2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

KALP ATIŞLARİ 6 haftalıkken başliyor keseyi de 5 haftalıkten görünüyor.. 10 gün sora bi daha git bakalım inş keseyi görürsün rabbim kucaginza almaya nasip etsin inş:)

Benim bat yarin bugün gün içinde miratech markali testi yaptim yine negatif cıktı kızlar sancım da var kasıklarımda sanırım regl olacam

@__ATALANTE canım 14. sıradaki, 18. sıradaki ve 20. 23. 24. 25. 26. 30. sıradaki arkadaşlar mayıs a kaldı inşallah mayısta:)

17. sıradaki ve 31. sıradaki arkadaşlar hamile :)

benim bildiklerim bu kadar canım sana zahmet düzenleyebilir misin?

kızlar benim bat 20 nisan herkes artık biliyor herhalde :)
eğer olmazsam 21inde test yapacağım ve mutlaka söyleyeceğim size.
şu an sol kasık ağrım ve karın ağrım var sanki adet olacak gibiyim.
kısmet nasip.
bat ı benimle olanların hepsinden haber bekliyorummm

Bende adet olacak gibiyim canim benim de yarin bat test de negatif cıktı zaten umudum yok hiç senden güzel haberler bekliyorum:)

Ask3333 okudum canım negative çıkmış senin ama bence adet olana kadar hep bir umut vardır.
Allah hayırlısını versin canımm ama olumlu ya da olumsuz tabiki seninle paylaşacağım perşembe günü.

bende beklemedeyim hala tık yok .. aslında regl günüm 17 nisan dı hiç şaşmaz ama bazı aylar 1 gün erteliyor diye 18 nisan demiştim.. sabah test negatifti.. hiç bi belirtide yok..
Bu arada iki arkadaşımda 1 hafta gecikmede bile idrar testlerinde negatifleri görüp kan testiyle hamile olduklarını öğrenmişlerdi böyle bir şey başına gelen oldumu hiç sizdende???

Kızlar bugün doktora gittim. Benim adet 5 nisandı. Yumurtlama takibi yapmak için doktor beni bugün çağırmıştı. Gittim ultrasyonla baktı ve çatlamış dedi. İlişkiye girmemi söyledi. Protestanima baktı bu da yumurtlama olduğunda yükselen bir hormon mis. Normal değeri 0.1 ve 0.3 arası iken benim ki 6.8 çıktı. Yani yumurta çatlamış. Tohumu attık umarım filiz verir. Dua edin :)

Herkese iyi akşamlar. Kızlar biz bu ay aşılama yaptıracaktık. Doktor regl olunca gel dedi. Yarın reglolacağım ama gitmekten vazgeçtim galiba. Siz ne dersiniz? Durum şöyle: Hamilelikten önce kilo vermek istiyordum, veremedim. 90 kiloyum. Bir de hemoroit rahatsızlığı çıktı. Diyet yaptığım için hep kabız oldum ve kanmam var
Tedavi olayım,biraz da kilo veririm,öyle aşılama yaptırayım diyorum. Siz ne dersiniz?

Hamile kalmadan kilo vermen çok mantıklı ama yaş ini eşinin yaşını ne zamndan beri olmuyor bunları da önceliği al tatlim ve ilk 3 ay baya bir verirsin migde bulantinla tabiki karar senin

_ATALANTE takibi birakti galiba bunlari kim düzenliycek devamı olmuyor mu? bende kimler hamile diye bakiyorum ayni gördüm.

bende belirtim yok ama karnim agriyor sürekli.. dün şiddetli agri çektim.. adet olacakmişim gibi daha 10 gün var bata...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…