2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Yok canım bu ayı düzenleyip bırakır bence sadece ilk mesaj düzenleniyor ya

Bizi yarı yolda bırakmaz

Bu ay bitsin Mayıs ayine zaten morordek açacak :)

@__ATALANTE
benim BAT 29 nisan.. hemen test yapmıycam kırmızıyı görene kadar..:)
mayısta haber veririm herade nisan topigi kapanmiş olur ohooo haber verene kadar

benimde 30 nisan canım birlikte bekleyelim ben bu ay cok sabırsızım günler değil saatler bile gecmiyor sanki
ben sabirliyim.. stres yapma sakin.. stres hamile kalmayı engeller.. o yüzden sakin olun... belirtileri arama.. benim yok şimdi 10 gün var daha... stres yapmak istemiyorum geçen ay çok stres yaptım bu ay yapmak istemiyorum

ben sabirliyim.. stres yapma sakin.. stres hamile kalmayı engeller.. o yüzden sakin olun... belirtileri arama.. benim yok şimdi 10 gün var daha... stres yapmak istemiyorum geçen ay çok stres yaptım bu ay yapmak istemiyorum

haklısın canım elimden geldiğince yapmamaya calısıyorum kendimi motive etmeye calısıyorum mesela bu ayda olmazsa aman ocakta o soğukta kim doğurcak diye teselli edicem (istemeyrek belkide) çift cizgiyi görmeden kan vermem artık zaten ona yeminliyim...

ama bu ay farkli seyler yasıyorum yumurtlama zamanımdan beri.. özellikle kasık karın ağrıları.. hiç böyle olmamıstım yani.. ve hiçbi ay bu kdar cok calısma yapmadık özenli.... HAYIRLISI...

hayırlısı olsun:)
bendede karnim agriyor. aramiyorum hiç bi belirtilerimi. oğluma hamile kaldiğimda kasıklarimda batma vardi şimdi yok. hissedemiyorum hamile felan bakalım bekleyeyim ay sonunu:)

kızlar hiç belirti aramayın bende hala bi belirti yok aynı devam hatta bazen diyorum ki değilimde bi yanlışlıklı mı uyku hali yok mide bulantısı yok sadece kasık ağrılarım var ara ara okdr umarım isteyen herkes nasip olur hamilelik hepiniz için her gece dua ediyorum :)

canım 1 gün kaldı yaaaaaaa yapayım artık çıkarsa çıkmaz çıkmazsa mayıs ayı bizim ayımız olur dedim
benimde bugün aslında ama test yapmamak için burayada 21 i yazdırdım ama çıkmıyo aklımdaninşallah bian önce kavuşalım yavrularımıza hepberaber

kızlar bat yarın ama ateşim düşmüş yarın adet kesin gelecek hiç şaşmaz
bir dahaki aya inşallah.
diye diye de 14 ay bitti hoş ama kısmet.

Günaydın kızlar

Bat yarın

Bugün gebelik testi negatif cikti

Kırmızı kart yemeden belli olmaz ama

morordek varım diyor :)
Bi dur bakalım yarın ola hayrola :)
_ATALANTE takibi birakti galiba bunlari kim düzenliycek devamı olmuyor mu? bende kimler hamile diye bakiyorum ayni gördüm.
Ben açacagım canım, 21-22 Nisan gibi bekliyorum bu ayki BAT'ı, regl oldugum gün mayıs topigini acacagım :)

valla aramiyorum işde:) ilk hamileliğimde tecrübeliyim belirtim yoktu.. pazar günü sabahin alla alla niye adet olmadi demişim.. o günü hatirliyorum gidip idrar testi yaptım pozitif çikmişti.. ama neredeyse belirtilerim adet günü gecikiten sora başladi. öle hatirliyorum:) adet öncesi batma vardi:)

yesa1 sanırım mayıs topiğine bakmayacağım.
kendimi fazla kaptırıyorum sonra.
mesela sabah ateşi düşmüş görünce üzüldüm.
ne biliyim Allah ın takdiri diyor insan doğrusu da bu ama içim burulmadı da değil.

Merhaba arkadaşlar :)
Yeni hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum
Ben sohbete katılmıyorum ama etiketlediğinizde ilk mesajı düzeltirim. Maşallah 16 hamilemiz oldu. Nisan ayı topiğini ben açmıytım ve uğurlu geldiğimi düşünüyorum maşallah Mayısta bu sayı katt katt artması dileğiyle...

bende aynı düşüncedeyim. Hatta KKyada az girme kararı aldım

Ağzıma midemden su geldi dedim heralde var bişey ama yok galiba adetime 2 gün var hayali çizgi bile yok

__ATALANTE bende uğurlu geldiğini düşünüyorum çünkü ayın 10una kadar çok hamile haberini aldık sonrasında da yine aldık çok şükür. bir kendimize yaramadı galiba. bende çok girip bakmayı düşünmüyorum aslında çok takmazdım ama girdiğimden beri sanki daha çok düşünür oldum. yine pek üstüne düşmemem lazım gibime geliyor. inşallah mayıs ayı herkese bebişlerini getirir müjdeler. Allah tan hepimiz için hayırlısını diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…