2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

bana da uğurlu gelmedi bu topik

mayıs ayı uğurlu gelir inşallah :)

Bu da benim testim bende mayıs a kalanlardanım 5 gün var bata daha ama yine de yumurtlamamın üstünden geçti 10 gün olsaydı siliktr olsa çıkardı diye düşünüyorum...

Eklentiler

• image.jpeg
    68,3 KB · Görüntüleme: 35
Kızlarr benim bugün 15. Günüm dun batmalarım oldu ama akıntı gelmedi. Yumurtlama oldu mu olmadı mı anlamadım. İk günde bir şeklinde değerlendiriyoruz. Kaçırmak istemiyorum yumurtlamayı şimdi kafama takıldı

inşallah bizlerde mayısta hamiş oluruz....

Bi dur bakalım yarın ola hayrola :)

Ben açacagım canım, 21-22 Nisan gibi bekliyorum bu ayki BAT'ı, regl oldugum gün mayıs topigini acacagım :)

Beni de ekler misiniz Mayıs a regl olunca canım çok sıkıldı giremedim kk ne umitlenip de regl olunca daha kötü oluyor bu ay çok ümitliydim kısmet değilmiş

Kızlar bat 20 nisandı ama bugün regl oldum benim umutlar mayısa kaldı. Zaten ilk denememizdi çok umudum yoktu açıkçası. 14 gün önce boş bıraktığımız günmüş, belki de ovulasyon testi kullanmak lazım. İnşallah diğer 20 nisanlardan güzel haberler gelir

Hamile kalmadan kilo vermen çok mantıklı ama yaş ini eşinin yaşını ne zamndan beri olmuyor bunları da önceliği al tatlim ve ilk 3 ay baya bir verirsin migde bulantinla tabiki karar senin
yaş 30. İki buçuk yıla yakındır olmuyor. Bugün regl oldum. Yarın gideceğim doktora. Başlayacağız galiba ilaca. Hayırlısı bakalım

Günaydın kızlar bu topik çok cansız biraz hareketlendirelim :)

ay sonuna doğru böyle oluyor canım o ay içerisinde hamile olduğunu öğrenenler genelde hamile topiklerine gidiyor kırmızıları yiyenler de pek girmek istemiyor haliyle. bizim gibi ayın sonlarında bat'ı olanlar kalıyor bir tek. ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…