teşekkürler canım.ramazan bitsinde bakarım belki bende başlarım yulaf ekmeğineCanım ben önceden dukan diyeti yapıyodm, eşimde ara ara yapıyor. Onun temel malzemesi olan doğalsan marka yulaf kepeği karışımı hep bulunur evde. Baya paket paket almıştık migrosta bulunuyor her Zaman gelmiyo diye depoladık :) toz şeklinde satılıyor günlük üç kaşık yenmesi gerekiyo. Yulaf kepeği olursa sadece karışmsız o 2 kaşık.
1,5 su bardağı süt
9 yemek kaşığı yulaf kepeği karışımı ( 3 günlük ekmek çıkması için)
1 kabartma tozu
2 yumurta
Ben süt tozuda ekliyorum kıvam olsu diye ama eklenmese de olur oda 1 kaşık.
Çok az tuz
Hepsini karıştırıp kaba döküp pişiriyorm. Tadı yenmicek gibi değil çok hoş ben alışkınım yani en azından ekmek kadar kalorili değil ve doygunluk hissi veriyor..
valla bi bozunca toparlamak lazım aynı gün sahurda.yada bi sonraki gün.yoksa ipin ucu kaçıyorİnternetimin azizligine uğradım uzun zamandır yok yarın yenilenecek inşallah. Ben ilk hafta iyi başlamıştım ikinci hafta bozdum kendimi kötü hissediyorum. İki gündür sahurda sadece karpuz peynir yiyorum bu akşamdan itibaren iftara da sinir koyacağım inşallah tabağımı ayırmadan olmayacak böyle. Çok güzel kilo veren arkadaşlar var tebrik ediyorum darısı başıma inşallah
neyse sağlık olsun canım.bu hafta yediğine dikkat et.bak ne gğzel verceksin eminim.ekmeği şekeri aburcuburu kes sadece.illaki gidergünaydın kızlar ben bu hafta tartılmadım yediğimede dikkat etmedim kabızlık sorunuda yaşıyorum birkaç gündür. şahtım şahmaran oldum tamda :)
MERHABA CANIM.SENİDE KATALIM LİSTEYE OZAMANSelam kızlar
Ben aranıza yeni katılıyorum. Ramazan başlangıcında tartildim 84 kg di.bugün tartildım 81.3 kg. Moralim biraz yerine geldi ama hala çok fazla var. Daha hizli nasıl verebilirim
Bundan sonra inşallah daha dikkatli olacağım. Bu arada kilo bildirimi yapmayı unutmuşum guncel kilom 63.8valla bi bozunca toparlamak lazım aynı gün sahurda.yada bi sonraki gün.yoksa ipin ucu kaçıyor
Canim pisman olma sen yine az yemissin.1 tam simit bile degilKızlar ben çok kötü bişi yaptım
Sahurda eşimle dışarda yedik, o kendine bir sürü puaça simit börek aldı. Benmde canm çok çekti yarım tereyağlı simit, çeyrekte peynirli simit yedimçookk üzüldüm ama yedim çok pişmanım.
Bu akşam olabildiğince az yemem lazım.
Ama neredeyse 500 kalori aldım sahurda çok kötü. Normalde 300 ü geçmemesi lazımdı. Dün gece ne güzel saf beslenmiştim. Bayrama kadar 70 olmam lazım hala yerimde sayıyorm çok.sinr bozucuCanim pisman olma sen yine az yemissin.1 tam simit bile degil
Insallah canim.bende bu hafta agzima gram ekmek surmeyecem.1 2 lokma bile.bakalim pazara nasil olcaz.simdiden beklemedeyim sabirsizlikla.Kesinlikle ve kesinlikle yulaf keğeğinin mucizesine şahit oldum şuan.
Dün yulaf kepeği yedim, biliyosunuz duraklamadaydım. Sahurda simit yemiş olmama rağmen 76,7 çıktım.
Yulaf kepeğine devam edicem yediğim zaman gerçekten verdim.
Yemediğim zaman duraklama yaşıyorum. İnşallah devam eder pazar günü -2 ile girmek istiyorum. 75 olmalıyım. İnşallah inşallah
Yiyo muydun önceden canım ben hiç yemiyorum tek pilav oda iki kaşığı geçmedi Allâhtan iradem kuvvetli ondan gidiyo bu kadar çokIn
Insallah canim.bende bu hafta agzima gram ekmek surmeyecem.1 2 lokma bile.bakalim pazara nasil olcaz.simdiden beklemedeyim sabirsizlikla.
Tebrik ediyorum canımMerhaba arkadaşlar..İyi geceler..Kilo bildirimimde yine geç kaldım..
Bu hafta 89.5 kilo ya düşmüşüm..