• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
Selam kızlar ben de SAT agöre7 hafta ultrasonla 6+1 ile uyumlu dedi 3 gündür hafif kahverengi kanamam var Dr progestan verdi dinlen dedi ama çok moralim bozuk bugün kalp sesini duyduk biraz daha iyi hissettim ama bu lekelenmeler neden oluyor... :(

Selam kızlar ben de SAT agöre7 hafta ultrasonla 6+1 ile uyumlu dedi 3 gündür hafif kahverengi kanamam var Dr progestan verdi dinlen dedi ama çok moralim bozuk bugün kalp sesini duyduk biraz daha iyi hissettim ama bu lekelenmeler neden oluyor... :KK43:
Selam
bence sen progestanı kullan bve dinlen bazı gebelikte böle olabiliomuş ama baana kalırsa dinlen

Selam kızlar ben de SAT agöre7 hafta ultrasonla 6+1 ile uyumlu dedi 3 gündür hafif kahverengi kanamam var Dr progestan verdi dinlen dedi ama çok moralim bozuk bugün kalp sesini duyduk biraz daha iyi hissettim ama bu lekelenmeler neden oluyor... :KK43:

Doktor takibinde kal, dediği gibi dinlemeyi ihmal etme ama maşallah kalp sesini duyduysan Allah devamınıda getirir inşallah, kalbini ferah tut moral bozukluğuda etkiler bebeği,
Bi arkadaşımda doğuma kadar olmuştu o kahverengi lekelenmeler, bebeği 1 yaşında şimdi,
7 aylık Hamile bir arkadaşım var ondada 3 ay olmuştu, kesildi sonra,
Sen içini ferah tut, önlemlerini al, inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın,

Kızlar merhaba ben daha bugün test yaptım. Bir de eşimin doğum günü bugün :KK200:
çift çizgim baya bir koyu çktı
yarın dr.a gideceğim kan testi için. sat 13 temmuz bat 14 ağustos ama gelmedi:KK46: Allahtan bir mani çıkmazsa bende nisan annesi mi oluyorum IMG_20150820_122631.jpg

Kızlar merhaba ben daha bugün test yaptım. Bir de eşimin doğum günü bugün :KK200:
çift çizgim baya bir koyu çktı
yarın dr.a gideceğim kan testi için. sat 13 temmuz bat 14 temmuzdu ama gelmedi:KK46: Allahtan bir mani çıkmazsa bende nisan annesi mi oluyorumEki Görüntüle 1610983

hayırlı olsun, benimde eşimin doğum günü :)
2 gün önce öğrendim bende, idrar testi - kan testi - dünde doktora gittim;
Dün akşam şık bir doğum günü sürprizi yaptım, mesajlarımdan hediye görselini görebilirsin :)

ne güzel tesadüf nasıl sevinmiştir eşin :KK9: bizimki de çok istiyor bebek bende testi hediye edip bebeğe rezerve tabak yapıcam bakalım uçacak heralde havalara:KK68:

Herkese merhabalar, burada çok yeniyim..Ben de sizden yorumlarınızı bekliyorum.. SAT: 18/07/2015 kan testini 18/08/2015 te yaptırdım ve Beta HCG 66,07 çıktı. Bu değer beni tatmin etmedi açıkçası kesin hamilelik var mıdır sizce.. Bu arada bu 2. hamileliğim..:KK66:

Herkese merhabalar, burada çok yeniyim..Ben de sizden yorumlarınızı bekliyorum.. SAT: 18/07/2015 kan testini 18/08/2015 te yaptırdım ve Beta HCG 66,07 çıktı. Bu değer beni tatmin etmedi açıkçası kesin hamilelik var mıdır sizce.. Bu arada bu 2. hamileliğim..:KK66:

merhaba,
geç döllenme gibi gözüküyor değere göre, 5 ve üstü tüm değerler pozitif,
değerin pozitif ama çok yeni, biraz sabır, hayırlısı olsun...

Merhaba canım hiç takma benim ilk kan değerim 16.16 bihafta sorası 603.8 oldu eger sağlıklı bi gebelikse değerler birden uçuo ama kontrol altında tut iki güne bir iki jatı yükselmesi lazım benim ilkgebeliğim kimyasaldı adet günü 63 çıktı ben önemsemedim kan vermedim üç fgün sora kanamaylaattı değer birden 5 e düşmüştü bence sen üç gün daha dur bi kan testi daha yaptır

kızlar özel bişi sorcam ama eşim bebeiş zarar görür diye istemiyo. hergün isteyen adam..
pazartesiden beri yapmam diyo.
istiyo canı ama korkuyoz ikimizde..
ne yapcam ya
anlayışlı olması iyide
erkek nefsi nasıl dayanırki
ne yapmalıyım
aldatır falan diye korkuyom

kızlar özel bişi sorcam ama eşim bebeiş zarar görür diye istemiyo. hergün isteyen adam..
ne yapcam ya
anlayışlı olması iyide
ne yapmalıyım

Benim canım istiyor de.. Bebek için bunun riski yokmuş benimkisi de hergun isterdi ama simdi öyle değil sanırım piskolojik bunlarda ya.

ne yapcam ya
anlayışlı olması iyide
ne yapmalıyım
Bizde ara verdik mecburen,kendi fikri olduğu için beyinde bitirmiştir korkma aldatmaz :)

Benim canım istiyor de.. Bebek için bunun riski yokmuş benimkisi de hergun isterdi ama simdi öyle değil sanırım piskolojik bunlarda ya.

Bizde ara verdik mecburen,kendi fikri olduğu için beyinde bitirmiştir korkma aldatmaz :)
Doktordan geldik şimdi. Keseyi gördük çok şükür. Ama 2 düşüğüm olduğu için 9 . haftaya kadar yasakladı. Ve göbekten yapılcak bi iğnem var

kızlar meraba. 9.haftama girdim bugün.bulantı kusma yok ama mide ekşimesi yanması ağza acı su gelmesi var özellikle gece beni mahvediyo bu durum.ne yapsam gecerki ?

Cinsiyetini çok merak ediyorum, hayırlısı olsun ama gönlümden kız geçiyor, sizin gönlünüzden geçen ne? :)

Back
X