• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
teşekkür ederim içim biraz rahatladı bide ben ankarada yaşıyorum devlet hastanelerinde sezeryan doğumlarda yanına refakatçi sokuyorlarmı

Neden daha bu kadar erkenken sezeryan düşünüyorsun? Bi rahatsızlığın falan mi var?
benim ikinci doğumum bazı talihsizliklerden dolayı birinci sezeryan oldu ikincide oyle olcak ama birinciyi başka bir ilde yaptım burdaki hastaneler hakkında bilgim yok devamlı gidebileceğim bir hastane arıyorum şimdi ama özele mi gitsem devletemi karar veremedim

benim ikinci doğumum bazı talihsizliklerden dolayı birinci sezeryan oldu ikincide oyle olcak ama birinciyi başka bir ilde yaptım burdaki hastaneler hakkında bilgim yok devamlı gidebileceğim bir hastane arıyorum şimdi ama özele mi gitsem devletemi karar veremedim

İlk zannetmiştim.. İstersen forumda arat daha önce başkası bu konu hakkında yazmış olabilir.

:anneadayı::anneadayı: KızLar bende nisan annesiyim .4+5 teyim haftaya cuma kese görmeye gidicem.ama hiç belirti yok.ne halsizlik ne bulantı ne uyku hali.tık yok.normal mi sizce.
Normal canim her hamilelik farklı seyrediyor. Benım ilkinde 6. Haftadan itibaren bir gram birsey yemeden 13. Haftaya kadar bulantim vardi halsizlik yoktu. İkincide ne bulantı ne halsizlik vardi 3. Aydan sonra 9. Aya kadar sabah bir kede cikariyordum ise gidiyordum. Şimdi de kusma filan yok asiri halsizlik var ve yeni yeni başladı. Senin cok erken daha :KK66: bu arkadaşın bu kızı bir oğlu vardi ikisinde de hic hamile oldugumu bile anlamadım diyordu :KK61:

Normal canim her hamilelik farklı seyrediyor. Benım ilkinde 6. Haftadan itibaren bir gram birsey yemeden 13. Haftaya kadar bulantim vardi halsizlik yoktu. İkincide ne bulantı ne halsizlik vardi 3. Aydan sonra 9. Aya kadar sabah bir kede cikariyordum ise gidiyordum. Şimdi de kusma filan yok asiri halsizlik var ve yeni yeni başladı. Senin cok erken daha :KK66: bu arkadaşın bu kızı bir oğlu vardi ikisinde de hic hamile oldugumu bile anlamadım diyordu :KK61:
Saol canım içimi rahatlattın.sanırım çok beklenen gebeliklerde herkes benzer kaygıları taşıyor.

Eskiden umut hastanesinde Birsen hanım varmış onu çok met ediyorlar ama bi türlü bulamıyorum doktoru. Hayırlısı ya bazılarının övdüğü hastane belki bize iyi gelmicekte diğerlerinden biri iyi gelecek. Çünkü her hastane hakkında kotu yorumlar ve iyi yorumlar bulunuyor. Bence insandan insana değişiyor bu doğum. Bazıları gidip bi saat içinde dönüyor bebekle bazıları ise bir gün bekliyor hala dogmuyo bebek.
İnşallah hepimiz bir sancı da bir ikinmada kurtuluruz.
Siyasete atılmıştı en son belki bırakmıştır. Ama ben hakkında çok kötü şeyler duydum. Bilmiyorum evim umuta yakın aslında ama hiç düşünmedim orayı. Şans ile de alakalı kadıköy şifa içinde herkes çok iyi şeyler söylüyor ama benim bi yakınım doğumu orda yaptı sürekli şikayet etti bişeylerden. İnsanların huyuylada alakalı onun şikayet ettiği şey bizi rahatsız etmeyecek belki. Ben doktordan ziyade hastaneye daha cok önem veriyorum açıkçası. Central içinde doğum bölümü çok gelişmiş diyorlar ama diğer poliklnikleri çok iyi değilmiş. Yeni doğan hemşireleri, yoğunbakımı vs çok iyi yer diyorlar ve diğer özellere göre çok daha uygun asm den fiyat aldım dün 9000₺ dediler :) central 3000 filanmış sanırım.

