2016 RAMAZAN BAŞI VE SONU KİLO VERME SAYACIMIZ :)))

Sahurda ceza :):bicak::KK62:
2-3 çeri domatez
Yarım salatalık
1,5 kibrit kutusu peynir
3-4 dilim karpuz
1 bardak çay ( tatlandırıcıyla)

Dün yediğim börek için ceza, tartı günü diye olabildiğince saf :KK59::21:

68.3 olmusum yani 900 gram vermisim. Okadar az yemeye cok az bence ya.neyse hayirlisi devam edecez yine.gecen sene deli gibi yemistim hic almadim.bu sene asiri az yedigime ragmen bu hafta 900 gram.kilo vermek ne zormua ya

Bende anlamadım şu tartılma işini. Bazen bir önceki günkü kilodan fazla çıkıyorum. Ama sonuçta giydiğim zaman sezeryan olduğum bölgeyi acıtan düşük bel bir pantalonum vardı giyemediğim ve artık kızımı parka götürürken onu giyiyorum hemde hiç sıkıntı çekmeden. Bu gün itibariyle 59.1 kiloyum.

Ben 65.4 oldum ama dun tartıldıgı da 65 idim niye böyle oldu ki şimdi :-)

Bende anlamadım şu tartılma işini. Bazen bir önceki günkü kilodan fazla çıkıyorum. Ama sonuçta giydiğim zaman sezeryan olduğum bölgeyi acıtan düşük bel bir pantalonum vardı giyemediğim ve artık kızımı parka götürürken onu giyiyorum hemde hiç sıkıntı çekmeden. Bu gün itibariyle 59.1 kiloyum.
Oh maşallah canım benim aslında geçen hafta bizden ilk giden vücudumuzdaki fazla su ve ödemdi. Şimdi verdiğimiz o gram gramlar yağ olarak gidiyo bizden. O yüzden bu hafta çok az verebildik. Senin de verdiğin bu örnek, gram olarak versek te vücudumuzun toparlandığını, sıkılaştığını gösteriyor. Bende seninle aynı durumdayım :)

Güncel 76,9 kg.
Geçen hafta 78,3tü.
Yani bu hafta -1,400 kg.
Son üç gün duraklama.

Kizlar bazilarimizda bir dusus bazilarimizdada bi onceki haftaua gore normal bir seyir var.bu hafta neden gitmedigini anlamadim.ama ne yapalim ay sonuna kadar istikrarla devam edcez.suan en fazla verenimiz zelihagencerden.yokmu arttiran:KK24:

Ya kizlar gram gram vermekle hic bi degisiklik yok gibi geliyor bana .fakat damlaya damlaya göl olur misali 1 aylik toplama bakmak lazim aslinda.birde bu sekil vermek kalici kilo vermek aslinda.onemli olanda bu

Ya kizlar gram gram vermekle hic bi degisiklik yok gibi geliyor bana .fakat damlaya damlaya göl olur misali 1 aylik toplama bakmak lazim aslinda.birde bu sekil vermek kalici kilo vermek aslinda.onemli olanda bu
Canım gram gram ama vicudumuz sıkılaşıyor bence. İyi gidiyorz bence ya. Önemli olan bi süre yapıp kilo vermek değilki sonra yine alıyorz. Önemli olan herşeyden yiyip irademizi kontrol ederek sağlıklı beslenip hem kilo vermek hemde kilomuzu kalıcı hale getirmek..

İftar ;
1 kase yoğurt
1 tabak barbunya yemeği
Yulaf kepeği karışımı ekmeğim
3 hurma

Yulaf kepeği ekmeği yerken veriyordum kilo. Ne zaman yemeği bıraktım duraklama yaşadım. Şimdi yeniden başladım bakalım tekrar verme olacak mı kırılcak mı duraklama. Hadi inşallah

İftar ;
1 kase yoğurt
1 tabak barbunya yemeği
Yulaf kepeği karışımı ekmeğim
3 hurma

Yulaf kepeği ekmeği yerken veriyordum kilo. Ne zaman yemeği bıraktım duraklama yaşadım. Şimdi yeniden başladım bakalım tekrar verme olacak mı kırılcak mı duraklama. Hadi inşallah
Canim ekmegi nasil yapiyorsun

Canim ekmegi nasil yapiyorsun
Canım ben önceden dukan diyeti yapıyodm, eşimde ara ara yapıyor. Onun temel malzemesi olan doğalsan marka yulaf kepeği karışımı hep bulunur evde. Baya paket paket almıştık migrosta bulunuyor her Zaman gelmiyo diye depoladık :) toz şeklinde satılıyor günlük üç kaşık yenmesi gerekiyo. Yulaf kepeği olursa sadece karışmsız o 2 kaşık.
1,5 su bardağı süt
9 yemek kaşığı yulaf kepeği karışımı ( 3 günlük ekmek çıkması için)
1 kabartma tozu
2 yumurta
Ben süt tozuda ekliyorum kıvam olsu diye ama eklenmese de olur oda 1 kaşık.
Çok az tuz
Hepsini karıştırıp kaba döküp pişiriyorm. Tadı yenmicek gibi değil çok hoş ben alışkınım yani en azından ekmek kadar kalorili değil ve doygunluk hissi veriyor..

İftarda çok kaçırdığım için sahurda kahve ve su içtim.kolaylık versin Rabbim :-)yarin için
Hayırlı sahurlar

İnternetimin azizligine uğradım uzun zamandır yok yarın yenilenecek inşallah. Ben ilk hafta iyi başlamıştım ikinci hafta bozdum kendimi kötü hissediyorum. İki gündür sahurda sadece karpuz peynir yiyorum bu akşamdan itibaren iftara da sinir koyacağım inşallah tabağımı ayırmadan olmayacak böyle. Çok güzel kilo veren arkadaşlar var tebrik ediyorum darısı başıma inşallah

X