inşallah sağolasınInsallah saglikla kucagina alirsin canim..
Icini ferah tut, guzel şeyler düşün..
Rabbim size öbür tarafta refakatçi iki evlad diğer tarafta bekletiyor inş bu evladınız bu dünyanızda yanınızda olur stres herşeyin başı bende kanama geçirdim felan risk gitince işin içine kariyer iş güç demiyosunuz ona odaklanıyodunuz inş güzrl haberlerimizi konuşuruz burdanmerhaba nisan anneleri.Allah hepimize kucağımıza almayı kısmet eder inşallah evlatlarımızı.36 yaşındayım.üçüncü gebeliğim ama yaşayan yok.ilk kez bu hfya ulaştım.çevremdeki herkes rahat ol diyor.sağolsunlar beni düşünüyorlar ama gelde rahat ol iki kayıptan sonra yaşın 36yken diyabet hastası bir obezken.Allahıma sığındım.biliyorum ki o ol derse olacak.kısmet.hepimize hayırlı doğumlar inşallah
Troitinize sağlık ocağında mı bakıldıBen bugün tetanoz aşısı için sağlık ocağına gittim.tiroidimin 4.11 oldugunu öğrendim.Gebelikte 2.5 gecmesinin sakıncalı olduğunu duymustum.Benzer durumda olan var mı kızlar.. ?
Troitinize sağlık ocağında mı bakıldı
İnş ciddi birşey değildir cnmEvet.aşı icin cagardilar ac gelmemi genel bir kan degerlerine bakilacagini soylediler.digerleri nornal ama bana tiroid yuksek geldi
Kendi doktoruma mail attim yarın ciddi bir durum olup olmadigini öğreneceğim
İnş ciddi birşey değildir cnm
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim yaşım 36 ve temmuz ayında hamile kalmıştım. herşey çok güzel gidiyordu nisan da doğum olacaktı 2 gün önce aşırı kanama ve sancıyla hastaneye kaldırıldım 22+6 haftalık hamileydim. hiç birşey olmamış gibi benim rahim açılıp bebek doğum kanalına girmiş acilen normal doğum yaptılar!!! bebeğimiz başka bir hastanede yaşam savaşı veriyor. doktorlar umut olmadığını söylüyor yaşasa da sağlık sorunları vs. daha da olumsuz konuştular, çok kötüyüm Allah a isyan etmiyorum ama insan çok üzülüyor. biz onu ne hayallerle bekliyorduk halbuki o minnacık melek orda yatarken içimiz acıyor. 6 senedir istiyorduk Allah tedavisiz bir mucize vermişti bize şimdi ise ne olacağı belli değil... eşim ben tüm aile resmen çöktük... Yaşayan bebekler varmış ama mucize olsada sorunlar olacağını söyledi doktorlar... Bende hamilelikte 3,5 cm lik miyom 11 cm oldu ama doktorların hiçbiri rahime bakmadı normal hamileler gibi gezin yürüyüş yapın dediler. Burda kim suçlu arkadaşlar bende rahim ağzı açıklığına bakılmış olsaydı bir umut bu kadar acı yaşamazdım belkide...Bu doktorlar nasıl insanlar? Yorumlarınızı bekliyorum!!! Hastaneye bebeğimizin yanına gidemiyorum bile içim de onun yuzunu rüyalarımda görmek ve acısını yaşamak korkusu geliyor Allah ım sen acı halimize.... Bu şekilde olan herkese yardım et....
Allah yardımcınız olsun inşallah.Dua edicem,umarım herşey yoluna girer
Dualariniza ihtiyacim var Rabbim saglikli sihhatli bir mucize de olsun versin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?