- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.241
__ATALANTE bende uğurlu geldiğini düşünüyorum çünkü ayın 10una kadar çok hamile haberini aldık sonrasında da yine aldık çok şükür. bir kendimize yaramadı galiba. bende çok girip bakmayı düşünmüyorum aslında çok takmazdım ama girdiğimden beri sanki daha çok düşünür oldum. yine pek üstüne düşmemem lazım gibime geliyor. inşallah mayıs ayı herkese bebişlerini getirir müjdeler. Allah tan hepimiz için hayırlısını diliyorum.
inşallah bizlerde mayısta hamiş oluruz....Merhaba arkadaşlar :)
Yeni hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum
Ben sohbete katılmıyorum ama etiketlediğinizde ilk mesajı düzeltirim.Maşallah 16 hamilemiz oldu. Nisan ayı topiğini ben açmıytım ve uğurlu geldiğimi düşünüyorum maşallah Mayısta bu sayı katt katt artması dileğiyle...
bata 5 kala çıkmaz canım bekle birazBu da benim testim bende mayıs a kalanlardanım5 gün var bata daha ama yine de yumurtlamamın üstünden geçti 10 gün olsaydı siliktr olsa çıkardı diye düşünüyorum...
Bi dur bakalım yarın ola hayrola :)
Ben açacagım canım, 21-22 Nisan gibi bekliyorum bu ayki BAT'ı, regl oldugum gün mayıs topigini acacagım :)
Tamamdır canım, listeye ekledim seni de.Beni de ekler misiniz Mayıs a regl olunca canım çok sıkıldı giremedim kk ne umitlenip de regl olunca daha kötü oluyor bu ay çok ümitliydim kısmet değilmiş
Tamamdır canım, listeye ekledim seni de.
Buradan da duyururum zaten acınca
yaş 30. İki buçuk yıla yakındır olmuyor. Bugün regl oldum. Yarın gideceğim doktora. Başlayacağız galiba ilaca. Hayırlısı bakalımHamile kalmadan kilo vermen çok mantıklı ama yaş ini eşinin yaşını ne zamndan beri olmuyor bunları da önceliği al tatlim ve ilk 3 ay baya bir verirsin migde bulantinla tabiki karar senin
canım günaydınn var mı bi gelişme ?kızlar bat yarın ama ateşim düşmüş yarın adet kesin gelecek hiç şaşmaz
bir dahaki aya inşallah.
diye diye de 14 ay bitti hoş ama kısmet.
Günaydın kızlar bu topik çok cansız biraz hareketlendirelim :)
yaş 30. İki buçuk yıla yakındır olmuyor. Bugün regl oldum. Yarın gideceğim doktora. Başlayacağız galiba ilaca. Hayırlısı bakalım