- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
ay bizdede öyle ya çok sinir, kız tarafı gibi geri çekiyolar kendilerini![]()
siz de önden bağlamalı yelek gibi süslü geceliklerden giyin göbüşünüz çok seksi durcaktır emin olun atlayın kocişlerinizin üstüne nihahaha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bizdede öyle ya çok sinir, kız tarafı gibi geri çekiyolar kendilerini![]()
hahaha alemsin valla, güldürdün sabah sabahsiz de önden bağlamalı yelek gibi süslü geceliklerden giyin göbüşünüz çok seksi durcaktır emin olun atlayın kocişlerinizin üstüne nihahaha![]()
ayy ben mecbur kalınca öyle yapıyorum napiimmhahaha alemsin valla, güldürdün sabah sabah![]()
Canım aylar tam 4 hafta degilki ondan kayıyor biraz. Ben 26 haftalık kontrole gittiğimde artık 6. Ayını doldurmuşsun hayırlı olsun dedi.
Öyle kolu bacagı gözüküyor derken karnın yamuk yumuk hareket ediyor canım. Benim gayet net gözüküyor tekme degilde itiklerken çok komik oluyor karnının bir tarafı yamuluyor dışa doğru çıkıyor düzeliyor. Birde poposunu ittirdiği zaman karnın komple yamuk duruyor![]()
Canım benim eşimde oyle. Yani normalde çok sert olmayı sever ilişkide hatta bazen canımı yakar ama hamile olduğumdan beri ben birşey olmaz dediğim halde aşırı dikkatli.Akşamdan beni eşime şakayla trip atıyorum demek oğlun ezilir die hıı tamam felan die ağzını acıp bişe demiyor sinir oldum yaaaa...![]()
Bebeği hickırık tutuyor olabilir mi? Bir yerde okumuştum.
Canım burun aspritörü, alt degıstırme bezı , yenıdogan bezı, kendıme gogus kremi gogus ucu pedı vs için webannemarketin fiyatlarına mutlaka bak. Arada bayağı fark oluyor çünkü.Ben stoklamıycam canım sımdılık yenıdogan alıcam bır buyuk paket cunku hemen buyuyorlarmıs sonra fazla gelebılır. Bıttıkce aldırırırım esıme
ebebekte vardı ama farklı bır markaydı almadım. Hepsıburadadan bakıyorum da burun aspritörü, alt degıstırme bezı , yenıdogan bezı, kendıme gogus kremi gogus ucu pedı vs alayım dıyorum
Pekı bu gogus kalkanı gogus ucu vs ıcın daha erken mı sımdıden mı alsak bılemedım
Daha sut pompası da var ama bu ay cok acıldım
Bır de kendıme gecelık almam lazım.
valla ben onu eşime söylüyorum, kendimi sapık gibi hissettiriyorsun diyeayy ben mecbur kalınca öyle yapıyorum napiimmeşim de sen ne kadar utanmazsın senin hep içinde varmış böyle şeyler benle ilgisi yok diyo
oysaki ben ona aşık olduğum için istekliyim
bana küçük sapığım diyo aramızda 7 yaş var da![]()
Canım burun aspritörü, alt degıstırme bezı , yenıdogan bezı, kendıme gogus kremi gogus ucu pedı vs için webannemarketin fiyatlarına mutlaka bak. Arada bayağı fark oluyor çünkü.
Oraya bakma boyuda 36.3 burda küçük meselaHamilelik günlüğüne göre 70 gr zayıf rahat ol![]()
doktoruma hep soruyorum normal diyip duruyor. habire idrar tahlili yapıyor birşey çıkmıyor. vajinal kontrol filan etmiyor. rahat bir doktorum var. ayıptır sorması senin akıntın kıvamlı mı.yoksa normal kadınsal akıntılar gibi mi
cnm ben yurt disindayim burda seker yuklemesi diye birsey yok. ve burda normal dogumdan sonra 3 gun hastanede kaliyosun ve bebegin yanina anneden baska kimse girmiyo daha dogrusu dogum katina kimse alinmiyo . bebegin butun ilk kontrolleri hastanede yapiliyo ortopedi, pediatri goz dktoru hepsi vizit geciyo hergun . sezeryandan sonrada 5 gun kaliyosunSelam kızlar, bu haftaki kontrolümde şeker yüklemesi istedi doktor ben kabul etmedim çünkü çok yanlış bir uygulama olduğunu duydum.İlk kızımda yaptırmıştım bir şey çıkmamıştı.Genel test yaptıracağım açlık kan şekeri için birde elden ölçüm tokluk kan şekeri için 3 gün.Siz yaptırdınızmı ne yapacaksınız?
Canım bende yaptırmak istemedim en başta açlık tokluk ve hbA1c denen 3 aylık şekere baktirdim hepsi normaldi hafta sonu farklı bir doktora gittik en azından 50 gr yaptırın dedi zaten perinatolog da kızmıştı bize yaptırmadık diye dün yaptiralim bari dedik ve ben şok oldum 1. saat şekerim yüksek çıktı cumaya kadar dikkat edicem yediklerime cuma tekrar 100 gr yapılacak gebelikte şeker bebek için sıkıntıli 50 gr sekerde 4 dilim baklava ya eşdeğer mis karar senin ama ben iyiki yaptirmisim diyorumSelam kızlar, bu haftaki kontrolümde şeker yüklemesi istedi doktor ben kabul etmedim çünkü çok yanlış bir uygulama olduğunu duydum.İlk kızımda yaptırmıştım bir şey çıkmamıştı.Genel test yaptıracağım açlık kan şekeri için birde elden ölçüm tokluk kan şekeri için 3 gün.Siz yaptırdınızmı ne yapacaksınız?
Ay sabah sabah nasıl Guldum maşallah yaa bunun bir nimet olduğunu bilin lütfenayy ben mecbur kalınca öyle yapıyorum napiimmeşim de sen ne kadar utanmazsın senin hep içinde varmış böyle şeyler benle ilgisi yok diyo
oysaki ben ona aşık olduğum için istekliyim
bana küçük sapığım diyo aramızda 7 yaş var da![]()
GunaydinnnGünaydın kızlar
Canım sen benim hatırladığım kadarıyla şeker yüklemesi yaptırmayacaktın, hatta profesöre gidiyordun sanırım, açlık, tokluk, hba1c bakılcak sadece falan diyordun, neden fikir değiştirdi doktorun, benim doktorum da şeker yüklemesi yaptırmana gerek yok dedi de ondan soruyorumKızlar bugün 50 gr yaptırdım açlık 84 tokluk 144 çıktı cuma günü 100 gr yaptıracağım malesef
Benim de öyle canım SAT net değil... Doktor belirledi
Ay sabah sabah nasıl Guldum maşallah yaa bunun bir nimet olduğunu bilin lütfenevlenmeden önce ne heveslerle almıştım bnde geceliklerimi vs ama hepsi çekmecede kutularında duruyor
hiç aklıma gelmezdi vajinismus olcagm . zaten hamile kalmış olmam bi mucize şuanda bnada dua edin olur mu normal doğum yapayım da geçsin bu illet bende esimle evlendiğinden bise anlayayım
zavallı kocammm
![]()