- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
-
- Konu Sahibi agresifportakal
- #71.601
Bazen bi iki yudum içiyorum canım ama kana kana içemedim oğlana dokunur filan diye gaz yapar diye yoğurt peynir gibi şeyler yiyorum ama bşy olmadıMerhaba arkadaşlar
Aranızda süt içsen varmı (annelerden yani ) 30 sinde aşımız var gidince sorcam doktora ama Canımda çok istiyor Doğumdan buyana hiç içmedim, oğlum emiyor , sizlerde durum nedir
Yaaaa bende istiyoruum. Cok guzell.bizimki daha tutunup sıralamiyor bile.Bizim oğlanında ilk adımları geldi sonunda:))
ben içiyorum canım çokta severim. hiçbir sorun yaşamadık Allaa sükür. tabi bi kaç gün az az içip takip ettim baktım tepki yok gaz yok devam ettim hergün içiyorum 3aydr falanMerhaba arkadaşlar
Aranızda süt içsen varmı (annelerden yani ) 30 sinde aşımız var gidince sorcam doktora ama Canımda çok istiyor Doğumdan buyana hiç içmedim, oğlum emiyor , sizlerde durum nedir
Bizim emeklemiyor tutnup kalkmıyor ama koltuğa koyduğumda yada sehpalarda sıralıyor sürekli yürümek istiyor elini uzatıyor. Elif emekliyormu..Yaaaa bende istiyoruum. Cok guzell.bizimki daha tutunup sıralamiyor bile.
Elif de emeklemiyor.sürünüyor. aslinda cok esnek vücudu.her yerini her turlu kivirabiliyor.Bizim emeklemiyor tutnup kalkmıyor ama koltuğa koyduğumda yada sehpalarda sıralıyor sürekli yürümek istiyor elini uzatıyor. Elif emekliyormu..
Oğlum dizinide kıvıramıyor emeklemiyor ondanmı kıvırsa tutunup kalkacak
Kesinlikle canim. Allah bi daha yasatmasin.Atales ayy yüreğim ağzımda okudum tüylerim diken diken oldu. çok korkuttu bizi Elifcik Allahım onları korusun. bende içerde oyun oynarken sessizleşince hemen yanına gidiyorum bişey mi oldu diye. senin o an yanında olman büyük mucize
Aa öylemi int sitesindemi.dün ebebekteydim yoktu.. ayy inş gelirde alırım.. fiyatını biliyormusun
Yürüselerde rahatlasak.. yok anam bizimki sürünmüyorda.. tontiş oğlum :)Elif de emeklemiyor.sürünüyor. aslinda cok esnek vücudu.her yerini her turlu kivirabiliyor.
Asurelik bugday olmuyor islem gordugu icin ama yine de denemek lazim belki. Detayli ve guzel bir anlatimini linkte atiyorumAşurelik buğdayı evde saksıya eksek buğday çimi olurmuki acaba?? İnternette farkli tohumlar yazıyo gerçi ama
Ben hep iciyorum canim buldukca. Cok severim. Herhangi bir sorun olmadi. Ben zaten bebege gececegi konusuna inanmiyorum. Bir suru deneme yaptim kolik zamanlarinda da gazlar gecince de. Fark yoktuMerhaba arkadaşlar
Sitesinde gördüm canım ya, 130 tlAa öylemi int sitesindemi.dün ebebekteydim yoktu.. ayy inş gelirde alırım.. fiyatını biliyormusun
Zor işler ya, buğday çimini yapıcam ama okudukça diğerlerinede heveslendim, yalnız peynir olayı kilit oluyo işte, onuda yapabileceğimi sanmıyorum, şirden olayı imkansızAsurelik bugday olmuyor islem gordugu icin ama yine de denemek lazim belki. Detayli ve guzel bir anlatimini linkte atiyorum
http://www.fermentemutfagim.com/2015/12/baklagilleri-bugday-ve-tohumlar.html?m=1
Ama bu site çok güzel, burası sayesinde ekşi mayalı ekmeğe başladık, artık düzenli yapıyorum, hiç ekmek almıyoruz eve. Tarifleri birebir tuttu, mayasını buranın tarifiyle kurmuştumAsurelik bugday olmuyor islem gordugu icin ama yine de denemek lazim belki. Detayli ve guzel bir anlatimini linkte atiyorum
http://www.fermentemutfagim.com/2015/12/baklagilleri-bugday-ve-tohumlar.html?m=1
merhaba,190 uygunmuş ama gerçekten .. bizde krem santili soralim bakalim ne dicek olmadi koydum kafaya evde ben daha guzelini yaparim diye.. aslı sizin ne zaman doğum gününüz ? Ya aslında doğum günü yapanlar fikir de verebilir ikramlık neler yaptınız filan 1 yas hatırası 40 kişiye 25 magnet yeter mi mesela siz hediyelik ne aldinjz
İnstagramdan daha pahalıymış :)Sitesinde gördüm canım ya, 130 tl
Çok güzel, bravo. Burdan paylaşmanızda ayrıca güzel olmuş, çünkü son derece örnek bi davranış. Birçok açıdan çok mantıklı bi hediye olmuş.Ben
merhaba,
Ben hedıye olarak TEMA'ya bağışta bulundum 100tl ve bana 50 adet kart gönderdiler misafirlere dağıtmak üzere.. uzerınde de sızın adınıza tema ya bağışta bulunulmuştur falan yazıyor güzel de bu kart.. bırde oğlumun adı soyadı ve tarih. Magnet kokulutas dağıtsam bunlar bu süre sonra cop oluyor. Ayrıca hıc kımse bendim çocuğumun resmini dolabına asmak zorunda değil ya :) bence daha anlamlı oldu
Teşekkür ederim.. eğer yapmak ısteyen olursa Tema nın sıtesınden nıkah kartları bölümünden bakabılır nikah kartını d.gunu kartına cevırdıler bızım için ve gelen misafirlerimiz de çok beğendi. Resmini atarım akşama.. D.gunumuzden bır resim ekledim ama :)Çok güzel, bravo. Burdan paylaşmanızda ayrıca güzel olmuş, çünkü son derece örnek bi davranış. Birçok açıdan çok mantıklı bi hediye olmuş.