• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
Dualarim seninle.insallah guzel haberlerini alicaz.bir tanıdığım da 23.haftada 650 gr ikiz bebekler dunyaya getirmisti.suan sagliklilar 2.5 yasindalar.cok zor bir surec Allah yardımcınız olsun..
Guzel haberlerini bekliyoruz

Malesef bebişimiz dun vefat etti 22+6 haftalık melek oldu... Yaşaması mucizeymiş Allah yardım etsin bu durumu yaşayan herkese

Rabbim sabır versin QUOTE="vanilya86, post: 44357292, member: 709786"]Dualariniza ihtiyacım var..
Cumartesi gecesinden beri hastanedeyiz.bi anda karnimin sag tarafinda bi agri başladı.2gunluk sancılı donem sonunda over kist torsiyon tanısı kondu.yani yumurtalik kistinin kendi etrafinda donup burkulmasi kan akisini durdurmasi ve agri yapmasi.
Bugun 3.günümüz.
Muhtemelen bu gece ameliyata alinacagim .kisti alacaklar ,yumurtaligim kangren olduysa sag yumurtaligimi da alacaklarmis.alsınlar yeterki melegime bisey olmasin..açık ameliyat sezeryan gibi.kızım icin cok endişeleniyorum , Allah kimsenin başına vermesin.ben bugün kendimi gercek bi anne gibi hisettim .Allah minik kizimi korusun onu bize bağışlasın.
Lütfen dualarinizi eksik etmeyin.en ufak bi agriyi bile onemseyin.bu sinsi kist hamilelik oncesinde bile gizleyebildi kendini

[/QUOTE]
Ra

Malesef bebişimiz dun vefat etti 22+6 haftalık melek oldu... Yaşaması mucizeymiş Allah yardım etsin bu durumu yaşayan herkese

Allah en başta sana, ve bu durumu yasayan tüm annelere ailelere sabır versin..

Biz gecen hafta taburcu olduk,hala 3 gunde bir hastaneye gidiyoruz kan vs veriyoruz,cunku kist icin yapilan tetkiklerde kanser degeri ust sinirin 3 katı çıktı.
Olsun ne gelirse Allah'tan..
Biz moralimizi bozmadik hic.
Allah'in izniyle bu gunleri de atlatacagiz..

Kızlar 24 haftalık hamileyim fakat hala Bebeğin hareketlerini hissetmiyorum boyle bişi yaşayan var mı :(

En çok sırt üstü yatıldıgında hissediliyor dinlenme süresinde üzülme hissettiğin zamanda uykudan bile uyandırılabilirsin:))

Herkese merhaba
Ben 4 yıl oncede bir nisan anneleri grubundaydim paylasimlariniza baktimda ilk basta bizde benzer seyleri konusurken sirayla dogumlarimizi yaptik derken yaş günleri bakici stresi yurumesi wc egitimi derken kresli oldu kuzular. Hala görüşüyoruz ve cok sicak bir ortamimiz var.
Inşallah bu grupta böyle olur.
Kendimi tanitayim tanisalim.
30 yasimdayim 27 yaşımda ilk bebegimi kucagima aldim öğretmenim.
Her hamilelik farkli derlerdi çok doğru ilk gebelikte günüm gecmeden baslayan bana 5 kg verdiren ve 3. Ayda bicak gibi kesilen o bulantilar bunda henüz baslamadi ve inşallah başlamaz. Simdilik kasık batmasi agrisi var...yarin ilk defa doktora gidecegim
slm uzun süredir buraya üyeyim ama bir türlü kullanmayı beceremedim 23 yaşında ilk anneliğimi yaşadım oğlum var şimdi 23+3 haftalık yeniden hamileyim 28 yaşındayım 4 ocakta ayrıntılı ultrasona girdim bebeğimin kalbinde parlaklık görüldü ve genetik hastalık olabilir ama bunların başında down sendromu geldiği için doktorlar bunları hemen söylediler ama %90 geçebileceğini 2li ve 3lü testlerim de çok çok iyi olduğu için 3 tane doktor korkulacak bişi yok dediler ama tabi ister istemez insanın morali bozuluyor bu durumu paylaşmak istedim ve bir türlü beceremedim bu durumu yaşayanlar var mı diye bende çok grup kurup arkadaşlık edinmek istiyorum

