Canim seninle ayni durumdayiz. Ben de dün dr a gittim kalp atışı duyuldu çokşükür ama dr dan gelince cok kou degil ama kirmizi leke geldi prceteye cok az. Daha gelmedi ama sumdi de cok az kahverengi lekeler geliyo. Progestan zaten kullanıyodum. Korkuyorum simdi. Dr 2 hafta sonraya randevu vermisti. Bugun de pazar arayip soramiyorumda. Bisey olsa allah korusun kanama devam etmez miydi?Selam kızlar ben de SAT agöre7 hafta ultrasonla 6+1 ile uyumlu dedi 3 gündür hafif kahverengi kanamam var Dr progestan verdi dinlen dedi ama çok moralim bozuk bugün kalp sesini duyduk biraz daha iyi hissettim ama bu lekelenmeler neden oluyor...
kızlar meraba. 9.haftama girdim bugün.bulantı kusma yok ama mide ekşimesi yanması ağza acı su gelmesi var özellikle gece beni mahvediyo bu durum.ne yapsam gecerki ?
Canim seninle ayni durumdayiz. Ben de dün dr a gittim kalp atışı duyuldu çokşükür ama dr dan gelince cok kou degil ama kirmizi leke geldi prceteye cok az. Daha gelmedi ama sumdi de cok az kahverengi lekeler geliyo. Progestan zaten kullanıyodum. Korkuyorum simdi. Dr 2 hafta sonraya randevu vermisti. Bugun de pazar arayip soramiyorumda. Bisey olsa allah korusun kanama devam etmez miydi?
Cinsiyetini çok merak ediyorum, hayırlısı olsun ama gönlümden kız geçiyor, sizin gönlünüzden geçen ne? :)
Erkek geçiyor ama tamamen hissiyat, evlenmeden öncede ilk çocuğum erkek olacak diye geçerdi hep aklımdan :) evlendikten sonrada değişmedi bu fikir, şu anda da erkek hissediyorum :)
Daha çocuk niyetine girmeden 3 isim belirlemiştik bile, emre-poyraz-rüzgar :)
Kız ile ilgili bir çalışmamız olmadı :)
Hayırlı sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah,
benimde böbrek ağrılarım vardı doktor bana gebelikten dolayı böbrek büyümesi olduğunu söylemiştiCnn bende 9+1 günlük hamileyim ama bana da doktor 8+1. Dedi bende anlamadım acayip böbrek ağrısı çekiyorum ağzım hep acı aynısını yaşıyan varmı genelinde böbrek etkilenirmi
ben kendimi zorluyom.Kızlar ne güzel bisiler yiyorsunuz ben hic bisi yemiyorum yemeğe bile iştahım yok.
ben kendimi zorluyom.
her sabah namazdan sonra kahvaltıyı hazırlıyom.
domates salatalık maydonoz eşime bana tost.
yoğurt ve yumurta kaynatıyom.
bide bugun patates kızartım. zeytin peynir yiyom. ceviz yiyom bi tane. bal yiyom bi kaşık
sonra işe kalkıp geliyoz.
bütün gün ne yaparım yoksa.
öğlen yemeği yiyemiyom ama 2 gündür.
akşamda çorba ve salata başka bişi istemiyo canım.
zorla kendiniYok yok hele sabah 6 da yapamıyorum kahvaltı. Esim yapıyor ben onu izliyorum. Hazırlarken birşey olmuyor çok şükür kokulara hassasiyetim yok ama yemek yiyesim de yok hazirladigimla kalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?