Canim seninle ayni durumdayiz. Ben de dün dr a gittim kalp atışı duyuldu çokşükür ama dr dan gelince cok kou degil ama kirmizi leke geldi prceteye cok az. Daha gelmedi ama sumdi de cok az kahverengi lekeler geliyo. Progestan zaten kullanıyodum. Korkuyorum simdi. Dr 2 hafta sonraya randevu vermisti. Bugun de pazar arayip soramiyorumda. Bisey olsa allah korusun kanama devam etmez miydi?Selam kızlar ben de SAT agöre7 hafta ultrasonla 6+1 ile uyumlu dedi 3 gündür hafif kahverengi kanamam var Dr progestan verdi dinlen dedi ama çok moralim bozuk bugün kalp sesini duyduk biraz daha iyi hissettim ama bu lekelenmeler neden oluyor...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2016 nisan anneleri buraya
- Konu Sahibi EsraGaye
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Ağustos 2014
- 1.763
- 2.145
- 133
kızlar meraba. 9.haftama girdim bugün.bulantı kusma yok ama mide ekşimesi yanması ağza acı su gelmesi var özellikle gece beni mahvediyo bu durum.ne yapsam gecerki ?
Merhaba,
Sabır diyelim :) birde aşağıdaki önlemleri alabilirsen faydası olacaktır,
*kafeinli içecekler, asitli içecekler, domates, turunçgiller, hardal, sirke, kızartılmış ve yağlı besinler, nane ve soslu yiyecekler tüketilmemelidir,
*Bir seferde çok fazla yemek yenmemelidir. Öğün sayıları artırılarak az az fakat sık sık yenmelidir,
*Yemek boyunca çok fazla sıvı tüketilmemelidir.
*Ayrıca gebelik boyunca günde ortalama 9 bardak su içilebilir fakat suyu birden içmeyip yudum yudum içmek mide için daha faydalıdır,
*içeriğindeki maddelerden dolayı hazır meyve sularının da içilmemesi tavsiye edilir
*Fazla kilolar mide ekşimesi sorununu da tetikleyebilir.
*Uyurken baş yüksek tutulmalıdır.
*Bu önlemler eğer mide ekşimesi sorununa çözüm olmaz ise hekim tarafından ilaç tedavisi de uygulanabilir.
- 22 Ağustos 2014
- 1.763
- 2.145
- 133
Canim seninle ayni durumdayiz. Ben de dün dr a gittim kalp atışı duyuldu çokşükür ama dr dan gelince cok kou degil ama kirmizi leke geldi prceteye cok az. Daha gelmedi ama sumdi de cok az kahverengi lekeler geliyo. Progestan zaten kullanıyodum. Korkuyorum simdi. Dr 2 hafta sonraya randevu vermisti. Bugun de pazar arayip soramiyorumda. Bisey olsa allah korusun kanama devam etmez miydi?
merhaba,
ihmale gelecek bir durum değil, doktorunu arayıp sor bence, 2 hafta gibi bir süreden bahsediyorsun, normal bir durum ise de için rahat eder, yoksa herg ün onun düşüncesi ile psikolojik olarak zarar verirsin hem bebeğe hem kendine,
- 22 Ağustos 2014
- 1.763
- 2.145
- 133
Merhaba,
Sorunlarımızı ve çözümlerimizi paylaşalım, farklı doktorlar, farklı hayatlar, eminim birbirimize faydamız olacaktır bu anlamda,
Gebelik, doğum, bebek vs. konuları içeren kitap araştırmasındayım, tamamlanmak üzere listem, liste tam olarak çıkınca sizinle paylaşacağım alacağım kitapları, tavsiyesi olan var ise yazsın lütfen...
Mutlu, sağlıklı günler, haftalar herkese,
Sorunlarımızı ve çözümlerimizi paylaşalım, farklı doktorlar, farklı hayatlar, eminim birbirimize faydamız olacaktır bu anlamda,
Gebelik, doğum, bebek vs. konuları içeren kitap araştırmasındayım, tamamlanmak üzere listem, liste tam olarak çıkınca sizinle paylaşacağım alacağım kitapları, tavsiyesi olan var ise yazsın lütfen...
