2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kızlar benim adetim normalde 28 günde birdi ama son iki aydır 30gunde bir oluyor. Benim yumurtlamam şimdi 14. Gün mu olur yoksa 16. Gün mu? Bir de bişey sorcam bugün 13. Günüm dun ilişki oldu bugün akıntı geliyor ilişki sonrası içimdeki spermler boşalıyor olabilir mi yoksa yumurtlama akıntısı mı kararsız kaldım. Sizde ilişki sonrası böyle akıntı oluyor mu?
Bende de oluyor bir kısmı çıkıyor sanırım spermlerin :)

Kızlar benim adetim normalde 28 günde birdi ama son iki aydır 30gunde bir oluyor. Benim yumurtlamam şimdi 14. Gün mu olur yoksa 16. Gün mu? Bir de bişey sorcam bugün 13. Günüm dun ilişki oldu bugün akıntı geliyor ilişki sonrası içimdeki spermler boşalıyor olabilir mi yoksa yumurtlama akıntısı mı kararsız kaldım. Sizde ilişki sonrası böyle akıntı oluyor mu?

Bende de oluyor yaa i yüzden kestiremiyorum yumurtlama mi yoksa başka kaynaklı mi :KK70:

günaydın kızlar benim adet olmama 2 gün var ve cuma dan beri kahverengi akıntım var böyle bir durum yaşayan var mı

ilişkiden sonra olur o ama genelde sperm akıntısı baya sıvı ve yumurtlamaya göre cok olur.. yumurtlama daha yoğundur yani bende oyle anlıyorum... bizde bugün neredeyse butun rısklı hafayı değerlendirdik.. taktir Allahtan....

kızlar benm kasık ağrım (bazen cok hafif bazen orta siddetli) 3 gündür gecmedi ya hiç böyle olmazdı acaba cok ilişkiden falan mı oldu sizce cunkü hiçbi ay bukdar ardarda çalışmadık :KK43: dyanılmıcak bi agrı değil ama farkettiriyor yani ne yapsam

Hala yok :) sevinsemmi bilemedim ya bi tuhaf hissediyorum :)) ama bu sefer test mest yok beklicem.. @__ATALANTE sende durum ne?

adet oldum canım. Ben artık takip etmicem hamilelik topiklerini. Biraz hassas bir yapım var ve çokk etkileniyorum :KK43: :KK43: Artık bana faydadan çok zararı var gibi hissediyorum. :KK43: Umarım bir gün hamile kalırım ve belirtilerimi yazmaya gelirim :KK43:

adet oldum canım. Ben artık takip etmicem hamilelik topiklerini. Biraz hassas bir yapım var ve çokk etkileniyorum :KK43: :KK43: Artık bana faydadan çok zararı var gibi hissediyorum. :KK43: Umarım bir gün hamile kalırım ve belirtilerimi yazmaya gelirim :KK43:

2ay önce bende senn gibi karar almıştım topikleri okudukca daha cok kafama takıyor her ay bat gelmeden 2 3 test hatta kan testide yatıgım oluyordu ve sürekli adetlerim gecikirdi 40 50 güne cıktıgı oldu tabiki psikolojik :KK43:topikleri bıraktım adet düzene girdi.. ama dayanamadım yine burdayımm:cry:

Bende adet oldum malesef bu ay da umutlar çöpe gitti bi dahaki ay zaten daha düşük hamile kalmam evde olmayacağız tam yumurtlama günlerde o yüzden Mayıs da bende yokum bekleyenler güzel haberi alır umarım

2ay önce bende senn gibi karar almıştım topikleri okudukca daha cok kafama takıyor her ay bat gelmeden 2 3 test hatta kan testide yatıgım oluyordu ve sürekli adetlerim gecikirdi 40 50 güne cıktıgı oldu tabiki psikolojik :KK43:topikleri bıraktım adet düzene girdi.. ama dayanamadım yine burdayımm:cry:
senle bi gün aramiz var demi:)
benim hiç belirtim yok yaa.. takamiyorum geçen ay çok takip ettim bi kere oldu... bi daha etmem.. strese sokuyorum bölece ii olmadi:KK43:
şimdi takamiyorum belirtilerimi.. karnim agriyor.. mideme bastiriyoo.o kadar addet olucam sanki bata 11 gün var dahaa hiç bir belirtim yok.

April1109 benim bat a bu günle beraber 2 gün var canım.
çıkacak sonucu bende merak ediyorum ama test yapmadım yapmayacağım inşallah hayırlı bir sonuç çıkar.

Kızlar bugün hastaneye gittim ultrasona girdim önce üstten baktı görülmedi alttan bakınca kese görüldü şuan adet tarihime göre 5+6 yım ama kese 4+2 ye uyumlu dedi doktor 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyana kadar bişey diyemem dedi. Siz kaç haftalıkken gördünüz keseyi

X