• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
Hiç böyle pat pat diye hissetmiyorum. Cumartesi kontrolüm var o zaman sorucam doktora benim ki gün de 3-4 kez pıt pıt atıyo o da kasıklarımın orda baska da bişi yok

merhaba arkadaşlar bende nisan annelerinden olucam hayırlısıyla :21: ilk çocuğum ve oğlum olacak rabbim sağlıkla kavuştursun. ben de nisan ayında doğmuşum oğlumu da nisan da doğurucam inşallah :KK68:

allah hepimizin yardımcısı olsun kolay doğumlar nasip kısmet etsin inşallah :KK19:

Allah hepimizin yardımcısı olsun, Rabbim veren de alan da O.
Çok üzüldüm yaşadıklarınıza.Hayırlısı ile dua ederek geçiriyorum ben de günlerimi,çünkü sıkıntılı zamanlar geçirdim herhangi birşey olacak diye korkuyorum.Rabbime emanetiz hepimiz

Herkese merhaba. 2015 Nisan annesiyim, bütün hamileliğim bu forumdaki başlığımızda geçti. Çok güzel bir dönemdi. 4 Nisan doğumlu Zeynep Masal adında bir kızım var. Sizlerin de yavrularınızı sağsalim kucağınıza almanızı dilerim. Hepinize kolay doğumlar, Allah yar ve yardımcınız olsun...

12803319_179237129116634_5592933076603554495_n.jpg 12728946_176866132687067_6821564671178851494_n.jpg keceden bebek şekerlerı kapı suslerı lohusa tacları ıçın sayfama bakabılırsınız

Kızlar merhaba. bende nisan 2016 annesiyim. 5 düşükten sonra çok şükür ki hamileliğimin 33. haftasına geldim. her ay sağlık ocağında kan tahlili yaptırıyordum. tiroid ile ilgili sıkıntılarım oldu. Ama kansızlık yoktu şimdiye kadar. Dün tahlil sonucumda B12 eksikliği çıktı. Kafama çok takıldı. Önceki tahlillerde B12 vitaminine bakmadılar sanırım. kan sayımı normal çıktığı için mi bilmiyorum. Elevitte herşey olduğu için ayrıca kan hapı da kullanmadım doktorum da vermedi. Ama kafama taktım. Gece uyuyamadım. Bebişime bir zararı oldu mu diye. :( :( Elevitte 4 mg b12 varmış. kafam çok karışık .... kızlar yardım edin lütfen. Aynı durumu yaşayan var mı???

Kızlar merhaba. bende nisan 2016 annesiyim. 5 düşükten sonra çok şükür ki hamileliğimin 33. haftasına geldim. her ay sağlık ocağında kan tahlili yaptırıyordum. tiroid ile ilgili sıkıntılarım oldu. Ama kansızlık yoktu şimdiye kadar. Dün tahlil sonucumda B12 eksikliği çıktı. Kafama çok takıldı. Önceki tahlillerde B12 vitaminine bakmadılar sanırım. kan sayımı normal çıktığı için mi bilmiyorum. Elevitte herşey olduğu için ayrıca kan hapı da kullanmadım doktorum da vermedi. Ama kafama taktım. Gece uyuyamadım. Bebişime bir zararı oldu mu diye. :KK43: :KK43: Elevitte 4 mg b12 varmış. kafam çok karışık .... kızlar yardım edin lütfen. Aynı durumu yaşayan var mı???

merhaba öncelikle geçmiş olsun canını sıkma şöyle söyliyim arkadaşımın da b12 eksikliği var oda vitamin kullanıyo ve içinde var ama doktor iğne verdi bence sen doktorunla görüş ek takviye vermesi gerek diye düşünüyorum

Kızlar merhaba. bende nisan 2016 annesiyim. 5 düşükten sonra çok şükür ki hamileliğimin 33. haftasına geldim. her ay sağlık ocağında kan tahlili yaptırıyordum. tiroid ile ilgili sıkıntılarım oldu. Ama kansızlık yoktu şimdiye kadar. Dün tahlil sonucumda B12 eksikliği çıktı. Kafama çok takıldı. Önceki tahlillerde B12 vitaminine bakmadılar sanırım. kan sayımı normal çıktığı için mi bilmiyorum. Elevitte herşey olduğu için ayrıca kan hapı da kullanmadım doktorum da vermedi. Ama kafama taktım. Gece uyuyamadım. Bebişime bir zararı oldu mu diye. :KK43: :KK43: Elevitte 4 mg b12 varmış. kafam çok karışık .... kızlar yardım edin lütfen. Aynı durumu yaşayan var mı???

