- 6 Mart 2016
- 318
- 210
- 35
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.181
Bende de oluyor bir kısmı çıkıyor sanırım spermlerin :)Kızlar benim adetim normalde 28 günde birdi ama son iki aydır 30gunde bir oluyor. Benim yumurtlamam şimdi 14. Gün mu olur yoksa 16. Gün mu? Bir de bişey sorcam bugün 13. Günüm dun ilişki oldu bugün akıntı geliyor ilişki sonrası içimdeki spermler boşalıyor olabilir mi yoksa yumurtlama akıntısı mı kararsız kaldım. Sizde ilişki sonrası böyle akıntı oluyor mu?
Kızlar benim adetim normalde 28 günde birdi ama son iki aydır 30gunde bir oluyor. Benim yumurtlamam şimdi 14. Gün mu olur yoksa 16. Gün mu? Bir de bişey sorcam bugün 13. Günüm dun ilişki oldu bugün akıntı geliyor ilişki sonrası içimdeki spermler boşalıyor olabilir mi yoksa yumurtlama akıntısı mı kararsız kaldım. Sizde ilişki sonrası böyle akıntı oluyor mu?
Günaydıınnn. Belki yerleşme kanamasıdır canım. İnşallah öyledir :)günaydın kızlar benim adet olmama 2 gün var ve cuma dan beri kahverengi akıntım var böyle bir durum yaşayan var mı
inşallah canım ama bu yerleşme kanaması 4 gün sürer mi kiGünaydıınnn. Belki yerleşme kanamasıdır canım. İnşallah öyledir :)
bir de geçen hafta 3 defa beta yaptırdım 3 ü de 0.1 çıktı.. ama kanamadan sonraki gün yaptım 1.24 çıktı yükselmişGünaydıınnn. Belki yerleşme kanamasıdır canım. İnşallah öyledir :)
Kızlar benim adetim normalde 28 günde birdi ama son iki aydır 30gunde bir oluyor. Benim yumurtlamam şimdi 14. Gün mu olur yoksa 16. Gün mu? Bir de bişey sorcam bugün 13. Günüm dun ilişki oldu bugün akıntı geliyor ilişki sonrası içimdeki spermler boşalıyor olabilir mi yoksa yumurtlama akıntısı mı kararsız kaldım. Sizde ilişki sonrası böyle akıntı oluyor mu?
Kanama kişiden kişiye değişiyo. İstersen bir daha kan var için rahat etsin inşallah yükselmiştirbir de geçen hafta 3 defa beta yaptırdım 3 ü de 0.1 çıktı.. ama kanamadan sonraki gün yaptım 1.24 çıktı yükselmiş
inşallah canım bugün iş çıkışı vereceğim.. üç defa yaptım hep sıfır çıkınca 1 çıktığında pozitif gibi sevindimKanama kişiden kişiye değişiyo. İstersen bir daha kan var için rahat etsin inşallah yükselmiştir
Ediyorum bol bol inş isteyen herkes en yakın zamanda bebeğine kavusur :) sennde son 1 gün bata ne durumdasınApril1109 coook tebrik ederim canım hayırlı olsun.
Pink2 cook sag ol canım sana haber veririm dua et bana.
Teşeeküür ederimm :) Darısı isteyen herkesin basına :)Değil canım sabah yazmıştık 10 ile 400 arasında bir değer iyi diye
Tebrik ederim hamilesin :)
Hala yok :) sevinsemmi bilemedim ya bi tuhaf hissediyorum :)) ama bu sefer test mest yok beklicem.. @__ATALANTE sende durum ne?
adet oldum canım. Ben artık takip etmicem hamilelik topiklerini. Biraz hassas bir yapım var ve çokk etkileniyorumArtık bana faydadan çok zararı var gibi hissediyorum. Umarım bir gün hamile kalırım ve belirtilerimi yazmaya gelirim
senle bi gün aramiz var demi:)2ay önce bende senn gibi karar almıştım topikleri okudukca daha cok kafama takıyor her ay bat gelmeden 2 3 test hatta kan testide yatıgım oluyordu ve sürekli adetlerim gecikirdi 40 50 güne cıktıgı oldu tabiki psikolojiktopikleri bıraktım adet düzene girdi.. ama dayanamadım yine burdayımm
Ediyorum bol bol inş isteyen herkes en yakın zamanda bebeğine kavusur :) sennde son 1 gün bata ne durumdasın