• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
merhaba nisan anneleri.Allah hepimize kucağımıza almayı kısmet eder inşallah evlatlarımızı.36 yaşındayım.üçüncü gebeliğim ama yaşayan yok.ilk kez bu hfya ulaştım.çevremdeki herkes rahat ol diyor.sağolsunlar beni düşünüyorlar ama gelde rahat ol iki kayıptan sonra yaşın 36yken diyabet hastası bir obezken.Allahıma sığındım.biliyorum ki o ol derse olacak.kısmet.hepimize hayırlı doğumlar inşallah
Rabbim size öbür tarafta refakatçi iki evlad diğer tarafta bekletiyor inş bu evladınız bu dünyanızda yanınızda olur stres herşeyin başı bende kanama geçirdim felan risk gitince işin içine kariyer iş güç demiyosunuz ona odaklanıyodunuz inş güzrl haberlerimizi konuşuruz burdan

Ben bugün tetanoz aşısı için sağlık ocağına gittim.tiroidimin 4.11 oldugunu öğrendim.Gebelikte 2.5 gecmesinin sakıncalı olduğunu duymustum.Benzer durumda olan var mı kızlar.. ?

Troitinize sağlık ocağında mı bakıldı

Evet.aşı icin cagardilar ac gelmemi genel bir kan degerlerine bakilacagini soylediler.digerleri nornal ama bana tiroid yuksek geldi :(
Kendi doktoruma mail attim yarın ciddi bir durum olup olmadigini öğreneceğim

Troit önemli bir hastalık ihmal etme benimde ikinci hamileliğim hamilelikte hızlı çalışıyor normalde hiç bir şikayetim yok doğuma kadar ilaç kullanıyorum

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim yaşım 36 ve temmuz ayında hamile kalmıştım. herşey çok güzel gidiyordu nisan da doğum olacaktı 2 gün önce aşırı kanama ve sancıyla hastaneye kaldırıldım 22+6 haftalık hamileydim. hiç birşey olmamış gibi benim rahim açılıp bebek doğum kanalına girmiş acilen normal doğum yaptılar!!! bebeğimiz başka bir hastanede yaşam savaşı veriyor. doktorlar umut olmadığını söylüyor yaşasa da sağlık sorunları vs. daha da olumsuz konuştular, çok kötüyüm Allah a isyan etmiyorum ama insan çok üzülüyor. biz onu ne hayallerle bekliyorduk halbuki o minnacık melek orda yatarken içimiz acıyor. 6 senedir istiyorduk Allah tedavisiz bir mucize vermişti bize şimdi ise ne olacağı belli değil... eşim ben tüm aile resmen çöktük... Yaşayan bebekler varmış ama mucize olsada sorunlar olacağını söyledi doktorlar... Bende hamilelikte 3,5 cm lik miyom 11 cm oldu ama doktorların hiçbiri rahime bakmadı normal hamileler gibi gezin yürüyüş yapın dediler. Burda kim suçlu arkadaşlar bende rahim ağzı açıklığına bakılmış olsaydı bir umut bu kadar acı yaşamazdım belkide...Bu doktorlar nasıl insanlar? Yorumlarınızı bekliyorum!!! Hastaneye bebeğimizin yanına gidemiyorum bile içim de onun yuzunu rüyalarımda görmek ve acısını yaşamak korkusu geliyor Allah ım sen acı halimize.... Bu şekilde olan herkese yardım et....