Aynısı bendede olmuştu b12 eksik çıkmıştı sıkmayın Can'ınızı doktorum b12 plus diye bir ilaç verdi onu kullanmaya devam ediyorum .. Dr Sizede mutlaka takviye ilaç vericektir . Sağlıkla kucağınıza alırsınız inş yavrunuzu :anneadayı:

kızlar çok teşekkür ederim. Doktoruma telefonda sordum. Benexol B12 içebilirsin dedi. Hemen aldım. İçim rahat etti. :) :) :)
Allah bebişlerimize ve bize sağlık versin.

Merhaba kızlar, 32+6 haftalığım ve şu an bebeğim 2,5 kilo civarı.doktorum biraz endişelendirdi beni doğum şeklin değişir bu şekilde,pilav makarna portakal falan yeme dedi.ben bebeğe faydalı olacak diye bazı şeyleri yerken ve toplam kilom değişmezken bebeği normalden fazla büyütmüşüm.sizin bebekler nasıl kaçar kilo,böle gelişimi önden gideen var mı??

Arkadaslar Üsküdar zeynep kamil hastanesine giden doktor tavsiye edebilecek arkadas varmi acaba ben doktor bulamadim ve acele etmem gerekiyor hastane ve dogum konusunda

Merhaba kızlar, 32+6 haftalığım ve şu an bebeğim 2,5 kilo civarı.doktorum biraz endişelendirdi beni doğum şeklin değişir bu şekilde,pilav makarna portakal falan yeme dedi.ben bebeğe faydalı olacak diye bazı şeyleri yerken ve toplam kilom değişmezken bebeği normalden fazla büyütmüşüm.sizin bebekler nasıl kaçar kilo,böle gelişimi önden gideen var mı??

Masallah canim epey tontis olcak senin bidik.ben 33.haftada gittim 2kg idi.doktor bana bile sisko bi bebegin var dedi..
birazcik ogunlerini kucultsen yeterli olur gibi.
Bana doymadan kalk ve omega3u haftada 2 ye dusur dedi.vitamin haplari da bebeği sisiriyor sanirim.kendim 33 haftada 9 kg aldım benim kilo normalmis ama gene de az ve sık ye diyo..

Masallah canim epey tontis olcak senin bidik.ben 33.haftada gittim 2kg idi.doktor bana bile sisko bi bebegin var dedi..
birazcik ogunlerini kucultsen yeterli olur gibi.
Bana doymadan kalk ve omega3u haftada 2 ye dusur dedi.vitamin haplari da bebeği sisiriyor sanirim.kendim 33 haftada 9 kg aldım benim kilo normalmis ama gene de az ve sık ye diyo..
Ben vitsmın haplarını bayadır bıraktım,sadece demir hapı alıyorum arada da kalsiyum takviyesi.ama sanırım vitaminlerden oldu bu biraz çünkü gerçekten yemiyorum öle abartı:KK43: neyse bakalım pazartesi gidicem kontrole o zaman öğrencem asıl ne yapmam gerektiğini.teşekkür ederim cevap için..

Canim bende de aynı sorun var 32.haftada gittiğimde benim bebisiminde kilosu öyleydi masallah bebislerimize ama bende gebelik sekeri var oyuzden sanirim doktor kizdi banada diete uymuyormusun diye bende cok endiselendim sende seker varmi

Arkadaşlar merhaba kac gündür acayip sirtim agriyo sizce normalmi bu benimle aynı olan varmi

Arkadaşlar merhaba kac gündür acayip sirtim agriyo sizce normalmi bu benimle aynı olan varmi
Geçenlerde bende de çok olmuştu ağrı ama ben geceleri terleyip üstümün açık kalmasına bağladım. Özellikle sol tarafım ağrıyordu. İki gün sonra o şiddetli ağrı geçti. Ama sırt ağrıları normal bence vücudumuzun merkezi değişti tamamen.

Geçenlerde bende de çok olmuştu ağrı ama ben geceleri terleyip üstümün açık kalmasına bağladım. Özellikle sol tarafım ağrıyordu. İki gün sonra o şiddetli ağrı geçti. Ama sırt ağrıları normal bence vücudumuzun merkezi değişti tamamen.
Benim çok agriyo 1 haftadır keşke çalışmaz raporu alsaymisim diyorum ama nerden bilican ozaman agrimuyordu resmen çalışmak eziyet masa başı çalışmama rağmen valla korkuyorum erken doğumlu y apcam diye allah korusun

Kızlar merhaba
Hastane cantami hala hazirlamadim..
Suan ne var ne yoksa yikadim utulenmeyi bekliyor..
Nisan 11 gibi doğum gözüküyor
Bebise ne koyucam bilemedim.netten araştırıyorum iyice kafam karisti.
Mevsimi kestiremiyorum
Mesela kimi diyoki nisanda soguk olur
Penye tulumun icine yine patikli alt pijama giydirirsin hastanede?
Hastane kendi kiyafetinde direk tulumu giydiriyor icine oyle olsa onlar gerek duymazmiydi? ekstra pijama koymama gerek olur mu sizce?

Back
X