- 17 Aralık 2015
- 67
- 76
- 3
- 37
Oyy23 hafta olmuşuz. 452 gramdı salı günü doktora gittiğim de. Az ele avuca geldiğin de tabi canım. Oysss
Çok geçmiş olsun sebebi neydi acabaBende nisan 2016 annesi olacaktim.. kizim melek olmasaydi.. allahim sizlere kucaginiza almayi nasip etsin insallah :) saglikli hayirlisiyla :)
21. Haftada birden kalbi durdu yavrumun..
Hg canımm
Hoşgeldin canım..
Masallah canım! Bende istiyorum bebek etli butlu olsun kilo alsın
Doğunca mıncırayım.
Ooo o o halde ben çok almışım beaaBen de 22. haftadayım 6 kiloya yakın aldım, benimki de kız :)
Maşallahhh. Bakalım bende cumartesi gideceğim. En son 20. Haftada gramını öğrenmiştik, o zaman 324 tü.Merhaba 22+5 oğluşum 6 kilo slsım bebiş 624 grr
Kızlar bacak aranıza baskı yapıyomu bebişiniz?
Bnm bazen yürürken tutulmuş gbi acıyor
Ya sizin?
Başınız sağolsun Rabbim yeni olacak evldlarınıza bağışlasın bende düşük tehlikesi yaşadım21. Haftada birden kalbi durdu yavrumun..
Benm belirginleşti göbeğimde siyahlaşmaya başladııııHayir ama kasiklarima baskı yapiyor bazen..
Sizde gobekteki i çizgi belirdi mi kizlar
Bende henüz yok??
Riskli gebeliklerde ağda yapılması problem olur mu?
Bebek göbek deliği ile artık aynı mesafede olmaz diye düşünüyorum... Bazılarının kasıkların da oluyomus. %80 düşük riskim vardı doktor yine de bisi olmaz dedi. Bir sor istersen doktoruna..
merhaba nisan anneleri.Allah hepimize kucağımıza almayı kısmet eder inşallah evlatlarımızı.36 yaşındayım.üçüncü gebeliğim ama yaşayan yok.ilk kez bu hfya ulaştım.çevremdeki herkes rahat ol diyor.sağolsunlar beni düşünüyorlar ama gelde rahat ol iki kayıptan sonra yaşın 36yken diyabet hastası bir obezken.Allahıma sığındım.biliyorum ki o ol derse olacak.kısmet.hepimize hayırlı doğumlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?