• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
Merhaba herkese,
Okudukca ozenmedim degil. Benim 8. Haftasi ve neredeyse iki haftadir yataktan cikamiyorum. Her kalktigimda wc ye zor yetisiyorum. Asiri derecede mide bulantim var ve 3 kg verdim simdiden. Alt komsu balkonu temizlese deterjan kokusu geliyor burnuma. yemek kokusuna dayanamiyorum. Bir haftadir metpamid kullaniyorum. 10. Hafta da daha cok artar sonra gecer diyorlar sabirla bekliyorum. Benim merak ettigim suan icin herhangi ozel birsey yapip yapmadiginiz. Diger konularada biraz baktimda ben hala doktoruma bile karar veremedim :KK43: istanbul anadolu yakasinda onerebileceginiz doktor var mi?
bende doktora karar veremedim. sanırım kocaelinde takibimi yaptırıp. 37. haftada doğum izine ayrıldığımda. bursada ailemin yanında doğrucam.
tabi allah kısmet ederse.
orda bahar hastanesi var. çok güzel bi hastanedir.

bende doktora karar veremedim. sanırım kocaelinde takibimi yaptırıp. 37. haftada doğum izine ayrıldığımda. bursada ailemin yanında doğrucam.
tabi allah kısmet ederse.
orda bahar hastanesi var. çok güzel bi hastanedir.
Insallah sorunsuz atlatirsin. Cok zor karar vermek suan goztepede biryere gidiyorum ama kalici degil. Test vaktim geldi ve dogum yapacagim doktorla testlerimi yaptirmak istiyorum. Hepimiz icin hayirlisi olsun :)

Merhaba herkese,
Okudukca ozenmedim degil. Benim 8. Haftasi ve neredeyse iki haftadir yataktan cikamiyorum. Her kalktigimda wc ye zor yetisiyorum. Asiri derecede mide bulantim var ve 3 kg verdim simdiden. Alt komsu balkonu temizlese deterjan kokusu geliyor burnuma. yemek kokusuna dayanamiyorum. Bir haftadir metpamid kullaniyorum. 10. Hafta da daha cok artar sonra gecer diyorlar sabirla bekliyorum. Benim merak ettigim suan icin herhangi ozel birsey yapip yapmadiginiz. Diger konularada biraz baktimda ben hala doktoruma bile karar veremedim :KK43: istanbul anadolu yakasinda onerebileceginiz doktor var mi?

Bende yemek yemeyerek iki kilo vermişim. Tuzla tıpa gidiyorum ben ama gönlümde gisbir yada emsal hastaneleri var. Doktorumdan memnunum simdilik o yüzden değiştirmek istemiyorum doğumda da bastan beri kime gidiyorsam o doktor gelsin istiyorum.

zorla kendini
ben ette yemiyorum 27 senedir...
o yüzden zorluyom kendimi.

Zorlucam artik herkes gözünü korkutuyor yemezsen çocuk tutunmaz diyorlar.

Merhaba bayanlar
Bu hamileligimde şükür rahatim pek bulantim yok diyordum ki dün resmen banyoda sabahladim içim disima cikti. Mutfağın kapisindan bakamiyorum hiçbirşey yiyemiyorum çok ama çok kötüyüm..
yabende çok kötüyüm aynen sabah bulantılaarı kokulardan tiksinme bile yoktu ama iki gündür ölüyorum gün boyu sürüo özellikle sabahları ve akşamları bu ne zor bişimiş allah yardımcımız olsun

yabende çok kötüyüm aynen sabah bulantılaarı kokulardan tiksinme bile yoktu ama iki gündür ölüyorum gün boyu sürüo özellikle sabahları ve akşamları bu ne zor bişimiş allah yardımcımız olsun
bende de yoktu hatta bulantım olmuyor diye seviniyodum ama gece 4 ten sonra hiç uyuyamadım midem bulandı hep. demek erken konuşmuşuz. yavaş yavaş başlayacakmış :)

:anneadayı::anneadayı: KızLar bende nisan annesiyim .4+5 teyim haftaya cuma kese görmeye gidicem.ama hiç belirti yok.ne halsizlik ne bulantı ne uyku hali.tık yok.normal mi sizce.

