ben 18. haftadan berı hıssedıyorum, doktorda zaten 16 tan sonra yavas yavas hıssedılebılecegını ama ılk gebelıklerde 20. haftaya kadar hıssedılmemesının nrmal oldugunu soylemıstı...
zaten bagırsak hareketı ve bebek tekmesı arasında cok fark var
o kadarını bende anlamıyorum canım ama genelde karnım tokken ve uzandıgımda hıssedıyorum tepıklerıAma devamlı duymuyorum günün sadece belli saatlerinde hissedebiliyorum,
yani tam olarak uyuyor mu uyandı mı anlamış değilim henüz
Inş canım. Çok istiyorum hissetmeyi Aklım hep onda iyi oldugunu bilmek istiyorum. Kontrol günü de gelmek bilmiyor resmen günleri sayıyırumÇok güzel bi his gizem123 heran hissedebilirsin hazır ol ilkte pıt pıt bişeyler atıyo gibi oluyo hareketleri tanıdıkça tekmeleride hissedersin :))
selam arkadaşlar. hamile kalma sürecim de hep aktiftim burada. sonra hamile kaldım 3. aydan sonra pek giremedim şimdi ise 6. ayımın içindeyim. toplamda 3,600 gram aldım sizde durumlar nedir
Vinalac diye vitamin kan hepsini içeren bi ilaç kullanıyorum
4 kilo aldım 16+5 im şuan
5. ay çok tehlikeli ben 2 kiloyu bu ay aldım. 5. ayı atlatınca dikkat edilirse alınmaz benceAslında bende bu gün doktora gidip uygun kilo alma sınırım ne öğreneceğim ama seni duyunca benimkinden korktum canım...maşallah sen çok iyi gidiyorsun anlaşılan. Ben 17. Haftadayım yani 5. Ayın içinde 4 kiloyu geçtim
5. ay çok tehlikeli ben 2 kiloyu bu ay aldım. 5. ayı atlatınca dikkat edilirse alınmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?