- 21 Mayıs 2007
- 38
- 9
- 86
bendede sankı bısıler kayıyo gıbı gelıyo ıcımde yumurtalıklarıma yakın yerde hıssedıyorum ama bebek mı emın olamıyorumbalon pıtırcığı gibi birşeyler var sanki
Nerde oturuyorsunuz acaba bide nekadara baktırdınız cd falan verdiler mi ?Perinatologa gittim renkli ıltrasonda gördüm kızımı,muhteşemdi. Sıra sizde kızlara
Önceden içerden bir şeyler gıdıklıyormuş gibi oluyordu. Şimdi bende de aynı sanki bir şeyler patlıyormuş gibi seyiriyormuş gibi oluyor. Eşime diyorum bağırsaktır o diyip beni kızdırıyorbalon pıtırcığı gibi birşeyler var sanki
ah şu erkeklerrrr...Önceden içerden bir şeyler gıdıklıyormuş gibi oluyordu. Şimdi bende de aynı sanki bir şeyler patlıyormuş gibi seyiriyormuş gibi oluyor. Eşime diyorum bağırsaktır o diyip beni kızdırıyor
izmittteyim benArkadaşlar hangi hastane ve hekime gidiyorsunuz paylaşırmısınız.aslında çok taraftar değilim değişiklik yapmaya ancak bazı özel durumlar nedeniyle .avrupa yakasında tavsiye deceğiniz bir yer varmı
Arkadaşlar hangi hastane ve hekime gidiyorsunuz paylaşırmısınız.aslında çok taraftar değilim değişiklik yapmaya ancak bazı özel durumlar nedeniyle .avrupa yakasında tavsiye deceğiniz bir yer varmı
Kızlar bugun sabahtan beri icimde pitir pitir bisey kipirdiyo hic durmadi ne olabilirki endiseleniyorummHareket ediyo bebegin
Hareket ediyo olabilir mi tıbbın mümkün değilama
ben 18. haftadan berı hıssedıyorum, doktorda zaten 16 tan sonra yavas yavas hıssedılebılecegını ama ılk gebelıklerde 20. haftaya kadar hıssedılmemesının nrmal oldugunu soylemıstı...
Bende icimde surekli kıpır kıpır ettigini hissediyorum.Dr. 20.haftaya kadar imkansız duymasın onlar bağırsak hareketlerin demişti.ama ben resmen minicik biseyin arada vurdugunu bile hissediyorum.1 hafta erken ya da geç bence kişiden kişiye değişir.Bu çok farklı bir his kesinlikle miniklerden kaynakli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?