Merhaba herkese, benimde hamileliğimin ilk haftaları. çok bir belirti yok ama arada karnımda bıçak saplanması gibi acı duyuyorum sanırım normal bi durum ama insan endişelenmeden edemiyor. Yarın doktor randevum var orda da keseyi görmeyi umut ediyoruz bakalım hayırlısı. Allah herkesin yardımcısı olsunn inşallah :nazar:

Bende yemek yemeyerek iki kilo vermişim. Tuzla tıpa gidiyorum ben ama gönlümde gisbir yada emsal hastaneleri var. Doktorumdan memnunum simdilik o yüzden değiştirmek istemiyorum doğumda da bastan beri kime gidiyorsam o doktor gelsin istiyorum.

Zorlucam artik herkes gözünü korkutuyor yemezsen çocuk tutunmaz diyorlar.
Bana da yemezsen cocuğun zekasını çok etkiliyo diye aşırı baskı yapıyorlar ama doktorum hiç öyle şeyler söylemiyor et ye diyor mümkünatı yok yiyemiyorum yiyebildiğim sadece çubuk kraker ve peynir ekmek. Oda en fazla 1 saat midemde kalıyor ilaç içmezsem. Bende medicalde Mehtap yazıcıoğluna gidiyorum suan. Sevimli, ilgilide birisi ama medical de doğum yapmak isteyorum. Kötü şeyler duydum. Fiyat araştırması yapıyoruz suan kadıköy şifa anadolu sağlık ya da central i çok duyuyorum doğum için onlardan birine gidicem gibi.

Merhaba herkese, benimde hamileliğimin ilk haftaları. çok bir belirti yok ama arada karnımda bıçak saplanması gibi acı duyuyorum sanırım normal bi durum ama insan endişelenmeden edemiyor. Yarın doktor randevum var orda da keseyi görmeyi umut ediyoruz bakalım hayırlısı. Allah herkesin yardımcısı olsunn inşallah :nazar:
Benim de cok uzun süren sancılarım bıçak batmalarım olmuştu ki hala devam ediyor. En basta bebek yerleşirken normalmiş ama devam etmemesi gerekirmiş. idrar yolları enfeksiyonu dediler. Penisiline de alerjim olduğu için ilaç veremiyorlar bol su iç dedi doktorum ama onuda içemiyorum :( öyle hiç bişey yapmadan bekliyorum yani..

Benim de cok uzun süren sancılarım bıçak batmalarım olmuştu ki hala devam ediyor. En basta bebek yerleşirken normalmiş ama devam etmemesi gerekirmiş. idrar yolları enfeksiyonu dediler. Penisiline de alerjim olduğu için ilaç veremiyorlar bol su iç dedi doktorum ama onuda içemiyorum :KK43: öyle hiç bişey yapmadan bekliyorum yani..

hadi ya çok geçmiş olsun. Su konusunda ben elimde litrelik şişeyle gezen bi insanım günde cok rahat 2-3 lt içiyorum o konudan rahatım tabi ama yarın artık doktora sormam gerekecek. bi an önce yarın olsun istiyorum günler geçmedi bir türlü :):110:

:anneadayı::anneadayı: KızLar bende nisan annesiyim .4+5 teyim haftaya cuma kese görmeye gidicem.ama hiç belirti yok.ne halsizlik ne bulantı ne uyku hali.tık yok.normal mi sizce.
Benim 6. Haftada başlamıştı. Kişiden kişiye değişiyo sanırım ama genelde 6. Haftada başlarmış. 14. Hafta gibi azalırmış. Doktorum öyle demişti. :)

hadi ya çok geçmiş olsun. Su konusunda ben elimde litrelik şişeyle gezen bi insanım günde cok rahat 2-3 lt içiyorum o konudan rahatım tabi ama yarın artık doktora sormam gerekecek. bi an önce yarın olsun istiyorum günler geçmedi bir türlü :):110:
Tesekkür ederim :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Normal merak etme. benim de aynen öyleydi bazılarında 6. haftada başlıyormuş hatta bazılarında hiç olmuyormuş bile. benim daha bugün ilk defa midem bulandı.

