Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    45
ben kızımı hissetmiştim ama bu gebeliğimde şudur diyemiyorum .Bir an evvel cuma günü gelse de gitsek hem görsek hem cinsiyet öğrensek
Ben de cinsiyetle ilgili hiçbir şey hissedemiyorum. Sanki cinsiyet belli olunca hamilelik duygusu biraz daha oturacak bende. Eşimde başından beri kız diyordu. Dün fetal dna için kan verdik. Gece rüyasında sonucun çıktığını bebeğin erkek olduğunu görmüş. Bir ögrenseydik de ufak ufak birseyler almaya başlasaydık 😊

Selam kızlar ben bu gün bebişimi görmeye gittim 🥰 sata gore 12+2 ama 11+6 çıktı çok tatliydi nasil haretli kımıl kımıl 🤩 cinsiyeti erken dedi ühühühü. Vitamin yazdi imom kan demir ilaci ve oskapari ihmal etmeyin dedi..devlette tarama testine peritonoljiden randevu alinarak orada yapiliyormus bakalim haftaya aldim onuda taramada inşallah söylerler 😄
Gozun aydin canim masallah 🩵🧿🩷

Kontrolleri olanlar gidip gelmeye baslamis bile herkesin gozu aydin 🙏🏼😍 giren cikan yazsin merakta koymayin bizi lutfen 😬😬
herkes neye agladigini yaziyor sanirim bir tane de benden gelsin😅 bugun esimin dogum gunu sabah uyaninca sarildim optum kutladım sevimlilikler yapiyorum oglan da konusup kutluyomus gibi sjfjfjfjfj
En buyuk hediyem sensin bu hayattaki, sonra da oglumuz dedi gozleri dolarak, ben bir aglamaya basla ahajajaja. Oturduk karsilikli aglastik adami da kendime benzettim😝🩵

Ben de cinsiyetle ilgili hiçbir şey hissedemiyorum. Sanki cinsiyet belli olunca hamilelik duygusu biraz daha oturacak bende. Eşimde başından beri kız diyordu. Dün fetal dna için kan verdik. Gece rüyasında sonucun çıktığını bebeğin erkek olduğunu görmüş. Bir ögrenseydik de ufak ufak birseyler almaya başlasaydık 😊
bende daha hiç birşey almadım .O heyecanlı günlere gelmek istiyorum doğum için 2li sayılara düşsek son 30 son 20 ay çok heyecanlı

Her şeye ağlama şeyini şöyle özetleyeyim: Bi haber okudum şimdi, Kocaelispor Süper Lig’e çıktığı için Demet Akalın ücretsiz konser verecekmiş. Buna duygulanıp ağladım hahahahahahaa zirve budur inşallah. Allah sonumuzu hayretsin 🤣🤣🤣🤣
Bacımm bacım bu çok büyük bi girdap yani insanı içine çekiyor ağladıkça ağlayasın geliyor 😂 herşey o kadar dokunaklı ki bu hayatta😂😂

Kontrolleri olanlar gidip gelmeye baslamis bile herkesin gozu aydin 🙏🏼😍 giren cikan yazsin merakta koymayin bizi lutfen 😬😬
herkes neye agladigini yaziyor sanirim bir tane de benden gelsin😅 bugun esimin dogum gunu sabah uyaninca sarildim optum kutladım sevimlilikler yapiyorum oglan da konusup kutluyomus gibi sjfjfjfjfj
En buyuk hediyem sensin bu hayattaki, sonra da oglumuz dedi gozleri dolarak, ben bir aglamaya basla ahajajaja. Oturduk karsilikli aglastik adami da kendime benzettim😝🩵
Yazın bunları yazın, bi tur da sizin şeylere ağlıyorum 🤣🤣🤣🤣

kızlarrr günaydın🥰 yeni bir pipili annesi geldi bugün 11+2 olmuşuz doktorum %65 erkek dedi🩵🩵🩵 fetal ve ikili test için kan da aldı doktorum 10 gün içinde sonuçlar çıkacakmış bu 10 gün nasıl geçer bilmiyorum araya 1 mayıs da girecek😭 benim erkom da ayaklarını parantez gibi yapmış hareket edip durdu o kadar tatlı ki😭😭 hala şoktayım şuan gece de uyumadan annecim bana rüyamda cinsiyetini göster dedim erkek bebişler gördüm iki tane 🥹 eşim de erkek hissediyodu zaten 10 gün sonra kesinleşicek bakalım allah bekleyen herkese güzel haberler verdirsin canlarım🤍 erkek analarından motivasyon mesajları bekliyorum cjjxldjdjdjjfj