Merhaba kizlar bende ücüncüye hamileyim.33 yasindayim. Iki kizim var. 2009 da yine nisan anneleri grubundaydim. Ücüncüde nisan cocugu olucak insallah. Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasib etsin.

kızlar bulantılarım çok fena ya niye böyle yediğimi çıkarıyorum :( çok uykuluyum çok yorgun görünüyorum

Siyasete atılmıştı en son belki bırakmıştır. Ama ben hakkında çok kötü şeyler duydum. Bilmiyorum evim umuta yakın aslında ama hiç düşünmedim orayı. Şans ile de alakalı kadıköy şifa içinde herkes çok iyi şeyler söylüyor ama benim bi yakınım doğumu orda yaptı sürekli şikayet etti bişeylerden. İnsanların huyuylada alakalı onun şikayet ettiği şey bizi rahatsız etmeyecek belki. Ben doktordan ziyade hastaneye daha cok önem veriyorum açıkçası. Central içinde doğum bölümü çok gelişmiş diyorlar ama diğer poliklnikleri çok iyi değilmiş. Yeni doğan hemşireleri, yoğunbakımı vs çok iyi yer diyorlar ve diğer özellere göre çok daha uygun asm den fiyat aldım dün 9000₺ dediler :) central 3000 filanmış sanırım.

Normal doğum için fiyatlarımi bunlar?? Ben henüz sormadim ne kadara yaptıklarını. Dun gittiğim hastanede bebek yoğun bakim ünitesi olmadığını öğrendim. Bir aksilik olunca başka hastanelere sevk ediyorlarmış. Doktoru değiştiricem gibi.

bende de yoktu hatta bulantım olmuyor diye seviniyodum ama gece 4 ten sonra hiç uyuyamadım midem bulandı hep. demek erken konuşmuşuz. yavaş yavaş başlayacakmış :)
:))) bencede benim ilk gsabah oluodu sora geçiodu bi arasadece akşam oldu geçti şimdi biki gündür gün boyu sürüo dayanamıoırum :KK43:

Vay Arkadaş bi doktora gidemedim yaa
Esimde gelebilsin diye haftasonu na baska ilçede eski doktorumdan randevu aldik haftasonuna işimiz çıktı eşim eğitime ben sınava offff şu kalp atisini bi duyaydim

Kızlar lütfen cevap verin az önce tuvaletten çıktım idrar yaparken pıhtı şeklinde kara bir kan geldi sonra peceteyede hafif pembe kanlar bulaştı. Karin ağrım falan yok ama sanki o pıhtıyı görünce çok korktum. Ağlıyorum eşimin gelmesine bir saat var kaynanamlar bugün evlerinde değil. Kimseyi de arayıp telaşa sokmak istemiyorum ama çok kötü oldum karin ağrım falan yok düşük değildir demi?

Kızlar lütfen cevap verin az önce tuvaletten çıktım idrar yaparken pıhtı şeklinde kara bir kan geldi sonra peceteyede hafif pembe kanlar bulaştı. Karin ağrım falan yok ama sanki o pıhtıyı görünce çok korktum. Ağlıyorum eşimin gelmesine bir saat var kaynanamlar bugün evlerinde değil. Kimseyi de arayıp telaşa sokmak istemiyorum ama çok kötü oldum karin ağrım falan yok düşük değildir demi?
Canım agrın yok neyseki düşük falan deildir korkma ama tedbir olarak doktora gitmelisin progestan verir

:))) bencede benim ilk gsabah oluodu sora geçiodu bi arasadece akşam oldu geçti şimdi biki gündür gün boyu sürüo dayanamıoırum :KK43:
benim de artık sabahları oluyo, gün içerisinde olmaması için dua ediyorum. iş yerinde çok zorlıycak yoksa. sabredicez artık. he bi de sabah bi tane yeşil zeytin attım ağzıma midem bulanınca biraz bastırdı.

Back