Boşuna kendine stres yapma arkadaşım benimde dörtlü testimde yüksek çıkmıştı dawn sendromu riski 20 bebekte bir ihtimaldi günlerce kahroldum panorama test dedikleri testi yaptırdım yurt dışına kan gönderip babadan tükürük alınıp yapılan bir test sonuçlarım %99 iyi geldi çok şükür ama yaptıgım stres bebeğimede bana da yansıdı rahat ol çok kişi var bizler gibi olan sağlıklı bebekler dünya ya getiren bizde onlar gibi olacağız Allah'ın izniyle

Allah sabır versin arkadaşım. Söylecek başka laf yok her şey Allah tan verende o alan da.
Biz gecen hafta taburcu olduk,hala 3 gunde bir hastaneye gidiyoruz kan vs veriyoruz,cunku kist icin yapilan tetkiklerde kanser degeri ust sinirin 3 katı çıktı.
Olsun ne gelirse Allah'tan..
Biz moralimizi bozmadik hic.
Allah'in izniyle bu gunleri de atlatacagiz..
Allah ım size şifa versin. Tez vakitte iyileşin inşallah.
Kızlar 24 haftalık hamileyim fakat hala Bebeğin hareketlerini hissetmiyorum boyle bişi yaşayan var mı :KK43:
Doktorunuza bu durumu söylediniz mi o ne dedi çok merak ettim. Normalde 20. haftadan sonra hissedilmeye başlanır denilir ama kontrollerde sağlıklı görünüyorsa bence sorun olmaz. Demekki sizin bebiş biraz ağır hareket ediyor olabilir :)

Be
Allah sabır versin arkadaşım. Söylecek başka laf yok her şey Allah tan verende o alan da.

Allah ım size şifa versin. Tez vakitte iyileşin inşallah.

Doktorunuza bu durumu söylediniz mi o ne dedi çok merak ettim. Normalde 20. haftadan sonra hissedilmeye başlanır denilir ama kontrollerde sağlıklı görünüyorsa bence sorun olmaz. Demekki sizin bebiş biraz ağır hareket ediyor olabilir :)

Ben

Ben bişiler hissediyorum ama gaz diye düşünüyorum bebek hareketlerini nerde hissediyorsunuz ve nasıl bi his tarif eder misiniz

Bayagi pat pat diye vuruyor
Dönuyor , balik gibi kayiyomis gibi bi his veriyor..
Ben karnimin önceden alt kisimda hissediodum 18 haftada falan, ama suan gobek deligimin etrafinda dolastigini hissediyorum.

benim bebeğim hiç durmuyor özellikle yemek yedikten sonra hatta bazen o kadar hareket ediyor ki midem bulanıyor.

benim bebeğim hiç durmuyor özellikle yemek yedikten sonra hatta bazen o kadar hareket ediyor ki midem bulanıyor.

Masallah canım
Bu bebegin saglikli ve algısı yuksek bi cocuk oldugunu gosterirmis.(internetin yalacisiyim)

Ben

Ben bişiler hissediyorum ama gaz diye düşünüyorum bebek hareketlerini nerde hissediyorsunuz ve nasıl bi his tarif eder misiniz
Çok az gaz varmış gibide oluyor ama alışınca insan ayırt edebiliyor. İlk başta göbek deliğimin altında pıt pıt ediyordu bir damar atıyormuş gibi ama şimdi 26 haftalık olduk. Artık içerde öyle hareketler yapıyor ki sanki dışarıya çıkacak. Göbeğim sağa sola gidiyor. Eğer doktor kontrollerinde her şey yolundaysa sanada yakında kendini baya bir hissettirir annesi. Çünkü büyüdükçe güçleniyorlar. Hareketleri de sertleşiyor.

Ben

baya tekme atıyor, bazen karnın bır tarafına toplanıyor orası semsert ıken dıger taraf yumusacık oluyor, bazende cıkacak gıbı hıssedıyorsun gaz dan cok cok farklı anlamamak ımkansız yani o hareketleri..

:anneadayı:Kızlar merhaba
Umarım herkes iyidir..
Birşey sorucam gobek cizgisi benim gibi olusmayan var mı?
Normal mi

:anneadayı:Kızlar merhaba
Umarım herkes iyidir..
Birşey sorucam gobek cizgisi benim gibi olusmayan var mı?
Normal mi
Göbek çizgisi bende var ama oluşmaması da kişinin kendi bünyesiyle alakalıymış öyle okumuştum. Normal bence ona mı takıldın :))

Göbek çizgisi bende var ama oluşmaması da kişinin kendi bünyesiyle alakalıymış öyle okumuştum. Normal bence ona mı takıldın :))

Takıldım tabi , hamilelik takıntılı insan yaptı beni :)

Back