• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
Benimde 21 aylik bi oglum var..7+3 gunluk hamileyim..cok zor olacak gibi gelio hamilelik..hep kucagimda cok nazli ve inat bi oglum var...makarna ve pilavdan baska biseyde yemiyor :KK43: bulantilar bi yandan yemek yapma zorunlulugu bi yandan...ins.bi sekilde atlatiriz

Mide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı acaba

Benimde akintim ve karin ağrım vardı idrar yollarımda enfeksiyon varmış bol su iç deyip bir toz verdi. Doktorun yaptırdığı testlerde mikroba falan rastlanmadı mı
CT GİDİCEM DOKTORA..
OZAMAN İSTER SANIRSAM

herkeze merhaba arkadaşlar bende 4+4 günlük hamileyim ama ara ara çok adet sancısı çekiorum bu neyin nesidir yaaa dr.normal dior ama bitürlü rahatlayamıyorum geçen sene bu zamanlar bi kimyasal yaşamıştım onddada sancılarım vardı zaten düştü bunda değerler çok ii gidio ama sancılar kesilmio :(

herkeze merhaba arkadaşlar bende 4+4 günlük hamileyim ama ara ara çok adet sancısı çekiorum bu neyin nesidir yaaa dr.normal dior ama bitürlü rahatlayamıyorum geçen sene bu zamanlar bi kimyasal yaşamıştım onddada sancılarım vardı zaten düştü bunda değerler çok ii gidio ama sancılar kesilmio :KK43:

Merhaba,
Sabah doktordaydım, sancılar olabilir normal dedi banada, biraz sabır,
Bende geçen sene kimyasal yaşadım, doktorumu değiştirdim, bu doktorum bu sefer Coraspin (100mg) başladı, günde 1 tane al dedi, bugün içmeye başladım,
Haftaya bi aksilik yaşamadan keseyi görebilirsek sanırım progesteron da verebilirim garantiye alalım dedi...
Bilgine,,, :)
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah bu defa,,,,

Merhaba,
Sabah doktordaydım, sancılar olabilir normal dedi banada, biraz sabır,
Bende geçen sene kimyasal yaşadım, doktorumu değiştirdim, bu doktorum bu sefer Coraspin (100mg) başladı, günde 1 tane al dedi, bugün içmeye başladım,
Haftaya bi aksilik yaşamadan keseyi görebilirsek sanırım progesteron da verebilirim garantiye alalım dedi...
Bilgine,,, :)
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah bu defa,,,,
amin canım inşallahhhh..bende haftaya salı keseyi görmeyi bekliorum bakalım :) canım coraspirin kan pıhtılaşması için içiliomuş kanı sulandırmak için ama pıhtılaşma yoksa sakıncalı olabilir..progestanı bende talep ettim ama dr.um olumlu bakmıo bi sorun yok kanama yada lekelenme olmadığı sürece gerekli görmüorum dedi sancılarım içinde ilk haftalar adet olacakmışım ama olamıyorum gibi yorumlanır halk dilinde bu normal rahim bağları gerilio dior üstelik yüksek şekilde idrar yollarında iltihabımda var ondanda kaynaklı dedi antipiyotik bide suya atılan toz verdi ama ben içmiorum bol su içiorum korkuorum ya ilaçlardan

Arkadaşlar kafam çok karıştı 2 yıldır bebek için uğraşıyorum çikolata kistim vardı olmuyodu,adetlerim çok düzenliydi komşumuz adetliyken yakı yapıştırdı belime,yakıdan 15 gün sonra adet oldum 3 gün sürdü bi 15 gün sonra 1 gün az kanamam oldu en son olan az kanamamdan 19 gün geçti 1 ağustosta olmuştu,vücudumdaki değişikliklerden şüphelendim sabah test yaptım hamileyim çok sevindim ama günü belli değil yarınn sabah doktora gidicem,varmı benim gibi olan

