- 22 Ekim 2011
- 649
- 656
CANIM MİDELER KESİNLİKLE KÜÇÜLDÜ.DÜN SÖYLEMESİ AYIP İFTARDA ETLİEKMEK YEDİM.NORMALDE 8 9 PARÇA YERDİM TIKA BASA.DÜN 3 DİLİM ZOR YEDİM..BANADA VERMİŞSSİN DİYORLAR AMA BEN PEK HİSSEDEMEDİM.PANTOLONLAR DA DAHA DARALMADI..NEYSE DAHA RAMAZAN BİĞTİMİNE KADAR VERDİĞİM KAR DANDİR.SONRASINDADA DEVAM EDECEM BU ŞEKİLBen artık sahurda pek yiyemiyorum kızlar sanırım mideler küçüldü
Yine smoothie yaptım hepsini içemedim bile :)
İftarda daha ağırlıklı yiyorum ben zaten sahura acıkmıyorum bile doğru mu yanlış mı bilmiyorum
Pantolonum falan bollaştı ama tartı çok bir fark göstermiyor olsun varsın çünkü ben daha fit hissediyorum
GUNYDN CANIM.KABIZLIK VE ŞİŞKİNLİK BENDEDE VAR.günaydın kızlar bende pek biey yemiyorum ama tartıda farketmiyor , kabızlık sorunu ve şişkinlik var
günaydın kızlar bende pek biey yemiyorum ama tartıda farketmiyor , kabızlık sorunu ve şişkinlik var
CANIM BİZ HAFTALIK TARTILINCA YAZIYORUZ.26.06.2016 GÜNKÜ KİLONU SÖYLERSİN.BİRDE RAMAZANDAN ÖNCE DERKEN RAMAZAN BAŞIMI DEMEK İSTEDİNGünaydınn.Benim ramazandan önce 73.2 Bugün itibariyle 70.1 oldu
Pardon ben konuya dalmışım birden.Evet ramazanın ilk günü.CANIM BİZ HAFTALIK TARTILINCA YAZIYORUZ.26.06.2016 GÜNKÜ KİLONU SÖYLERSİN.BİRDE RAMAZANDAN ÖNCE DERKEN RAMAZAN BAŞIMI DEMEK İSTEDİN
Mesela ne gibi şeyler sana göre?KIZLAR BEN HESAPLADIM UZUN ZAMANDIR 1000 KALORİYİ GEÇMİYORUM VE KİLO VERMEM GEREKİYORDU YOLUNDA GİTMEYEN BİŞEYŞER VAR DEMEKKİ
Neymis buldunmuKIZLAR BEN HESAPLADIM UZUN ZAMANDIR 1000 KALORİYİ GEÇMİYORUM VE KİLO VERMEM GEREKİYORDU YOLUNDA GİTMEYEN BİŞEYŞER VAR DEMEKKİ
Valla benim gram gitmedi 3 gundur.sinir oldum cokomel bide bir kac tane biskuvi yedim :)Ben düüün 1300 kaloriden fazla beslendim ve bugün duraklama kırıldı.
76,5 dün 76,7 di bi günde 200 gram.
Pazara 3 gün kaldı ve benm vermem gereken 1,5 kilo var. Off inşallah 5+ verebilirim ramazanda.
Kızlar arada şaşırdın metabolizmanızı. Bi gün aç kalın az yiyin, ikinci gün baya cıvıtın istediğinizi yiyin. Sonra şok olup tartıda - göreceksiniz. Denendi :)
Bende sanmıyorum ama böyle devam etmek lazım ekmeksiz. Ben kepek ekmeği yedim bugün ama çok az.Valla benim gram gitmedi 3 gundur.sinir oldum cokomel bide bir kac tane biskuvi yedim :)
Ama sahurda ekmek yemiycem.bende bu ramazana kadar66 olsam yani 2 haftada2.3 kg versem suoer ama hic sanmiyorum ya
kesinlikle denendi onaylandı :)Ben düüün 1300 kaloriden fazla beslendim ve bugün duraklama kırıldı.
76,5 dün 76,7 di bi günde 200 gram.
Pazara 3 gün kaldı ve benm vermem gereken 1,5 kilo var. Off inşallah 5+ verebilirim ramazanda.
Kızlar arada şaşırdın metabolizmanızı. Bi gün aç kalın az yiyin, ikinci gün baya cıvıtın istediğinizi yiyin. Sonra şok olup tartıda - göreceksiniz. Denendi :)
Neeyyyy bide bahhhlaaavaaaakesinlikle denendi onaylandı :)
bugün ben de kantarın topuzunu kaçırdım. baklava ve dondurma yedim. hadi bunu şaşırtma falan diyelim ama başka yok
aynen yaaa benim de göbüş baş gösterdi hemenNeeyyyy bide bahhhlaaavaaaa
Hadi diyelim bakalım yarın inşallah eksileri görürsün :)
Benimde adete 1 hafta kaldı şişkinlik şimdiden başladı göbişim düzdü ne güzel azcık şiştii