- 26 Şubat 2015
- 1.223
- 878
- 123
Ben de kaşıkla vermeyeyim en iyisi damlalıkla da zor oluyor ama mecbur deneyeceğiz artıkOnunla alakalı olabilir. Kaşığa koşullanmış yani. Ben de bir Zaman bir yerde okumuştum ilaçları kaşıkla vermek tepkiye sebep olabilir diye. Benimki de vitaminini hiç sevmiyor ben de kaşığını kullanmıyorum, evdeki bir damlalılığı kullanıyorum. Sen de biraz unuttur kaşığı istersen canım. Renkli başka bir kaşık da deneyebilirsin. Benim kızın ağzı çok küçük hep döküyorduk şimdi aventin en küçük uçlusunu aldım idare ediyoruz
Bizde eğitici masalcı tırtıl var e bebekte indirimi onu alarak kullanmıştım şuan için başka eğitici bir oyuncağımız yok gerisi hep çıngırak falan tabi birde can kurtaran oyun halımız var ama bende dediğin gibi renkleri falan öğreten daha kapsamlı oyuncaklar almak istiyorumAnneler bebeklerinize oyuncak neler alıyorsunuz? Eğitici oyuncaklar için henüz erken ama bakıyorum öyle. Eğitici köpekçik almak istiyorum kullanışlımıdır acaba?
Sebamedin pisik kremi var canim, cok fazydasini gordüm. Sudokrem pek ise yaramiyo sanirim, ya da bizde öyle oldu. Gecmis olsun, sıcaklardan hep.Arkadaslar bise sorucsm size yigenim 50 gunluk falan onu gormeye gittim cocugun boynu kipkirmixi pismis poposuda oylebn kuru temiz tutun falan dedim ama sizler neler onerirsinix krem olarakda sudo kullaniyo ltfen bilgisi olan paylassin bn bildiklerimi soyledim ama bin bilsende bir bilene sor demisler basina boyle nise gelen warmi lutfen yardm edin
Bayağ düzeldi canım senin de öyleydi dimi?Canım bebeğinin kafasındaki düzlük gitti mi
Dün eline muz verdim boğuluyordu ödüm patladı. Kolay kolay eline veremem herhalde artık . Bir türlü kaşıkla yemeye alışması lazımKoşullanmış olabilir canım eline elma salatalık falan ver onunla biraz oynasın yesin öyle dene. Bilge tadına bakmadan yemiyor hiç bi şeyi. Dudaklarına değdiriyorum bi süre yalanıyor bekliyorum o ara ikizi nerdeyse karnını doyurmuş oluyor sonra ağzını açıyor öyle veriyorum bi de su içmeden yemiyor. Belki seninkinin de öyle bi isteği vardır dene her türlü şeyi eninde sonunda yiyecek. Artık süt yetmez vücutlarına canım daha çabuk acıkır tabi o yüzden kalkıyordur
Benim doktor da bulgur ve buğday unu daha sonra kullan dedi şimdilik hazır değişlerimi erken başlamak çölyakı tetikleyebilir gibi birşey dediSagol güzelim yardımın için ya dr bulgur kullanma deyince korktum bende açıkçası bağırsaklari hazır değil demek diye düşündüm. muhallebiyi pirinç unuyla mı yapıyorsun su mu katıyorsun içine sadece ben pirnç ile yapıyorum kendi sütümle yapıyorum öyle olmaz mı? pirinc unuyla daha mi fazla tok tutar ki? bi de ben hiç mama kullanmıyorum .
Ben chicconun poly mama sandalyesini aldım ama çok hantal sabit bir yerde duracaksa iyi de benim gibi biz yemek yerken masaya taşımaya Kalkarsan zorKızlar ben hala mama sandalyesi almadım hem benim kız oturamıyor daha diye hem de model seçemediğimden ertelendi hep arkadaşım chicco pocket snack yükseltici mama sandalyesinden almış hemde rahat taşınıyor gündüz eğilip yediriyor aksam kendileri ile masaya oturtuyor sandalye üzerine koyarak şimdilik tamam ama ilerde hareketlendiklerinde devrilir gibi geldi bana siz hangi model aldınız yada almayı düşünüyorsunuz?