Mutlu, sağlıklı günler, haftalar herkese,
- 22 Ağustos 2014
- 1.763
- 2.145
- 133
Cinsiyetini çok merak ediyorum, hayırlısı olsun ama gönlümden kız geçiyor, sizin gönlünüzden geçen ne? :)
Erkek geçiyor ama tamamen hissiyat, evlenmeden öncede ilk çocuğum erkek olacak diye geçerdi hep aklımdan :) evlendikten sonrada değişmedi bu fikir, şu anda da erkek hissediyorum :)
Daha çocuk niyetine girmeden 3 isim belirlemiştik bile, emre-poyraz-rüzgar :)
Kız ile ilgili bir çalışmamız olmadı :)
Hayırlı sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah,
- 30 Ağustos 2014
- 17
- 3
- 8
- 44
Erkek geçiyor ama tamamen hissiyat, evlenmeden öncede ilk çocuğum erkek olacak diye geçerdi hep aklımdan :) evlendikten sonrada değişmedi bu fikir, şu anda da erkek hissediyorum :)
Daha çocuk niyetine girmeden 3 isim belirlemiştik bile, emre-poyraz-rüzgar :)
Kız ile ilgili bir çalışmamız olmadı :)
Hayırlı sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah,
Emre en sevdiğim erkek ismidir, aşık demek. Ama eşimin adı, koyamıyorum :) Ben de ilkini hep kız hissettim, erkek oldu :) Şimdi sağlıklı, hayırlı bir kız diliyorum :)
- 22 Ağustos 2014
- 1.763
- 2.145
- 133
Herkese Merhaba,
Sağlıklı - ağrısız - sancısız - mide bulantısız günler :)
Kitap listemiz ; (D&R dan online sipariş veriyorum)
1 - Hamilelik Doğum ve Bebek Bakımı - Ayşe ÖNER
2 - Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler - Arlene Eisenberg - Epsilon Yayınları
3 - Çocuğunuz Büyürken Sizi Neler Bekler
4 - Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler? - Yazar: Heidi E. Murkoff, Sandee E.Hathaway, Arlene Eisenberg
5 - İna May'ın Doğuma Hazırlık Rehberi - Yazar: İna May Gaskin
6 - Mahallenin En Mutlu Bebeği - Yazar: Harvey Karp
Sağlıklı - ağrısız - sancısız - mide bulantısız günler :)
Kitap listemiz ; (D&R dan online sipariş veriyorum)
1 - Hamilelik Doğum ve Bebek Bakımı - Ayşe ÖNER
2 - Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler - Arlene Eisenberg - Epsilon Yayınları
3 - Çocuğunuz Büyürken Sizi Neler Bekler
4 - Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler? - Yazar: Heidi E. Murkoff, Sandee E.Hathaway, Arlene Eisenberg
5 - İna May'ın Doğuma Hazırlık Rehberi - Yazar: İna May Gaskin
6 - Mahallenin En Mutlu Bebeği - Yazar: Harvey Karp
- 25 Ağustos 2015
- 21
- 7
- 36
- 33
- 25 Ağustos 2015
- 21
- 7
- 36
- 33
benimde böbrek ağrılarım vardı doktor bana gebelikten dolayı böbrek büyümesi olduğunu söylemiştiCnn bende 9+1 günlük hamileyim ama bana da doktor 8+1. Dedi bende anlamadım acayip böbrek ağrısı çekiyorum ağzım hep acı aynısını yaşıyan varmı genelinde böbrek etkilenirmi
- 22 Şubat 2014
- 18
- 12
- 8
- 34
Selam herkese hayırlı olsun Allah sağsağlim kucağımıza da almayı nasip etsin cümlemize.
Bende de geçen hafta hamile olduğumu öğrendim en fazla 3 haftalık demişti doktor. Dün bi kaç damla pembe kan geldi sonra kahverengi akıntım oldu. Bu sabah doktora gittim keseyi gördü. Haftaya tekrar gideceğim kontrole. Umarım kötü bi şey olmaz sadece folik asit kullanıyorum şimdilik.
