kızlar selam,
dün yaşadığım sıkıntıyı yazmıştım, yarın yeniden Dr a gitmeyi istiyorum normalde 7+3 olacak inşallah bu kez kalp atışını ve bebeği görebilirim. Bazı forumları okurken ve yakın çevremde de 3 kişide kız bebeklerin 1-2 hafta geri geldiği daha sonra toparladığı gibi bazı bilgiler aldım. Tabi bu durum beni umutlandırdı, ablam mesela kızı doğana kadar 2 hafta geriden geldi, görümcem 30 haftalık hamile ilk haftalarda 8 haftalıkken dr 6 haftalık demişti dr. geriden geliyor demiş ve bebeği kız olacak 12. haftada toparladı, normal haftasına geldi oğlumda böyle şeyler yaşamadım hatta tam tersi 10 gün önden gidiyordu 37. hafta da 3750 doğdu o yüzden aklıma acaba soruları takıldı forumlarda da kalp atışını geç duyanların genelde kızı olacağını gördüm hep acaba böyle bir durum yakınlarında yaşayan duyan var mı? Çaresizlik insana umut aratıyor. Birde bazı belirtilerde azalma hissediyorum internette 7. hafta başında gebelik belirtileri azalır diyor. Bulantıya çok takılmıyorum oğlumda da doğru dürüst hiç olmamıştı kusma 1-2 yi geçmedi ama göğüs ağrısı başlarda çok ağrıyordu yaklaşık 4-5 gün önce sanki göğsümdeki acıma hissi azaldı gibi yine var yine uçları belirgin büyük ama acısı daha az sanki sizlerde durum nasıl benim bebeğim beni bırakıyor diye mi böyle şeyler yaşıyorum acaba, yoksa sadece kızım olacak ve geriden mi devam edecek? Bilmiyorum kafam allak bullak bir yanım hemen dr a git diyor bir yanım önümüzdeki haftayı bekle diyor. sizdeki belirtiler ne durumda göğüs hssasiyeyi vs. dün çok duygusaldım mesala biri naber dese ağlayacak durumdaydım ama tabi bunu yaşadığım endişeye de bağladım, sık sık WC ye gidiyorum gerçi çok su da içiyorum offf ya ne zormuş böyle olması diyorum ya oğlumda hem acemilik hemde hiç bunları yaşamamıştım, BHCg bile 1 kez bakıldı bir daha 3 hafta sonra kalbi için gitmiştim 6+2 de de görmüştüm şimdi böyle olunca kendimi çok dinliyorum... Kafam çok ama çok bulanık