2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Ya kızlar ben hala adet olmadım ya Dün akşam test yaptım bide sabah yaptım ikiside boş ama kafam çok karışık stres yaptım durduk yerde napcam ben şimdi Lekelenme olması, karnımda sızılar ve gecikme bütün belirtiler tamam ama ne çift çizgi ne de kırmızılar

Can'ım sende de mi lekelenme oluyor

Bata iki gün kala sadece peçeteye kahverengi leke geldi ama devam etmedi o kadar bitti hemen ama ne test sonucu var ne de adet oluyorum çok karıştı kafam Seninde çok düşündürücü ya offfff
Bu ay çok karışık oldu aklım almıyor artık.. Benim devam ediyor hala

pink2 bende de göğüs hassasiyeti ve sık idrara çıkma var sadece.
sana benziyor biraz. inşallah sonucu seninki gibi hayırlı olur.
bat a bugünle beraber 4 gün var.

Kızlar bugün BAT günüm.. İçimde hamileliğe dair hiç umut yok desem yeridir.. Belirtilerim var ama hepsi adet olacağım içindir diye düşünüyorum.. Çünkü geçen ay da vardı ve böyle düşündükçe psikolojik olarak regli erteliyoruz.. Düşüne düşüne kendimizi geciktiriyoruz gibi hissediyorum.. Sabretmeye çalışıyorum test falan yapmak istemiyorum.. Pazartesiye kadar bekleyebildiğim kadar bekliycem.. Sizlerin yazdıklarını da okudum.. Gecikenler varmış.. İşte hep düşünmekten çok irdelemekten oluyor bence bunlar.. Biraz kendimizi dinlemekten uzaklaşmak gerekiyor.. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur..

Valla bu ay benimki kendimi dinlemekten degil buna eminim..bat a 2gun kala test yaptim negatifti..o gunden beri biraktim dusunmeyi..hatta diyetteydim hamilelik olabilir diye agir spor yapmiyodum test negatif cikonca spora basladim..sonra bat geldi tık yok..ustunden 1 gun daha gecti hala yok..bide benim reglim asla gun sasmadi bu yasa kadar..bu sefer beynimle ilgili oldugunu sanmiyorum :) ama kan testine kadar emin olamam tabii..

Eğer hamile değilsen düşünmekten diycem şu an bişy diyemiyorum.. Ben normalde tam günümde olmam zaten o yüzden pazartesiye salıya kadar yolu var.. Ayın 9 undan beri göğüs hassasiyetim var bakalım ne olacakk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…