Bugun bende doktordaydim. İkili testi verdim vitamin için ilaclari da yazdı. Cinsiyette netleşmiş artık erkek olduğu kesinleşti. Simdi alışveriş faslı başlasın🤩 Pinklady01 Pinklady01 nereden başlıyoruz:)
tebrik ederim canımmm gözün aydın ben de bugün erkek olduğunu öğrendim 🩵 kaç haftalık netleşti senin kaçtı bugün

kızlarrr günaydın🥰 yeni bir pipili annesi geldi bugün 11+2 olmuşuz doktorum %65 erkek dedi🩵🩵🩵 fetal ve ikili test için kan da aldı doktorum 10 gün içinde sonuçlar çıkacakmış bu 10 gün nasıl geçer bilmiyorum araya 1 mayıs da girecek😭 benim erkom da ayaklarını parantez gibi yapmış hareket edip durdu o kadar tatlı ki😭😭 hala şoktayım şuan gece de uyumadan annecim bana rüyamda cinsiyetini göster dedim erkek bebişler gördüm iki tane 🥹 eşim de erkek hissediyodu zaten 10 gün sonra kesinleşicek bakalım allah bekleyen herkese güzel haberler verdirsin canlarım🤍 erkek analarından motivasyon mesajları bekliyorum cjjxldjdjdjjfj
Ahhhhh yaaaa Allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin canım benim çookk sevindim 🧿♥️
Erkek senesi mi yaaaaa erkek sayımız katlanarak artıyor 😍
Bende fetal sonucu bekliyorum bana katıl ve birlikte debelenelim dkdjdkjdd

Ahahshhddjhde askimm cok sevindim sağlıkla gelsin biliyoesunki erkek anası olarak hep destek tam destek shsjdjdjdjd 🤩♥️💘 sağlıkla gelsiiiinn annesine aşık bi erkk olucakk🤩🤩 herkes öğreniyo yaa sıra banada gelsn ltfn dhdnfnfk

Ahhhhh yaaaa Allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin canım benim çookk sevindim 🧿♥️
Erkek senesi mi yaaaaa erkek sayımız katlanarak artıyor 😍
Bende fetal sonucu bekliyorum bana katıl ve birlikte debelenelim dkdjdkjdd
çilom🩵🩵🩵 senin doktorun tahmini de erkekti dimi yanlış mı hatırlıyorum 😁 ayy evet nasıl geçicek yaa sen hangi gün verdin kanı

Ahahshhddjhde askimm cok sevindim sağlıkla gelsin biliyoesunki erkek anası olarak hep destek tam destek shsjdjdjdjd 🤩♥️💘 sağlıkla gelsiiiinn annesine aşık bi erkk olucakk🤩🤩 herkes öğreniyo yaa sıra banada gelsn ltfn dhdnfnfk
aminnn aşkım inşallah 🩵🩵🩵 senin kaçtı bugün doktor tahmin yaptı mı😻😻

tebrik ederim canımmm gözün aydın ben de bugün erkek olduğunu öğrendim 🩵 kaç haftalık netleşti senin kaçtı bugün
Bugun 13+2 benim gecen hafta gittiğimde de erkek gibi ama biraz bekleyelim demisti bu sefer net söyledi. Benimde abisi oldugu icin biraz abiden kalanlarla büyüyecek ama yeni yeni şeyler alma hevesimde var. Bakalım artık. Esime hemen doona gösterdim bi bak bakalım ne dersin diye. Hoşuna gitti ama henüz fiyattan haberi yok :)

Back
X