EVET CANIM VÜCUT YAŞLANDIKÇA VARSA KİLO DAHA DA YAŞLI GÖRÜNÜYORUZ.TEMPON YOĞUN 2 ÇOCUKLA HAFİF KISARSAN YEDİKLERİNİ SPORSUZ VERİRSİN BİLEBende sana katılım diyecem ama uzun süredir oruç tutamadım. Malum iki hamilelik iki çocuk emzirme dönemleri derken ramazanlar son 4 senedir sadece enfes bir yemek masası oldu benim için.inşallah bu yıl bol sevap bol ibadetli bir ramazan nasip olur. Öncelikle 25 eylülde prematüre bir oğlum oldu. Üzerimde ise 72 kilo. Ocak ayından Mart ayına kadar kendi çabamla spor diyet derken 60 ı gördüm. Lakin vücut artık yaşlanıyor ve sanırım 55 i istiyor. Ramazan sonrası ise spor şart. Çok aktif bir gün geçiriyorum çünkü 3 buçuk yaşında bir kızım 8 aylık bir oğlum var
Ramazana ya Allah Bismillah deyip başlıycam.
Bu arada sahurda mutlaka haşlanmış yumurta bir bardak ayran yoğurt yada süt için gün boyu aç kalacağımızdanKIZLAR UYGULAMAMIZI ŞÖYLE YAPALIM.
ORUÇTAN 1 GÜN ÖNCE SABAH AÇ KARNINA MÜMKÜNSE TARTILALIM.CUNKU ORUÇLUYKEN ZATEN SU KAYBI VAR DOĞRU SONUÇ OLMAZ...
DİKKAT EDECEĞİMİZ NOKTA GÜN BOYU AÇ KALIYORUZ İFTARDAN SONRA BOL SIVI ALIP YEMEYİ MİNUMUM A ÇEKMEK. HAMURİŞİ YEMEMEK, ŞEKERLİ VE GAZLI İÇEÇEKLERDEN UZAK DURMAK.ÇAYIN YANINDA BİRŞEYLER ATIŞTIRMAMAK.. VE 1 AY SABREDELİM SADECE. Bİ VERSEK ZATEN ALMAMAYA DİKKAT EDERİZ ORUÇTAN SONRADA...BEN KEŞKE SPOR YAPSAK DİYCEM AMA YAPAMAM GİBİME GELİYOR.ZATEN YEMEYİ İYİCE AZALTIYORUZ BİDE SPOR OLURSA ENERJİMİZ SIFIRA DÜŞER. AMA YAPABİLEN VARSA BRAVO DERİM. 1 AY SONRA İNŞALLAH BU FORUMU OKUDUĞUMDA EN AZ 5 KİLOMU VERMİŞ OLCAM
EVET.. KESİNLİKLE ÇOK İYİ TUTUYOR.Ben de katılmak istiyorum hatta bilenler varsa Ramazan için diyet menüler yazsa ya da tavsiyelerde bulunsa şunu yiyin tok tutuyor vs gibisinden süper olur :) ben bir tane söyliyim sahurda kıymalı yumurta hem çok tok tutuyor hem de protein kaynağı