim. Dünden kolunda büklüm yerlerinde isilik gibiydi zaten. Pekmez dokunur mu ki arkadaşlar

Benimki tatmıyor bile kaşığa karşı tepki veriyor sanki
Canım eline birşey verdiğinde yiyor mu ağzına götürüyor mu? Ben yarın elmayı hasliyip eline verim diyorum. Hiç değilse ağzında yumuşar boğazından bir gidim geçse yine iyi. Tadını alır biraz biraz

Oyun halısında durmuyor sıkıldı artık. Değişik oyuncaklar istiyor. Masalcı tırtıl nasıl seviyor mu? Burda aldıklarımızı paylaşalım hem fikir olur birbirimize.
Hem de nasıl bakıyor ama şöyle kötü bir yanı var kitap şeklinde olduğu için sayfalar çevrilince şarkılar çalıyor buda anneye ek zaman kazandırmıyor kuzenin çocuğu geldiğinde ona veriyorum o açıyor birde bize hediye aktivite masası geldi ama İngilizce bright starts modelin adı sanırım ben kendim almak istiyordum ama eşim geldi artık oynasın işte diyor

20ocak doğumlu. 6.5aylık oldular gökçe 5.5aylıkken emeklemeye başladı bi kaç gündür de sıralıyor ama bilge daha popoyu kaldırıp öne doğru gidemiyor. Geri geri gitme aşamasında :))
Ocak bebekleri cok aceleci benmkide oyle hizli emekliyo ki yetisemiyorm bide masanin ayaklarini tutup dizlerinin üstünde durmaya calsyo favori yerlerimiz masa altlari koltugun altlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…