Canım birincisi sen en zor meyvelerden biri ile başlamışsın. İkincisi o kadar yumuşak meyve sebze şimdiden verilmezDün eline muz verdim boğuluyordu ödüm patladı. Kolay kolay eline veremem herhalde artık . Bir türlü kaşıkla yemeye alışması lazım
Canım meyvesini yoğurdunu ver ama onların içine bebe bisküvisi veya pirinç unu öuhallebisi falan koy istersen. Sabah kahvaltı öğlen çorba akşamüstü az meyve ve yoğurt Her akşam da kaşık maması veriyorum. Ama hepsini verdiğim günler hepsinden azar azar veriyorum emsinler diyesebze çorbası yemeye başladı tatlım ama az içine pirinç koyuyorum. ve muhallebi de yiyor ama her zamn değil. Bu ay bayagi emdi iyi emdi yani demek yetmiyor. başka ne veriyorsun sen canım?4. ayda 400 gr aldı 5. ayda sadece 2005 .ayda evet sadece meyve ve yoğurt yiyordu. tamam güzelim yarın irmik ile deniyeCem. yetmiyor sanırım dediğin gibi verdiklerim
20ocak doğumlu. 6.5aylık oldular gökçe 5.5aylıkken emeklemeye başladı bi kaç gündür de sıralıyor ama bilge daha popoyu kaldırıp öne doğru gidemiyor. Geri geri gitme aşamasında :))Maşallah ayağa kalkmaya başladı mi canım? kaç aylıktı seninkiler tatlım
Oyun halısında durmuyor sıkıldı artık. Değişik oyuncaklar istiyor. Masalcı tırtıl nasıl seviyor mu? Burda aldıklarımızı paylaşalım hem fikir olur birbirimize.Bizde eğitici masalcı tırtıl var e bebekte indirimi onu alarak kullanmıştım şuan için başka eğitici bir oyuncağımız yok gerisi hep çıngırak falan tabi birde can kurtaran oyun halımız var ama bende dediğin gibi renkleri falan öğreten daha kapsamlı oyuncaklar almak istiyorum
Daha geri geri gidiyor koltuğun altına sıkışıp kalıyor. Zaten büyük kız ile gökçenin hareketlerini izlemekten yoruluyor. Onlar uyuduğu zaman çok sıkılıyor kendi kendine konuşuyor daha çok dönüyor hareketleniyor :)))Ayy ben o bilgeyi yerim
Bak Allah kolaylık veriyor demekki. Biri tırmanırken biri birşey yapmıyor. İkisinin birden peşinden koşmana gerek yok. Tabi şimdilik.ee gökçe dolanırken bilgeye birşey yapıyormu?
Bilge onu gördükçe yapar belki
Canım muz değil de daha sert çabuk kopmayacak meyve sebzeler ver ben elma salatalık falan veriyorum yumuşak olanları ya ezip yediriyorum ya da elimle yediriyorum. Az haşlanmış sebzeler de işimizi görür ama benimkiler 6.5aylık ben daha haşlanmış sebze bile veremedimDün eline muz verdim boğuluyordu ödüm patladı. Kolay kolay eline veremem herhalde artık . Bir türlü kaşıkla yemeye alışması lazım
Sağol canım ben bunu bir araştıralım.Canım ozmn hipp organik tahıl bazlı ek gıda pirinçli yaz nete oku süt bileşeni içermez diyede yazıyor bi alıp dene doktoruna danışarak tabi benim kızı bitek onlarla alştırdım
Eki Görüntüle 1869155
Canım eline birşey verdiğinde yiyor mu ağzına götürüyor mu? Ben yarın elmayı hasliyip eline verim diyorum. Hiç değilse ağzında yumuşar boğazından bir gidim geçse yine iyi. Tadını alır biraz birazBenimki tatmıyor bile kaşığa karşı tepki veriyor sanki
Hem de nasıl bakıyor ama şöyle kötü bir yanı var kitap şeklinde olduğu için sayfalar çevrilince şarkılar çalıyor buda anneye ek zaman kazandırmıyor kuzenin çocuğu geldiğinde ona veriyorum o açıyor birde bize hediye aktivite masası geldi ama İngilizce bright starts modelin adı sanırım ben kendim almak istiyordum ama eşim geldi artık oynasın işte diyorOyun halısında durmuyor sıkıldı artık. Değişik oyuncaklar istiyor. Masalcı tırtıl nasıl seviyor mu? Burda aldıklarımızı paylaşalım hem fikir olur birbirimize.
Bnm kide de vardı canım halen var. Ama eskisi gibi değil. İşe yaradı o zaman düz kafa yastığıBayağ düzeldi canım senin de öyleydi dimi?
Ocak bebekleri cok aceleci20ocak doğumlu. 6.5aylık oldular gökçe 5.5aylıkken emeklemeye başladı bi kaç gündür de sıralıyor ama bilge daha popoyu kaldırıp öne doğru gidemiyor. Geri geri gitme aşamasında :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?