2016 RAMAZAN BAŞI VE SONU KİLO VERME SAYACIMIZ :)))

Kızlar bugün size özenip yulaflı yoğurt yedim sadece sahurda
Siz ne kadar yoğurda ne kadar yulaf koyuyosunuz?

baktım veremiyorum dün gece 12 küçük bir dilim pizza yedim yattım :) hiçte pişman değilim bugün tartımaycağım artık pztsi bilgi veririm sizlere

baktım veremiyorum dün gece 12 küçük bir dilim pizza yedim yattım :) hiçte pişman değilim bugün tartımaycağım artık pztsi bilgi veririm sizlere
Canım sıkıntı degil sen ne zaman kilonu söylemek istersen ozaman yazariz tabloya.yeterki moralini bozma.bence 1 dilim pizza icin col pisman olacak bir sey yok

Kızlar yarın tarti gunumuz.sporsuz ekmeksiz sekersiz bakalim tum hafta ne yapti vucidumuz.ben cok merak ediyorum bugun hic bakmiycam tartiya.gecen haftaki ayni saatte tartilirsa daha gercek sonica ulasiriz.

Ben duraklamadayım, sanmıyorm vermiş olacağımı canım. Ama geçen hafta verdim tartıldıktan sonra.
Bu arada sahurda;
Bi kase bulgur
İki üç kaşık yoğurt
3-4 parça karpuz
3-4 kaşık dondurma

Sahura kalkamadim bugün okadar çok acıktım ki bütün gün baygın yattım resmen ilk defa bole oldu iftar yemegim iki kase çorba bi dilim ekmek ve Salata bi tabakta yeşil fasulye vardı ama bi kaşık bile yiyemedim kusacak tim çorba salata yedikten sonra patlıycam kadar sisim şuanda ve bu hafta hiç kilo veremedim malsef yaa

Anlamadım ya bu hafta adet liydim ve aşırı dikkat ettim ya günlük çok ta az kalori alıyorum ekmek normalde hiç yemiyorum tatlı yok şekerli meyve mesela karpuz bile yemiyorum çok şekerli die ama yinede gitmiyo spor yapamıyorum aksama kadar evdeyim acaba oyüzden mi veremiyorum. ..

Miden kuculmus demek

Anlasilan bi anda gidecek senin.devam canim

Ben duraklamadayım, sanmıyorm vermiş olacağımı canım. Ama geçen hafta verdim tartıldıktan sonra.
Bu arada sahurda;
Bi kase bulgur
İki üç kaşık yoğurt
3-4 parça karpuz
3-4 kaşık dondurma
Cok bi duraklama sende olacagini sanmiyorum bunyen iyi veriyoe masallah

Cok bi duraklama sende olacagini sanmiyorum bunyen iyi veriyoe masallah
Ben bide biraz kalori hesabı besleniyorm canım. Fatsecret diye bi uygulama var onu indirdim oraya giriyorm yediklerimi kalori hesaplıyor. Günde 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum. Bu akşam yine cıvıttım.
1 parça börek
Sahanda 4 yumurta salçalı domatesli
1 kase yoğurt yedim.
Bide en kötüsü eşimin doğm günüydü. Bisküvi pastası istedi ondan bi dilm yedim bide iki üç kaşık dondurma

Canım sen yulaflı yoğurt yiyodun sanki ne ölçü yapıyodun?

Canım sen yulaflı yoğurt yiyodun sanki ne ölçü yapıyodun?
Yok canım ben yulaf kepeği karışımından ekmek yapıp yiyorum. İstiyosan tarifini verebilirim.
Yulaf kepeği yiyen arkadaş bi kase yoğurdun içine üç kaşık yulaf kepeği atıyodu sanırım öyle hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…