• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
Benim çok agriyo 1 haftadır keşke çalışmaz raporu alsaymisim diyorum ama nerden bilican ozaman agrimuyordu resmen çalışmak eziyet masa başı çalışmama rağmen valla korkuyorum erken doğumlu y apcam diye allah korusun
Erken doğumu sadece sırt ağrılarına bağlamamak lazım korkma bence. Masada saatlerce oturuncada insanın beli sırtı ağrıyor fırsat buldukça yatıp dinlenmeye çalış canım.

Kızlar merhaba
Hastane cantami hala hazirlamadim..
Suan ne var ne yoksa yikadim utulenmeyi bekliyor..
Nisan 11 gibi doğum gözüküyor
Bebise ne koyucam bilemedim.netten araştırıyorum iyice kafam karisti.
Mevsimi kestiremiyorum
Mesela kimi diyoki nisanda soguk olur
Penye tulumun icine yine patikli alt pijama giydirirsin hastanede?
Hastane kendi kiyafetinde direk tulumu giydiriyor icine oyle olsa onlar gerek duymazmiydi? ekstra pijama koymama gerek olur mu sizce?
Bende daha çantamı hazırlamadım. Ama hastane falan da çok soğuk olmaz diye düşünüyorum. Ben normal hastane çıkışlarından koyacağım. Kalın battaniyeler olabilir belki sarmak için. Bende tam bilmiyorum açıkcası.

Erken doğumu sadece sırt ağrılarına bağlamamak lazım korkma bence. Masada saatlerce oturuncada insanın beli sırtı ağrıyor fırsat buldukça yatıp dinlenmeye çalış canım.

Teşekkürler fırsat buldukça yatıp dinleniyorum ozaman geçiyor ağrım son zamanlar dikkat etmek lazım allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

Canim bende de aynı sorun var 32.haftada gittiğimde benim bebisiminde kilosu öyleydi masallah bebislerimize ama bende gebelik sekeri var oyuzden sanirim doktor kizdi banada diete uymuyormusun diye bende cok endiselendim sende seker varmi
Valla şeker yüklemesinde birşey çıkmadı, yok sanırım şekerim:)) geçen pazartesi gidince bu sefer 1 hafta önden gidiyo dedi sadece o da o kadar sorun değil ama yine de dikkat et sen dedi sema hsnım. Bu arada medipole sema hanıma gidiyorum ben.

Benim çok agriyo 1 haftadır keşke çalışmaz raporu alsaymisim diyorum ama nerden bilican ozaman agrimuyordu resmen çalışmak eziyet masa başı çalışmama rağmen valla korkuyorum erken doğumlu y apcam diye allah korusun

32. Haftada çalışabilir raporu aldın sanırım sen de benim gibi. Kendini iyi hissetmiyosan istediğin zaman çalışamaz raporu alıp izne ayrılabilirsin, ile de 37. Haftayı beklemek zorunda değilsin.

Kizlar benim durumu yasayan var mi:(
Ayakta dikildigim zaman rahim kasilmasi yasiyorun cok siddetli
Afedersiniz ama bebegin eli kolu cikacakmis gibi.
bazen bagiricak kdr siddetli yasiyorum
ctesi kontrolum var
Cok endiseleniyorum 34+4 um
Normal mi sizde de oluyormu

Kizlar benim durumu yasayan var mi:KK43:
Ayakta dikildigim zaman rahim kasilmasi yasiyorun cok siddetli
Afedersiniz ama bebegin eli kolu cikacakmis gibi.
bazen bagiricak kdr siddetli yasiyorum
ctesi kontrolum var
Cok endiseleniyorum 34+4 um
Normal mi sizde de oluyormu
Merhaba bende yaşıyorum gobek asagi cekiliyo sanki kasilip kaliyorum. Kasiklarda agrin batma varsa idrae yolu enfeksiyonu olabilir. Öbürü gunde 10 gecmiyorsa duzenli degilsd ve bebek hareketleri normalse sorun degil. Bol bol su iç hatta varsa magnezyum iyu geliyor.

Merhaba bende yaşıyorum gobek asagi cekiliyo sanki kasilip kaliyorum. Kasiklarda agrin batma varsa idrae yolu enfeksiyonu olabilir. Öbürü gunde 10 gecmiyorsa duzenli degilsd ve bebek hareketleri normalse sorun degil. Bol bol su iç hatta varsa magnezyum iyu geliyor.

Aynen asagi dogru cekiyor :(
Bebek hareketlerim normal cok şükür
Suyu biraz daha artirmaliyim sanırım maksimum 1.5 - 2lt icebiliyorum az geliyor sanırım.
Idrar yaparken yanma vs yasamiyorum ama gene de gidince dr paylasicam belki idrar testi ister..
Sagol canım kib

Kizlar ben 35+5 deyim bebis hala donmedi. Benim gibi olan var mi acaba ?

Merhaba kızlar ben de inşallah Nisan annesi olacağım☺️Inşallah bebeğim erken gelmezseIstanbul Ümraniye Erdem hastanesine giden arkadaşlar var mı???Hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar inşallah

Ben normalde mayis annesiyim, ama doktor erken doguracagimdan cok emin cunku cok stresli bi hamilelik geciriyorum :( Bu yuzden buyuk ihtimalle nisan annesiyim.
5 mayista dogacakti, sonra geri cek o tarihi en gec mayis basi burada dedi.

Back
X