o duraklama neyse bende yaşıyorum aynısınıBen börekten sonra kaldım 77 de300 gram.aldırdı dahada veremedim resmen duraklama yaşıyorum.
Canım sıkıntı degil sen ne zaman kilonu söylemek istersen ozaman yazariz tabloya.yeterki moralini bozma.bence 1 dilim pizza icin col pisman olacak bir sey yokbaktım veremiyorum dün gece 12 küçük bir dilim pizza yedim yattım :) hiçte pişman değilim bugün tartımaycağım artık pztsi bilgi veririm sizlere
BENCEDE ZATEN VEREMİYORUMCanım sıkıntı degil sen ne zaman kilonu söylemek istersen ozaman yazariz tabloya.yeterki moralini bozma.bence 1 dilim pizza icin col pisman olacak bir sey yok
Miden kuculmus demekSahura kalkamadim bugün okadar çok acıktım ki bütün gün baygın yattım resmen ilk defa bole oldu iftar yemegim iki kase çorba bi dilim ekmek ve Salata bi tabakta yeşil fasulye vardı ama bi kaşık bile yiyemedim kusacak tim çorba salata yedikten sonra patlıycam kadar sisim şuanda ve bu hafta hiç kilo veremedim malsef yaa
Anlasilan bi anda gidecek senin.devam canimAnlamadım ya bu hafta adet liydim ve aşırı dikkat ettim ya günlük çok ta az kalori alıyorum ekmek normalde hiç yemiyorum tatlı yok şekerli meyve mesela karpuz bile yemiyorum çok şekerli die ama yinede gitmiyo spor yapamıyorum aksama kadar evdeyim acaba oyüzden mi veremiyorum. ..
Cok bi duraklama sende olacagini sanmiyorum bunyen iyi veriyoe masallahBen duraklamadayım, sanmıyorm vermiş olacağımı canım. Ama geçen hafta verdim tartıldıktan sonra.
Bu arada sahurda;
Bi kase bulgur
İki üç kaşık yoğurt
3-4 parça karpuz
3-4 kaşık dondurma
Ben bide biraz kalori hesabı besleniyorm canım. Fatsecret diye bi uygulama var onu indirdim oraya giriyorm yediklerimi kalori hesaplıyor. Günde 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum. Bu akşam yine cıvıttım.Cok bi duraklama sende olacagini sanmiyorum bunyen iyi veriyoe masallah
Canım sen yulaflı yoğurt yiyodun sanki ne ölçü yapıyodun?Ben bide biraz kalori hesabı besleniyorm canım. Fatsecret diye bi uygulama var onu indirdim oraya giriyorm yediklerimi kalori hesaplıyor. Günde 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum. Bu akşam yine cıvıttım.
1 parça börek
Sahanda 4 yumurta salçalı domatesli
1 kase yoğurt yedim.
Bide en kötüsü eşimin doğm günüydü. Bisküvi pastası istedi ondan bi dilm yedim bide iki üç kaşık dondurma
Yok canım ben yulaf kepeği karışımından ekmek yapıp yiyorum. İstiyosan tarifini verebilirim.Canım sen yulaflı yoğurt yiyodun sanki ne ölçü yapıyodun?
Birde içine mısır baharat falan bişeyler atıyordu yanlış hatırlamıyorsamCanım sen yulaflı yoğurt yiyodun sanki ne ölçü yapıyodun?
Çok sağol canım :)Yok canım ben yulaf kepeği karışımından ekmek yapıp yiyorum. İstiyosan tarifini verebilirim.
Yulaf kepeği yiyen arkadaş bi kase yoğurdun içine üç kaşık yulaf kepeği atıyodu sanırım öyle hatırlıyorum
Rica ederim btnem :)Çok sağol canım :)