Arkadaşlar kafam çok karıştı 2 yıldır bebek için uğraşıyorum çikolata kistim vardı olmuyodu,adetlerim çok düzenliydi komşumuz adetliyken yakı yapıştırdı belime,yakıdan 15 gün sonra adet oldum 3 gün sürdü bi 15 gün sonra 1 gün az kanamam oldu en son olan az kanamamdan 19 gün geçti 1 ağustosta olmuştu,vücudumdaki değişikliklerden şüphelendim sabah test yaptım hamileyim çok sevindim ama günü belli değil yarınn sabah doktora gidicem,varmı benim gibi olan
Yerleşme kanaması olmuştur belki. Çok tebrik ederimmmm :))

herkeze merhaba arkadaşlar bende 4+4 günlük hamileyim ama ara ara çok adet sancısı çekiorum bu neyin nesidir yaaa dr.normal dior ama bitürlü rahatlayamıyorum geçen sene bu zamanlar bi kimyasal yaşamıştım onddada sancılarım vardı zaten düştü bunda değerler çok ii gidio ama sancılar kesilmio :KK43:
Normal canım benimde kızlarımda olmuştu adet sancısı gibi ağrılarım.

Normal canım benimde kızlarımda olmuştu adet sancısı gibi ağrılarım.
Agrıları çekmeye razıyım bebeğime bişi olmasında int.araştırıorum dış gebelik çok kasık ağrısı yapar yazıo ama bak seninde ağrımış saglıklı olmuş işte çook saol içimi rahatlattın

merhaba yepyeni anneler;
bende hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim 4+5 :) kesenin oluşması norml dedi doktor fakat rahim duvarım braz eğikmiş bu şekilde bir sorunla karşılaşan var mı?

canım hayırlı olsun...

bugün sabah işe gelirken bindim otobüse veeee bi durakta yaşlı teyzeler bindi birine yer verdim. arka kapıdan alamaya başladı bu sefer otobus .
ve ben sıkıştım.
o aarada bi kadın karnıma vurdu.
o acıyla indim
zaten çok havasızdı
yer verdiğimede pişman oldum..

amin canım inşallahhhh..bende haftaya salı keseyi görmeyi bekliorum bakalım :) canım coraspirin kan pıhtılaşması için içiliomuş kanı sulandırmak için ama pıhtılaşma yoksa sakıncalı olabilir..progestanı bende talep ettim ama dr.um olumlu bakmıo bi sorun yok kanama yada lekelenme olmadığı sürece gerekli görmüorum dedi sancılarım içinde ilk haftalar adet olacakmışım ama olamıyorum gibi yorumlanır halk dilinde bu normal rahim bağları gerilio dior üstelik yüksek şekilde idrar yollarında iltihabımda var ondanda kaynaklı dedi antipiyotik bide suya atılan toz verdi ama ben içmiorum bol su içiorum korkuorum ya ilaçlardan

ilaçlardan korkmak biyerde iyi tabi ama , doktoruna güvenmiyorsan alternatif araman da faydalı olabilir mi acaba,
coraspin ile ilgilide ;
**Düşük doz aspirin tedavisi hamilelikte genellikle; abort (düşük yapma), rahim içi gelişme geriliği veya preeklampsi gibi istenmeyen durumların olduğu durumlarda kullanılmaktadır. Burada asıl hedeflenen bebeği rahim içindeki gelişiminin devam ettirebilmektir. Çünkü preeklempsi veya rahim içi gelişim azlığı (IUGR) gibi durumlarda plasentada oluşan bir takım pıhtı maddeleri bebeğe giden kan akımını azaltarak bebeğin rahim içinde büyümesinin azalmasına veya ölmesine sebep olabilmektedir.**
böyle bir açıklama mevcut,
ben 2 yıldır pilates yapıyorum, sanırım onun geri dönüşünü almaya başladım, çok aşırı ağrı sancı olmuyor, olanlarda normal, pilatese başladıktan sonrada regl dönemim daha rahat geçmeye başlamıştı, 3 aydan sonra doğuma kadar yine devam edeceğim inşallah bi aksilik olmazsa...
Ama ilaçları bi araştır sen yinede iltihap varsa alman gerekebilir, ihmal etme,