Bende de geçen hafta hamile olduğumu öğrendim en fazla 3 haftalık demişti doktor. Dün bi kaç damla pembe kan geldi sonra kahverengi akıntım oldu. Bu sabah doktora gittim keseyi gördü. Haftaya tekrar gideceğim kontrole. Umarım kötü bi şey olmaz sadece folik asit kullanıyorum şimdilik.
- 22 Ağustos 2014
- 1.763
- 2.145
- 133
- 12 Ağustos 2015
- 15
- 6
- 36
- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
ben kendimi zorluyom.Kızlar ne güzel bisiler yiyorsunuz ben hic bisi yemiyorum yemeğe bile iştahım yok.
her sabah namazdan sonra kahvaltıyı hazırlıyom.
domates salatalık maydonoz eşime bana tost.
yoğurt ve yumurta kaynatıyom.
bide bugun patates kızartım. zeytin peynir yiyom. ceviz yiyom bi tane. bal yiyom bi kaşık
sonra işe kalkıp geliyoz.
bütün gün ne yaparım yoksa.
öğlen yemeği yiyemiyom ama 2 gündür.
akşamda çorba ve salata başka bişi istemiyo canım.
- 12 Temmuz 2015
- 477
- 552
- 33
ben kendimi zorluyom.
her sabah namazdan sonra kahvaltıyı hazırlıyom.
domates salatalık maydonoz eşime bana tost.
yoğurt ve yumurta kaynatıyom.
bide bugun patates kızartım. zeytin peynir yiyom. ceviz yiyom bi tane. bal yiyom bi kaşık
sonra işe kalkıp geliyoz.
bütün gün ne yaparım yoksa.
öğlen yemeği yiyemiyom ama 2 gündür.
akşamda çorba ve salata başka bişi istemiyo canım.
Yok yok hele sabah 6 da yapamıyorum kahvaltı. Esim yapıyor ben onu izliyorum. Hazırlarken birşey olmuyor çok şükür kokulara hassasiyetim yok ama yemek yiyesim de yok hazirladigimla kalıyorum.
Merhaba herkese,
Okudukca ozenmedim degil. Benim 8. Haftasi ve neredeyse iki haftadir yataktan cikamiyorum. Her kalktigimda wc ye zor yetisiyorum. Asiri derecede mide bulantim var ve 3 kg verdim simdiden. Alt komsu balkonu temizlese deterjan kokusu geliyor burnuma. yemek kokusuna dayanamiyorum. Bir haftadir metpamid kullaniyorum. 10. Hafta da daha cok artar sonra gecer diyorlar sabirla bekliyorum. Benim merak ettigim suan icin herhangi ozel birsey yapip yapmadiginiz. Diger konularada biraz baktimda ben hala doktoruma bile karar veremedim istanbul anadolu yakasinda onerebileceginiz doktor var mi?
Okudukca ozenmedim degil. Benim 8. Haftasi ve neredeyse iki haftadir yataktan cikamiyorum. Her kalktigimda wc ye zor yetisiyorum. Asiri derecede mide bulantim var ve 3 kg verdim simdiden. Alt komsu balkonu temizlese deterjan kokusu geliyor burnuma. yemek kokusuna dayanamiyorum. Bir haftadir metpamid kullaniyorum. 10. Hafta da daha cok artar sonra gecer diyorlar sabirla bekliyorum. Benim merak ettigim suan icin herhangi ozel birsey yapip yapmadiginiz. Diger konularada biraz baktimda ben hala doktoruma bile karar veremedim istanbul anadolu yakasinda onerebileceginiz doktor var mi?
- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
zorla kendiniYok yok hele sabah 6 da yapamıyorum kahvaltı. Esim yapıyor ben onu izliyorum. Hazırlarken birşey olmuyor çok şükür kokulara hassasiyetim yok ama yemek yiyesim de yok hazirladigimla kalıyorum.
ben ette yemiyorum 27 senedir...
o yüzden zorluyom kendimi.