- 8 Kasım 2014
- 640
- 531
- 133
İnşallah hamileliğin sonuna kadar böyle küçük şeylere takılırsın :) başka dert olmasın.Takıldım tabi , hamilelik takıntılı insan yaptı beni :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hamileliğin sonuna kadar böyle küçük şeylere takılırsın :) başka dert olmasın.Takıldım tabi , hamilelik takıntılı insan yaptı beni :)
Bayagi pat pat diye vuruyor
Dönuyor , balik gibi kayiyomis gibi bi his veriyor..
Ben karnimin önceden alt kisimda hissediodum 18 haftada falan, ama suan gobek deligimin etrafinda dolastigini hissediyorum.
Kızlar merhaba. bende nisan 2016 annesiyim. 5 düşükten sonra çok şükür ki hamileliğimin 33. haftasına geldim. her ay sağlık ocağında kan tahlili yaptırıyordum. tiroid ile ilgili sıkıntılarım oldu. Ama kansızlık yoktu şimdiye kadar. Dün tahlil sonucumda B12 eksikliği çıktı. Kafama çok takıldı. Önceki tahlillerde B12 vitaminine bakmadılar sanırım. kan sayımı normal çıktığı için mi bilmiyorum. Elevitte herşey olduğu için ayrıca kan hapı da kullanmadım doktorum da vermedi. Ama kafama taktım. Gece uyuyamadım. Bebişime bir zararı oldu mu diye. Elevitte 4 mg b12 varmış. kafam çok karışık .... kızlar yardım edin lütfen. Aynı durumu yaşayan var mı???
Kızlar merhaba. bende nisan 2016 annesiyim. 5 düşükten sonra çok şükür ki hamileliğimin 33. haftasına geldim. her ay sağlık ocağında kan tahlili yaptırıyordum. tiroid ile ilgili sıkıntılarım oldu. Ama kansızlık yoktu şimdiye kadar. Dün tahlil sonucumda B12 eksikliği çıktı. Kafama çok takıldı. Önceki tahlillerde B12 vitaminine bakmadılar sanırım. kan sayımı normal çıktığı için mi bilmiyorum. Elevitte herşey olduğu için ayrıca kan hapı da kullanmadım doktorum da vermedi. Ama kafama taktım. Gece uyuyamadım. Bebişime bir zararı oldu mu diye. Elevitte 4 mg b12 varmış. kafam çok karışık .... kızlar yardım edin lütfen. Aynı durumu yaşayan var mı???
Merhaba kızlar, 32+6 haftalığım ve şu an bebeğim 2,5 kilo civarı.doktorum biraz endişelendirdi beni doğum şeklin değişir bu şekilde,pilav makarna portakal falan yeme dedi.ben bebeğe faydalı olacak diye bazı şeyleri yerken ve toplam kilom değişmezken bebeği normalden fazla büyütmüşüm.sizin bebekler nasıl kaçar kilo,böle gelişimi önden gideen var mı??
Ben vitsmın haplarını bayadır bıraktım,sadece demir hapı alıyorum arada da kalsiyum takviyesi.ama sanırım vitaminlerden oldu bu biraz çünkü gerçekten yemiyorum öle abartı neyse bakalım pazartesi gidicem kontrole o zaman öğrencem asıl ne yapmam gerektiğini.teşekkür ederim cevap için..Masallah canim epey tontis olcak senin bidik.ben 33.haftada gittim 2kg idi.doktor bana bile sisko bi bebegin var dedi..
birazcik ogunlerini kucultsen yeterli olur gibi.
Bana doymadan kalk ve omega3u haftada 2 ye dusur dedi.vitamin haplari da bebeği sisiriyor sanirim.kendim 33 haftada 9 kg aldım benim kilo normalmis ama gene de az ve sık ye diyo..
Canim bende de aynı sorun var 32.haftada gittiğimde benim bebisiminde kilosu öyleydi masallah bebislerimize ama bende gebelik sekeri var oyuzden sanirim doktor kizdi banada diete uymuyormusun diye bende cok endiselendim sende seker varmiMerhaba kızlar, 32+6 haftalığım ve şu an bebeğim 2,5 kilo civarı.doktorum biraz endişelendirdi beni doğum şeklin değişir bu şekilde,pilav makarna portakal falan yeme dedi.ben bebeğe faydalı olacak diye bazı şeyleri yerken ve toplam kilom değişmezken bebeği normalden fazla büyütmüşüm.sizin bebekler nasıl kaçar kilo,böle gelişimi önden gideen var mı??
Geçenlerde bende de çok olmuştu ağrı ama ben geceleri terleyip üstümün açık kalmasına bağladım. Özellikle sol tarafım ağrıyordu. İki gün sonra o şiddetli ağrı geçti. Ama sırt ağrıları normal bence vücudumuzun merkezi değişti tamamen.Arkadaşlar merhaba kac gündür acayip sirtim agriyo sizce normalmi bu benimle aynı olan varmi
Benim çok agriyo 1 haftadır keşke çalışmaz raporu alsaymisim diyorum ama nerden bilican ozaman agrimuyordu resmen çalışmak eziyet masa başı çalışmama rağmen valla korkuyorum erken doğumlu y apcam diye allah korusunGeçenlerde bende de çok olmuştu ağrı ama ben geceleri terleyip üstümün açık kalmasına bağladım. Özellikle sol tarafım ağrıyordu. İki gün sonra o şiddetli ağrı geçti. Ama sırt ağrıları normal bence vücudumuzun merkezi değişti tamamen.