Merhaba,

Benimde son adet 2 gün belli belirsiz oldu, meğerse yerleşme kanamasıymış,
Bendede PKO başlangıcı vardı, 3 ay önce soğan kürü yapmıştım, sonrasında spor, düzenli beslenme, doktor tavsiyesi ile gıda takviyesi vs. sonucunu aldık şükürler olsun,
Doktor yine son kanaman olan tarihi baz alarak hesaplar, o şekilde tespit edemezse ultrasyondan hesaplamasını yapar, Gözün aydın ozaman :)
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

kızlar izmit - kocaelinde var mı bildiğiniz bi doktor.
ben geçen seneden beri 7 doktora gittim kafam iyice karıştı
iki kaybım var
1akademide arzu hanıma gittim
sonra düşer falan diyince bıraktık onu.
cihan hastanesinde fundaya gittik
sonra bi alikahyadaki funda demirele gittik
sonra bebeğim düştü
ikinci hamileligimde yine cihana gittim fundaya oda düştü
sonra test yaptırmak için umuttepeye özele yiğit beye gittim
o arada cihandaki lütfiye hanıma gittim. ama o çok yoğun
sonra akademideki yaşar beye gittim . ama oda erkek çok utandım
geçen 15 gün önce başka bi doktor duydum kocaeli tıpta ayşegül gürler oda tüm testlerime baktı..
herşey temizmiş
o zamana allaha inanıyosan azcık beklicen ona dayancan dedi. vardır bi vakti saati dedi..
ee şimdi test yaptım hamileyim.
ct ayşegülden randevu aldım gidicem.. ne yapsam bilemedim...

arkadaslar merhaba ben de dun hamile oldugumu öğrendim 5+6 haftalık..3. cocuguma hamileyim 3 yasında ikizlerim var..hiç adet sancısı cekmezdim ben ama bu ay inanılmaz bel ve kasık ağrılarım vardı bir de akıntım cok yogundu hala devam ediyor..adetim 8 gun gecikince suphelendim test yaptım..artık haftaya doktora gidicem insallah..

ilaçlardan korkmak biyerde iyi tabi ama , doktoruna güvenmiyorsan alternatif araman da faydalı olabilir mi acaba,
coraspin ile ilgilide ;
**Düşük doz aspirin tedavisi hamilelikte genellikle; abort (düşük yapma), rahim içi gelişme geriliği veya preeklampsi gibi istenmeyen durumların olduğu durumlarda kullanılmaktadır. Burada asıl hedeflenen bebeği rahim içindeki gelişiminin devam ettirebilmektir. Çünkü preeklempsi veya rahim içi gelişim azlığı (IUGR) gibi durumlarda plasentada oluşan bir takım pıhtı maddeleri bebeğe giden kan akımını azaltarak bebeğin rahim içinde büyümesinin azalmasına veya ölmesine sebep olabilmektedir.**
böyle bir açıklama mevcut,
ben 2 yıldır pilates yapıyorum, sanırım onun geri dönüşünü almaya başladım, çok aşırı ağrı sancı olmuyor, olanlarda normal, pilatese başladıktan sonrada regl dönemim daha rahat geçmeye başlamıştı, 3 aydan sonra doğuma kadar yine devam edeceğim inşallah bi aksilik olmazsa...
Ama ilaçları bi araştır sen yinede iltihap varsa alman gerekebilir, ihmal etme,
Canım pilates bende 1 yıl kadar yaptım haklısın adet ağrılarım azalmıştı gerçekten ama sanırım bu agrılariltihaptan kaynaklıanıor haklısn galiba ilaç almam gerekecek :(

Back
X