2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Selamlar,
Bat sanırım haftaya. Ayın 22si veya 23ü olmalı. Ancak iki gündür sağ kaşığımda iğne batması gibi bir şey hissediyorum. Daha önce hiç olmamıştı bu nedir sizce yumurtlama mı? Yeni mi yumurtluyorum acaba ben? Ovulasyon testi yapmadım ama akıntımdan anladığım ayın 7si gibi falan yumurtlamış olmalıydım.

Eğer hamile değilsen düşünmekten diycem şu an bişy diyemiyorum.. Ben normalde tam günümde olmam zaten o yüzden pazartesiye salıya kadar yolu var.. Ayın 9 undan beri göğüs hassasiyetim var bakalım ne olacakk :)

Benim liseden beri hic sasmadi gunum..28gunde bir..hele son 3 ayi ovulasyon hesaplamaktan daha cok dikkat ettim ki yok yani tarihler sasmamis..ve hala regl olmadim..hele bi haftasonu gecsin de duruma bakicaz artik :))

Kızlarr biz bebiş maceramıza iki günde bir değerlendirerek başladık. Bugün 12. Günüm ve değerlendirdik. Şey sorcam sipermler içeride kaç gün canlı kalabiliyor. Bir yerde 2 bir yerde 5 gün yazıyor. Bunu doktorundan duyan var mı?

Kızlar çarşamba adet olmam gerekiyordu cuma oldum. Fakat şöyle bir durum var benim rahim de perde olduğunu öğrendim o yüzden ay sonunda ameliyat olacaktim. Perde olduğunu öğrendikten sonra Korunmasız birlikte olmadık. En son Korunmadan 28 Mart ta birlikte olduk. Dün ameliyat tarihi almak için gittik yolda fena oldum adet ağrısı gibi doktor iğne yapmadı çikolata kistim var patlamis olabilir dedi baktı yok öyle bir durum. Hamilelik testi istedi ki ben ameliyat için plan yapıyordum adet im in ikinci günü ve ağrım vardı. Test sonucu 6.56 çıktı doktor da şaşırdı ameliyat planı yaparken düşük falan saçmaladi pazartesi yine yaptır testi duruma göre davranıriz dedi. Bugün adet 3. Günüm ağrı var biraz ayakta durunca. Mide bulantısı dünden beri. Sizce ne bu durum

Selam kizlar bu ay hasta olursam hormonlarima baktirayim diyordum ama fsh yani yumurta rezervi 10.8 cikti yani yuksekmis moralim cok bozuldu:KK43:

Kızlar çarşamba adet olmam gerekiyordu cuma oldum. Fakat şöyle bir durum var benim rahim de perde olduğunu öğrendim o yüzden ay sonunda ameliyat olacaktim. Perde olduğunu öğrendikten sonra Korunmasız birlikte olmadık. En son Korunmadan 28 Mart ta birlikte olduk. Dün ameliyat tarihi almak için gittik yolda fena oldum adet ağrısı gibi doktor iğne yapmadı çikolata kistim var patlamis olabilir dedi baktı yok öyle bir durum. Hamilelik testi istedi ki ben ameliyat için plan yapıyordum adet im in ikinci günü ve ağrım vardı. Test sonucu 6.56 çıktı doktor da şaşırdı ameliyat planı yaparken düşük falan saçmaladi pazartesi yine yaptır testi duruma göre davranıriz dedi. Bugün adet 3. Günüm ağrı var biraz ayakta durunca. Mide bulantısı dünden beri. Sizce ne bu durum
Canim ne guzel insallah mucizen sana tutunur.Hem hemen ameliyat falanda olma bir kac doktordan onay aldiktan sonra ol bence ihtiyacinda olmayacak insallah.

Canim ne guzel insallah mucizen sana tutunur.Hem hemen ameliyat falanda olma bir kac doktordan onay aldiktan sonra ol bence ihtiyacinda olmayacak insallah.
Ama ben adet görüyorum şu an ve yıllardır çikolata kistim var perde var. Sadece iki kere Korunmasız birlikte oldum inanmak gelmiyor şu an. Değer de çok saçma değil mi yarın 3 hafta olacak en son Korunmasız birlikte olmam varsa eğer hamilelik. Şu an ki kanama iyice kafam karışık

Kızlarr biz bebiş maceramıza iki günde bir değerlendirerek başladık. Bugün 12. Günüm ve değerlendirdik. Şey sorcam sipermler içeride kaç gün canlı kalabiliyor. Bir yerde 2 bir yerde 5 gün yazıyor. Bunu doktorundan duyan var mı?
Dr sperm 3 gün yumurta 24 saat canlı kalabilyor dedi

Kızlar bat a son 3.
Dünden beri gecmek bilmeyen bir bas agrım ve bulantım var.
Adet yaklastıgı için büyük ihtimal :KK43:
Umudum yok zaten.

Ask3333 valla keşkeeee :KK43: neyse Allah büyük. ateşim istikrarlı gidiyor. yarın sabah düşükse zaten adet olacağım demektir. ben ordan hemen anlıyorum. 14 ayda tecrübeli oldum artık.

Kızlar ben bu ayda boş geçtim malesef yok yani test yaptım negatif daha iki gün var ama doğrudur diye düşünüyorum göğüs ağrısı hafifledi eğer adet olmasa devam ederdi çok moralim bozuldu

Kızlar ben bu ayda boş geçtim malesef yok yani test yaptım negatif daha iki gün var ama doğrudur diye düşünüyorum göğüs ağrısı hafifledi eğer adet olmasa devam ederdi çok moralim bozuldu

Olsun canım sıkma canını

Mayıs ayında inşallah morordek diye bir arkadaşimiz konu açacak oraya gidersin ve guzel haber alırsın :)

Kızlar benim adetim normalde 28 günde birdi ama son iki aydır 30gunde bir oluyor. Benim yumurtlamam şimdi 14. Gün mu olur yoksa 16. Gün mu? Bir de bişey sorcam bugün 13. Günüm dun ilişki oldu bugün akıntı geliyor ilişki sonrası içimdeki spermler boşalıyor olabilir mi yoksa yumurtlama akıntısı mı kararsız kaldım. Sizde ilişki sonrası böyle akıntı oluyor mu?

X