- 14 Ocak 2014
- 378
- 666
- 34
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.161
canim bekle bat gecsin insallah vardir ondan sonra test yap sakik acele etme bisi olursada yaz banapink2 bende de göğüs hassasiyeti ve sık idrara çıkma var sadece.
sana benziyor biraz. inşallah sonucu seninki gibi hayırlı olur.
bat a bugünle beraber 4 gün var.
Eki Görüntüle 1815504 Kızlar 94 cıktı ne oluyor bu düşük mü acaba
Eğer hamile değilsen düşünmekten diycem şu an bişy diyemiyorum.. Ben normalde tam günümde olmam zaten o yüzden pazartesiye salıya kadar yolu var.. Ayın 9 undan beri göğüs hassasiyetim var bakalım ne olacakk :)
Canim ne guzel insallah mucizen sana tutunur.Hem hemen ameliyat falanda olma bir kac doktordan onay aldiktan sonra ol bence ihtiyacinda olmayacak insallah.Kızlar çarşamba adet olmam gerekiyordu cuma oldum. Fakat şöyle bir durum var benim rahim de perde olduğunu öğrendim o yüzden ay sonunda ameliyat olacaktim. Perde olduğunu öğrendikten sonra Korunmasız birlikte olmadık. En son Korunmadan 28 Mart ta birlikte olduk. Dün ameliyat tarihi almak için gittik yolda fena oldum adet ağrısı gibi doktor iğne yapmadı çikolata kistim var patlamis olabilir dedi baktı yok öyle bir durum. Hamilelik testi istedi ki ben ameliyat için plan yapıyordum adet im in ikinci günü ve ağrım vardı. Test sonucu 6.56 çıktı doktor da şaşırdı ameliyat planı yaparken düşük falan saçmaladi pazartesi yine yaptır testi duruma göre davranıriz dedi. Bugün adet 3. Günüm ağrı var biraz ayakta durunca. Mide bulantısı dünden beri. Sizce ne bu durum
Ama ben adet görüyorum şu an ve yıllardır çikolata kistim var perde var. Sadece iki kere Korunmasız birlikte oldum inanmak gelmiyor şu an. Değer de çok saçma değil mi yarın 3 hafta olacak en son Korunmasız birlikte olmam varsa eğer hamilelik. Şu an ki kanama iyice kafam karışıkCanim ne guzel insallah mucizen sana tutunur.Hem hemen ameliyat falanda olma bir kac doktordan onay aldiktan sonra ol bence ihtiyacinda olmayacak insallah.
Dr sperm 3 gün yumurta 24 saat canlı kalabilyor dediKızlarr biz bebiş maceramıza iki günde bir değerlendirerek başladık. Bugün 12. Günüm ve değerlendirdik. Şey sorcam sipermler içeride kaç gün canlı kalabiliyor. Bir yerde 2 bir yerde 5 gün yazıyor. Bunu doktorundan duyan var mı?
Aynı bizim bat'lar canim geçmek bilmiyor bu günler bende meraktayim umutsuzluğa kapılma belli mi olur iki gün sonra güzel haberler veririz belki de birbirimize :)Kızlar bat a son 3.
Dünden beri gecmek bilmeyen bir bas agrım ve bulantım var.
Adet yaklastıgı için büyük ihtimal
Umudum yok zaten.
Kızlar ben bu ayda boş geçtim malesef yok yani test yaptım negatif daha iki gün var ama doğrudur diye düşünüyorum göğüs ağrısı hafifledi eğer adet olmasa devam ederdi çok moralim bozuldu
Yok ya Mayıs da hiç olmaz o günlerde köyde olacağız tam