2016 RAMAZAN BAŞI VE SONU KİLO VERME SAYACIMIZ :)))

Yiyo muydun önceden canım ben hiç yemiyorum tek pilav oda iki kaşığı geçmedi Allâhtan iradem kuvvetli ondan gidiyo bu kadar çok
canım geçen hafta 2 farklı günde 2 tane sigara böregi yedim gecen hafta...bide tost ekmeğiyle pizza yapmıştım 2 dilim ondan yedim.başka yemedim.artık o şekilde yapmayacam yani

Sahurda smoothie yaptım kızlar bakalım tutacak mı beni :)
Yarım bardak light yoğurt
Yarım bardak süt
Yarım bardak yulaf ezmesi
Bir tutam gojiberry
Yarım muz
Tarçın zencefil zerdaçal karışımından bir tatlı kaşığı
oo süpermiş valla.çok sağlıklı

Kızlar biraz gec gördüm sizi ramazanın 2 haftası gitti ama eğer kabul ederseniz bende katilmak istiyorum aranıza 90 kiloydum 2 ay önce diyete girdim bitki çayları vs derken 75 e kadar indim Ramazanın ilk günü 75 kiloydum gel gelelim ramazan bana yaradı ve 2 haftada 1.5 kilo aldım dikkat edemedim bi yerden tekrar başlamak lazım boyum 1.76 bu arada

Kızlar biraz gec gördüm sizi ramazanın 2 haftası gitti ama eğer kabul ederseniz bende katilmak istiyorum aranıza 90 kiloydum 2 ay önce diyete girdim bitki çayları vs derken 75 e kadar indim Ramazanın ilk günü 75 kiloydum gel gelelim ramazan bana yaradı ve 2 haftada 1.5 kilo aldım dikkat edemedim bi yerden tekrar başlamak lazım boyum 1.76 bu arada
hosgeldin canım.kilo almaman lazımdı 2 hafta için büyük bir rakam.neyse hızlı almışsın hızlı veririrsin üzülme

Hosbulduk canım ramazandan öncesinde çok sıkı diyetteydm ramazanda tek öğün yiyorum nasılsa mantığıyla salinca kendimi sonuç bu oldu inşallah verebilirim

Herkese günaydın arkadaşlar,

Kaç gündür telefonumun azizliğine uğradım giremedim. Özlemişim :KK200: İşe geldim hemen yazayım dedim.

Ben kilo veremedim 93,900 hala , değişim yok.

Bakalım bu hafta nasıl olacak.:spor:

Sahurda smoothie yaptım kızlar bakalım tutacak mı beni :)
Yarım bardak light yoğurt
Yarım bardak süt
Yarım bardak yulaf ezmesi
Bir tutam gojiberry
Yarım muz
Tarçın zencefil zerdaçal karışımından bir tatlı kaşığı

İnşallah susatmaz canım.

Zencefil metabolizmayı çok çalıştırıyor su içiriyor.

Eğer susatmazsa ben de bu gece yaparım.

Hosbulduk canım ramazandan öncesinde çok sıkı diyetteydm ramazanda tek öğün yiyorum nasılsa mantığıyla salinca kendimi sonuç bu oldu inşallah verebilirim
canım tek ögün olmaz.o şekil veremezsin kilo.illai sahura kalkman lazım

Kaç gündür telefonumun azizliğine uğradım giremedim. Özlemişim :KK200: İşe geldim hemen yazayım dedim.

bu hafta toplu gider inşallah.inatlaşmış senin vücut ama sakın pes etme

Kardelen merhaba,

Beslenme düzenin nasıl senin ? Neler tüketiyorsun öğrenebilir miyiz?
canım günaydın.akşamları çorba ana yemek yanında başka yemek ne varsa ekmeksiz yiyorum.sahurdada yumurta domates salatalık karpuz onlarda ekmeksiz... ama gecen hafta hem yemek vardı dışarda bıraz kaçırdım. 2 kere farklı zamanda 2 parça sigara böreği yedim. bide 2 dilim tost ekmeği yedim.pilavda yiyorum azcık.toplam 2, 3 dilimde güllaç yedim, kirazda çok yedim ondada şeker çoktu. gecen hafta az verdim kilo.acaba bunlarınmı etkisi var anlamadım.bakalım bu hafta çok dikkatli olcam inşallah.pazara belli olcak.

canım sen aslında vermissin. 1 . haftanın sonundaki rakamla şimdiki tutmuyor

Dün iftarda = 1 kase mercimek çorbası, Yarım porsiyon karışık kızartma,1 dilim pide , salata,komposto

Ara= 2 dilim baklava - 4 kupa açık şekersiz çay

Sahurda = Kepek ekmeğine kaşarlı tost- 2 bardak Komposto

günaydın kızlar ben bugünde tartılmadım şuanda şişkinlik hissediyorum regl yakın sanırım.

günaydın kızlar ben bugünde tartılmadım şuanda şişkinlik hissediyorum regl yakın sanırım.
canım eger yemegini kısmıssan bence pazara tartıl. hem kilon gitmemek için inattaydı hem regl şişkinliğin.ama bol su içki ödeminde gitsin

İnşallah susatmaz canım.

Zencefil metabolizmayı çok çalıştırıyor su içiriyor.

Eğer susatmazsa ben de bu gece yaparım.

çok az attım canım zaten tarçın zencefil zerdeçalı karıştırıp bir kavanozda saklıyorum ben ondan 1 kaşık olduğu için az girmiştir zaten fazlası mideyi de yakıyo hiç gerek yok :)
şimdilik susamadım canım ama bugün baya sıcak ileriki saatlerde ne olur bilemem :)

çok az attım canım zaten tarçın zencefil zerdeçalı karıştırıp bir kavanozda saklıyorum ben ondan 1 kaşık olduğu için az girmiştir zaten fazlası mideyi de yakıyo hiç gerek yok :)
şimdilik susamadım canım ama bugün baya sıcak ileriki saatlerde ne olur bilemem :)

Şimdiye kadar etkilemediyse süper o zaman :)

Allah hepimizin yardımcısı olsun .

X