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim yaşım 36 ve temmuz ayında hamile kalmıştım. herşey çok güzel gidiyordu nisan da doğum olacaktı 2 gün önce aşırı kanama ve sancıyla hastaneye kaldırıldım 22+6 haftalık hamileydim. hiç birşey olmamış gibi benim rahim açılıp bebek doğum kanalına girmiş acilen normal doğum yaptılar!!! bebeğimiz başka bir hastanede yaşam savaşı veriyor. doktorlar umut olmadığını söylüyor yaşasa da sağlık sorunları vs. daha da olumsuz konuştular, çok kötüyüm Allah a isyan etmiyorum ama insan çok üzülüyor. biz onu ne hayallerle bekliyorduk halbuki o minnacık melek orda yatarken içimiz acıyor. 6 senedir istiyorduk Allah tedavisiz bir mucize vermişti bize şimdi ise ne olacağı belli değil... eşim ben tüm aile resmen çöktük... Yaşayan bebekler varmış ama mucize olsada sorunlar olacağını söyledi doktorlar... Bende hamilelikte 3,5 cm lik miyom 11 cm oldu ama doktorların hiçbiri rahime bakmadı normal hamileler gibi gezin yürüyüş yapın dediler. Burda kim suçlu arkadaşlar bende rahim ağzı açıklığına bakılmış olsaydı bir umut bu kadar acı yaşamazdım belkide...Bu doktorlar nasıl insanlar? Yorumlarınızı bekliyorum!!! Hastaneye bebeğimizin yanına gidemiyorum bile içim de onun yuzunu rüyalarımda görmek ve acısını yaşamak korkusu geliyor Allah ım sen acı halimize.... Bu şekilde olan herkese yardım et....

Allah yardımcınız olsun inşallah.Dua edicem,umarım herşey yoluna girer

Dualariniza ihtiyacim var Rabbim saglikli sihhatli bir mucize de olsun versin bize :KK43:

Dualarim seninle.insallah guzel haberlerini alicaz.bir tanıdığım da 23.haftada 650 gr ikiz bebekler dunyaya getirmisti.suan sagliklilar 2.5 yasindalar.cok zor bir surec Allah yardımcınız olsun..
Guzel haberlerini bekliyoruz

Dualariniza ihtiyacım var..
Cumartesi gecesinden beri hastanedeyiz.bi anda karnimin sag tarafinda bi agri başladı.2gunluk sancılı donem sonunda over kist torsiyon tanısı kondu.yani yumurtalik kistinin kendi etrafinda donup burkulmasi kan akisini durdurmasi ve agri yapmasi.
Bugun 3.günümüz.
Muhtemelen bu gece ameliyata alinacagim .kisti alacaklar ,yumurtaligim kangren olduysa sag yumurtaligimi da alacaklarmis.alsınlar yeterki melegime bisey olmasin..açık ameliyat sezeryan gibi.kızım icin cok endişeleniyorum , Allah kimsenin başına vermesin.ben bugün kendimi gercek bi anne gibi hisettim .Allah minik kizimi korusun onu bize bağışlasın.
Lütfen dualarinizi eksik etmeyin.en ufak bi agriyi bile onemseyin.bu sinsi kist hamilelik oncesinde bile gizleyebildi kendini

merhabalar bizde geldik topiğe geç oldu biraz ama :)) .. benim kızımda 21+4 te 400 gr dı yavrucuk

Hoşgeldin canım bizde yeniyiz:) 21+4 oğlum benimde ikinci bebeğim ama ilk gibi heyecanlıyım

Arkadaşlar maalesef bebeğimiz melek oldu :((( Şu an öyle kötü hissediyorum ki Rabbim dayanma sabrı versin...Dün gece ayın ışığı perdenin arasından yüzüme vurdu, bebişimizi gördük. Bana göx kırpıyordu hiç göremedim bakamadım yüzüne psikolojim bunu kaldıramazdı.1 hafta tutundu hayata Allah kimseye böyle acılar yaşatmasınnnnn

Kızlar 3 gün önce Kont için doktora gittim bebegin kalbinde parlaklik gördü Ank yaşıyorum hemen Zekai Tahir burak Hast gittim eko çekildi eko
Temiz çıktı ama bn çok endiseliyim down sendromu ile ilgili olabilir mi normalde özel bilgi Hast gidiyorum o gün Yenimahalle devlete gittim orda gorduler 2 li 3 lu ayrıntılı hep özelde yaptirdi onlar neden bişey demedi kafam karmakarisik

Back