• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
aslinda direk kozmetik urunlerle ilgili ciddi calismalar yok ama bunlar neticede kimyasal maddeler .
Kimyasal da canım dokundugumuz hersey kımyasal ona bakarsan kullandıgn sampuan, dus jelı, el sabunu temzlık yaptıgın malzemeler ne kımyasal degılkı yedıgımZ ürünlerin üstünde de hep kımyasal ılaclar var yani zaten organık bır hayat yasayamıyoruz malesef:KK43:

Kimyasal da canım dokundugumuz hersey kımyasal ona bakarsan kullandıgn sampuan, dus jelı, el sabunu temzlık yaptıgın malzemeler ne kımyasal degılkı yedıgımZ ürünlerin üstünde de hep kımyasal ılaclar var yani zaten organık bır hayat yasayamıyoruz malesef:KK43:
Kesinlikle Katılıyorum sana. Kimyasallarla çevrilmiş durumdayız. Ben de elimden geldiğince vazgeçebildiklerimi hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum. En azından iki ay daha

Selam, son adet tarihimiz aynı sanırım =) Doktor bana çarşambadan itibaren görürüz dedi, ben perşembe ya da cuma gideceğim. Beta HCG kaç çıkmıştı? Ona göre görünüyormuş sanırım

873 tu benimkisi çarşamba günü tekrar gidicem inşallah o gün görücem. Doktor 1000 ile 1500 arası dedi o zamanlar görülüyormuş.

peki hamilesin dedimi doktor?

Evet dedi hamilesin diye.

merhaba kızlar.
dün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.
kızlar 30. yaş günüme sayılı günler kalmışken aldım bu haberi.
rabbim yüzümü güldürür inş

18 aylık evliyim ve 2 düşüğüm var.
tüm testlerim yapıldı. sonuç temiz. bakalım bu sefer iyi olur herşey.....

Merhabalar arkadaşlar beklenen adet tarihim bugün dü sabah testte çift çizgiyi gördüm.
Rabbim izin verirse nisan annesi olacağım. İnşallah siz güzel anneler ve ben bu yolculuğu sağlıklı sıhhatli sıkıntısız atlatıp yavrularımızı nisan ayında kucağımıza alırız. Takipte kalacağım

Benimkisi sürpriz bir gebelik oldu ama öğrendiğimden beri çok mutluyum. Ancak bazen ruh halimde dalgalanmalar oluyor, sebepsizce depresif hissediyorum. Size de oluyor mu?

hamilelikte duygusal dalgalanmalar çok normal. Daha yolun başı :KK46::anneadayı:

Haklısın =) Henüz hiç belirtim olmadığı için hamile olduğumu pek anlamıyorum o yüzden ruh halimi buna bağlayamıyorum, bu sebeple sorayım dedim... Ben adet öncesinde bile strese girmeyen, PMS nedir bilmeyen bir insanım, sanırım bu yüzden =)

kızlar bebişlerimizin kalp atışlarını ne zaman duyarız acaba? sabırsız bir anne olcam sanırım :) pazartesi doktora gidicem duyulmaz heralde bu kadar erken dimi?

Bugün bebeğimin kesesini i gördüm haftaya bir kez daha gidicem o zaman bebeğim gözükecekmiş ve bir sorun çıkmazsa ayda bir gidecekmişim artık.

Ama sorunum var ilki adet tarihime gore 21 nisan günümün dolduğu zaman oluyor. Ama doktor bana bugün 6+1 dedi ee o zaman da 19 nisan oluyor. Kesin olarak ne zaman dünyaya geleceği belli olmaz değil mi?

İkinciside idrar yollarımda mikrop varmış bir toz verdi gebeliğe zararlı olmaz dedi bir defa kullanımlık ama nedense hic kullanasım yok evirip ceviriyorum kendimce toza bahaneler üretiyorum garip. Önceden gebelik yaşayanlar kullandınız mı idrar yollarındaki enfeksiyon için ilaç ??

Merhaba herkese. 2014ocak annesiyim 19aylik bal gibi bi oglum var. 7haftalik hamileyim. Buyuk süpriz oldu bize ilk şaşırdık ama saskinlik gecti sevinc kapladı yerini. Bebeğimi usg de gördük. Oglum cok küçük bulantilarim cok kotu geçiyor. Mutfaga giremiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hayirlisyla saglicakla kucagimiza alalım yavrulari :))))

kızlar benimde akıntım var..
bu ölemi devam edicek.
çalışıyorumda
sanki pismişim gibi geliyo.

Herkese Merhaba,

Henüz kese görünmedi, haftaya bekliyoruz inşallah, 1 yıl önce kimyasal yaşadım yine çok ümitlenmek istemiyorum ama sabah doktor muayenemde herşey olumlu görünüyor dedi doktorum,
sat 20.07 , beklenen regl 20.08, dün kan verdim beta 400, tahmini 26.04.2016
Allah herkesin gönlüne göre versin ...
Buda babamıza doğum günü hediyemiz :) henüz haberi yok

IMG_5056.JPG

Son düzenleme:
Merhaba herkese. 2014ocak annesiyim 19aylik bal gibi bi oglum var. 7haftalik hamileyim. Buyuk süpriz oldu bize ilk şaşırdık ama saskinlik gecti sevinc kapladı yerini. Bebeğimi usg de gördük. Oglum cok küçük bulantilarim cok kotu geçiyor. Mutfaga giremiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hayirlisyla saglicakla kucagimiza alalım yavrulari :))))
Benimde 21 aylik bi oglum var..7+3 gunluk hamileyim..cok zor olacak gibi gelio hamilelik..hep kucagimda cok nazli ve inat bi oglum var...makarna ve pilavdan baska biseyde yemiyor :( bulantilar bi yandan yemek yapma zorunlulugu bi yandan...ins.bi sekilde atlatiriz

Herkese Merhaba,

Henüz kese görünmedi, haftaya bekliyoruz inşallah, 1 yıl önce kimyasal yaşadım yine çok ümitlenmek istemiyorum ama sabah doktor muayenemde herşey olumlu görünüyor dedi doktorum,
sat 20.07 , beklenen regl 20.08, dün kan verdim beta 400, tahmini 26.04.2016
Allah herkesin gönlüne göre versin ...
Buda babamıza doğum günü hediyemiz :) henüz haberi yok

Eki Görüntüle 1609767

Çok hoş hediye ya :KK73:İnşallah hic bir sorun çıkmaz gonlunuzu ferah tutun.

Back
X