2016 Şubat Anneleri

hoşgeldin canım,benimde bir düşüğüm var ve bende korkuyorum ama rabbimin bileceği iş bu dünyada yiyecek lokması varsa nasılsa gelecek düşeceksede engel olma kudretim yok diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimi,sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah hayırlı olsun
İnş canım benim yaklaşık üç aydı zor sancılı oldu.. Belki küçük olsa idi daha kolay olurdu korkum şu pıhtılaşma olayı inş yoktur. Senin düşük sebebin belli mi

İnş canım benim yaklaşık üç aydı zor sancılı oldu.. Belki küçük olsa idi daha kolay olurdu korkum şu pıhtılaşma olayı inş yoktur. Senin düşük sebebin belli mi
benim 6 haftalıktı canım,ondan 7 ay öncesinde de kimyasal gebelik geçirmiştim doktorumdan araştırma istedim ama kimyasal gebeliği saymıyoruz ilk düşüğün araştırmaya gerek yok dedi,3 düşükten sonra araştırılıyormuş sanırım banada saçma geldi ama inşallah yoktur öyle bişey sağlıkla alırsın kucağına

Bugün 4. hcg yapıldı başka bir hastanede ve doktor iki gün sonra yine takip istedi.50-94-136 ve son olarak bugün çıkan 137.Doktorum bozulmuş bir gebelik de olabilir dış gebelik de diyor.Ama burda daha önce de bahsettiğim gibi lekelenme kanama ve tek taraflı ağrı şikayetim olmayınca dış gebeliğin ihtimalini düşürdü.Vajinal ultrasonda baktı doğal olarak bu değere kese falan görünmedi.İki-üç gün içinde belki düşük yaparsın bekleyelim bakalım dedi.Kısacası kızlar yine bir belirsizlik...:KK43: Böyle olunca tüpüm patlayacak ya da iç kanama geçircem korkusuyla diken üzerindeyim.

Bugün 4. hcg yapıldı başka bir hastanede ve doktor iki gün sonra yine takip istedi.50-94-136 ve son olarak bugün çıkan 137.Doktorum bozulmuş bir gebelik de olabilir dış gebelik de diyor.Ama burda daha önce de bahsettiğim gibi lekelenme kanama ve tek taraflı ağrı şikayetim olmayınca dış gebeliğin ihtimalini düşürdü.Vajinal ultrasonda baktı doğal olarak bu değere kese falan görünmedi.İki-üç gün içinde belki düşük yaparsın bekleyelim bakalım dedi.Kısacası kızlar yine bir belirsizlik...:KK43: Böyle olunca tüpüm patlayacak ya da iç kanama geçircem korkusuyla diken üzerindeyim.
Canım benim ya inş şu mübarek gecede hayırlı bi şekilde bebeğine kavuşursun

canım bende hamileyim tahmini 5 haftalık testte pozitif sonucu gördüm,geçen ay düşüğüm vardı rabbim bu aya aratmadan verdi çok şükür yarın doktor kontrolüm var güzel haberler alırım inşallahh
Insallah guzel haberlerle donersin geri.. burdan bize yaz cnm sonucunu... benim kan testi 1 de cikiyor yarin dr da aksam..

Canım doktor değilim tabiki ama değerlerin kimyasal gebeliği gösteriyor gibi dış gebelikte hcg değeri çok orantısız yükseliyor diye biliyorum evet bir sıkıntı var gibi ama inşallah rabbim yardım eder bir mucize oluverir

Rabbim izin verirse evet canım kan pıhtılaşması çıktı bende gobekten iğne yemeye basladım perşembe iyi giderse hersey keseyi görebileceğiz inşallah Biliyor musun tekrar kaybetmekten korkuyorum
sen neler yaptın
Benim de dun test sonucum 27 cikti ama kahverengi lekelerim var bilmiorum progestan içmeye basladim bekliyorum istte

Arkadaşlar son sayfaları okudum genelde düşük yapanların endişeleri sizi çok iyi anlıyor

canım kaçıncı düşükten sonra baktılar benimde düşük ve bugün çıktı testte.. Ama korkuyorum gene aynı olur diye bu genetik falan mı
2 kımyasal geçirdim canım genetik bölümünde sadece kromozom anomalisi testine baktılar Ben de kan pıhtılaşması testini özel bir laboratuvarda yaptırdım canım mthfr c677t homozigot çıktı yani kan pıhtılaşması varmis iğneye başladık işte Hayırlısıyla sağlıkla kucağımiza almak nasip olur insallah

Canım inşallah korktuğunuz gibi olmaz kendiliğinden düşer seni de sıkıntıya sokmaz bir sonraki ay sağlıklı bir şekilde tutunur bebisin sana inşallah

Guunaydiiin arkadaşlar bu günde inşallah hep güzel haberler alırız Sonuç alacak olan arkadaşlar iyi haberlerinizi bekliyoruz

hemen hemen aynı belirtiler bende de var ama testi ne zaman yapsam bilemiyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum... sat 7 mayıs bat 6-7 hazıran sizce hangi gun yapmalıyım... yanı önce yapacaksam hangı gun yapmalıyım
ben yarından sonra yapmayı düşünüyorum.direk kan testi yaptıracağım.bir yerde ilişkiden bir hafta sonra kanda belli olduğunu okumuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum.aslında şu anda da yaptirsam belli olur sanırım ama garantiye almak istiyorum.senin ilk gebeliğin sanırım sevdezeynep

Evet canım perşembe 10 pazar 108 demişsin Aklıma ikiz geldi valla Sana birsey söyleyeyim mi ben hep ikiz istemişimdir etrafima söyler dururdum Dua ederlerdi bana ikiz in olsun diye Benimki tek gibi duruyor ama olsun sağlıklı olsunda

Hayırlısı. Allah sağlıklı evlat versin hepimize inşallah. Birazdan yine gidicem tahlile. merak ediyorum artış nasıl diye. yazarım sonucu

X