- 27 Aralık 2015
- 45
- 20
- 88
- 45
Dualarim seninle.insallah guzel haberlerini alicaz.bir tanıdığım da 23.haftada 650 gr ikiz bebekler dunyaya getirmisti.suan sagliklilar 2.5 yasindalar.cok zor bir surec Allah yardımcınız olsun..
Guzel haberlerini bekliyoruz
Malesef bebişimiz dun vefat etti 22+6 haftalık melek oldu... Yaşaması mucizeymiş Allah yardım etsin bu durumu yaşayan herkese
slm uzun süredir buraya üyeyim ama bir türlü kullanmayı beceremedim 23 yaşında ilk anneliğimi yaşadım oğlum var şimdi 23+3 haftalık yeniden hamileyim 28 yaşındayım 4 ocakta ayrıntılı ultrasona girdim bebeğimin kalbinde parlaklık görüldü ve genetik hastalık olabilir ama bunların başında down sendromu geldiği için doktorlar bunları hemen söylediler ama %90 geçebileceğini 2li ve 3lü testlerim de çok çok iyi olduğu için 3 tane doktor korkulacak bişi yok dediler ama tabi ister istemez insanın morali bozuluyor bu durumu paylaşmak istedim ve bir türlü beceremedim bu durumu yaşayanlar var mı diye bende çok grup kurup arkadaşlık edinmek istiyorumHerkese merhaba
Ben 4 yıl oncede bir nisan anneleri grubundaydim paylasimlariniza baktimda ilk basta bizde benzer seyleri konusurken sirayla dogumlarimizi yaptik derken yaş günleri bakici stresi yurumesi wc egitimi derken kresli oldu kuzular. Hala görüşüyoruz ve cok sicak bir ortamimiz var.
Inşallah bu grupta böyle olur.
Kendimi tanitayim tanisalim.
30 yasimdayim 27 yaşımda ilk bebegimi kucagima aldim öğretmenim.
Her hamilelik farkli derlerdi çok doğru ilk gebelikte günüm gecmeden baslayan bana 5 kg verdiren ve 3. Ayda bicak gibi kesilen o bulantilar bunda henüz baslamadi ve inşallah başlamaz. Simdilik kasık batmasi agrisi var...yarin ilk defa doktora gidecegim
Allah sabır versin arkadaşım. Söylecek başka laf yok her şey Allah tan verende o alan da.Malesef bebişimiz dun vefat etti 22+6 haftalık melek oldu... Yaşaması mucizeymiş Allah yardım etsin bu durumu yaşayan herkese
Allah ım size şifa versin. Tez vakitte iyileşin inşallah.Biz gecen hafta taburcu olduk,hala 3 gunde bir hastaneye gidiyoruz kan vs veriyoruz,cunku kist icin yapilan tetkiklerde kanser degeri ust sinirin 3 katı çıktı.
Olsun ne gelirse Allah'tan..
Biz moralimizi bozmadik hic.
Allah'in izniyle bu gunleri de atlatacagiz..
Doktorunuza bu durumu söylediniz mi o ne dedi çok merak ettim. Normalde 20. haftadan sonra hissedilmeye başlanır denilir ama kontrollerde sağlıklı görünüyorsa bence sorun olmaz. Demekki sizin bebiş biraz ağır hareket ediyor olabilir :)Kızlar 24 haftalık hamileyim fakat hala Bebeğin hareketlerini hissetmiyorum boyle bişi yaşayan var mı
Allah sabır versin arkadaşım. Söylecek başka laf yok her şey Allah tan verende o alan da.
Allah ım size şifa versin. Tez vakitte iyileşin inşallah.
Doktorunuza bu durumu söylediniz mi o ne dedi çok merak ettim. Normalde 20. haftadan sonra hissedilmeye başlanır denilir ama kontrollerde sağlıklı görünüyorsa bence sorun olmaz. Demekki sizin bebiş biraz ağır hareket ediyor olabilir :)
Ben bişiler hissediyorum ama gaz diye düşünüyorum bebek hareketlerini nerde hissediyorsunuz ve nasıl bi his tarif eder misiniz
Ben
Ben bişiler hissediyorum ama gaz diye düşünüyorum bebek hareketlerini nerde hissediyorsunuz ve nasıl bi his tarif eder misiniz
benim bebeğim hiç durmuyor özellikle yemek yedikten sonra hatta bazen o kadar hareket ediyor ki midem bulanıyor.
Çok az gaz varmış gibide oluyor ama alışınca insan ayırt edebiliyor. İlk başta göbek deliğimin altında pıt pıt ediyordu bir damar atıyormuş gibi ama şimdi 26 haftalık olduk. Artık içerde öyle hareketler yapıyor ki sanki dışarıya çıkacak. Göbeğim sağa sola gidiyor. Eğer doktor kontrollerinde her şey yolundaysa sanada yakında kendini baya bir hissettirir annesi. Çünkü büyüdükçe güçleniyorlar. Hareketleri de sertleşiyor.Ben
baya tekme atıyor, bazen karnın bır tarafına toplanıyor orası semsert ıken dıger taraf yumusacık oluyor, bazende cıkacak gıbı hıssedıyorsun gaz dan cok cok farklı anlamamak ımkansız yani o hareketleri..Ben
Göbek çizgisi bende var ama oluşmaması da kişinin kendi bünyesiyle alakalıymış öyle okumuştum. Normal bence ona mı takıldın :))Kızlar merhaba
Umarım herkes iyidir..
Birşey sorucam gobek cizgisi benim gibi olusmayan var mı?
Normal mi
Göbek çizgisi bende var ama oluşmaması da kişinin kendi bünyesiyle alakalıymış öyle okumuştum. Normal bence ona mı takıldın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?