Bana da yemezsen cocuğun zekasını çok etkiliyo diye aşırı baskı yapıyorlar ama doktorum hiç öyle şeyler söylemiyor et ye diyor mümkünatı yok yiyemiyorum yiyebildiğim sadece çubuk kraker ve peynir ekmek. Oda en fazla 1 saat midemde kalıyor ilaç içmezsem. Bende medicalde Mehtap yazıcıoğluna gidiyorum suan. Sevimli, ilgilide birisi ama medical de doğum yapmak isteyorum. Kötü şeyler duydum. Fiyat araştırması yapıyoruz suan kadıköy şifa anadolu sağlık ya da central i çok duyuyorum doğum için onlardan birine gidicem gibi.

Eskiden umut hastanesinde Birsen hanım varmış onu çok met ediyorlar ama bi türlü bulamıyorum doktoru. Hayırlısı ya bazılarının övdüğü hastane belki bize iyi gelmicekte diğerlerinden biri iyi gelecek. Çünkü her hastane hakkında kotu yorumlar ve iyi yorumlar bulunuyor. Bence insandan insana değişiyor bu doğum. Bazıları gidip bi saat içinde dönüyor bebekle bazıları ise bir gün bekliyor hala dogmuyo bebek.
İnşallah hepimiz bir sancı da bir ikinmada kurtuluruz.

kese görüldüğünde dışgebelik olup olmadığı anlaşılabiliyormu acaba 3 haftalık hamileyim bilgilendirirseniz sevinirim

kese görüldüğünde dışgebelik olup olmadığı anlaşılabiliyormu acaba 3 haftalık hamileyim bilgilendirirseniz sevinirim
evet anlaşılıyor. biz pazartesi günü keseyi gördük doktor kesenin durumu iyi dedi gösterdi ve bak dış gebelik olmadığını görüyoruz dedi. yalnız 3 hafta daha çok erken kese görünmeyecektir.

Normal merak etme. benim de aynen öyleydi bazılarında 6. haftada başlıyormuş hatta bazılarında hiç olmuyormuş bile. benim daha bugün ilk defa midem bulandı.
Bunu söylediğim için çıldırmış olduğumu düşünecek hanımlar vardır ama darısı başıma.şimdi hiçbirşey hissetmeyince hala ordamı değil mi insan korkuyor.benim tüp bebek birde.tedaviyle oldu.umarım bian önce belirtileri yaşamaya başlarım.

Dış gebelik tüplerde oluşuyor rahimde kese görüldü ise dış gebelik değildir canım
Belki boş gebeliktir ama benimkisi de daha 7. Haftadayım bebeği dun gördüm kese bu zamana kadar boştu. Yani yeni olduğu için senin hemen gözükmez bebek aklına kotu şeyler getirme.

Bunu söylediğim için çıldırmış olduğumu düşünecek hanımlar vardır ama darısı başıma.şimdi hiçbirşey hissetmeyince hala ordamı değil mi insan korkuyor.benim tüp bebek birde.tedaviyle oldu.umarım bian önce belirtileri yaşamaya başlarım.

Mide bulantıları ve diğer şeyler yavaş yavaş baslar bende basta çok rahattım hep boyle olsun diyordum ama olmadı.
Yinede mümkün olduğunca az yaşarsın inşallah belirtileri zor oluyor. Hayırlı olsun.

Back