Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2016 nisan anneleri buraya
- Konu Sahibi EsraGaye
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Ekim 2015
- 1.246
- 2.433
- 133
ben 18. haftadan berı hıssedıyorum, doktorda zaten 16 tan sonra yavas yavas hıssedılebılecegını ama ılk gebelıklerde 20. haftaya kadar hıssedılmemesının nrmal oldugunu soylemıstı...
zaten bagırsak hareketı ve bebek tekmesı arasında cok fark var
Ama devamlı duymuyorum günün sadece belli saatlerinde hissedebiliyorum,
yani tam olarak uyuyor mu uyandı mı anlamış değilim henüz
- 24 Nisan 2015
- 6.895
- 7.093
- 198
o kadarını bende anlamıyorum canım ama genelde karnım tokken ve uzandıgımda hıssedıyorum tepıklerıAma devamlı duymuyorum günün sadece belli saatlerinde hissedebiliyorum,
yani tam olarak uyuyor mu uyandı mı anlamış değilim henüz
- 21 Mayıs 2007
- 38
- 9
- 86
İyi geceler arkadaşlar, biz hangi hastane ve hekim halen netleşemedik.florance nightgale gidiyorum şimdilik kurum anlaşmamız yok özel sağlık sigortamda herman hocadan vazgeçemiyoruzdaha uygun başja bir hastane bakmak durumundayım.başarı hastsnesi dr kenan beyi önerdiler.giden bilen varmı yorumlarınıx nedir sşz nereye gidiyorsunuz
Inş canım. Çok istiyorum hissetmeyi Aklım hep onda iyi oldugunu bilmek istiyorum. Kontrol günü de gelmek bilmiyor resmen günleri sayıyırumÇok güzel bi his gizem123 heran hissedebilirsin hazır ol ilkte pıt pıt bişeyler atıyo gibi oluyo hareketleri tanıdıkça tekmeleride hissedersin :))
Slm. Güzel anneler insallah hepimiz
Saglicakla bebeklerimizi kucagimiza aliriz.bende 21 haftalik hamileyim cok asiri susuyorum su iciyorum ve tabi bol da bi ayagim wcde sizlerde de böyle olan varmi sizce bu hamilelige baglik diabetik seker haber cisi olabilirmi istahimda iyi acik bilgili olanlar yazar sevinirim???
Saglicakla bebeklerimizi kucagimiza aliriz.bende 21 haftalik hamileyim cok asiri susuyorum su iciyorum ve tabi bol da bi ayagim wcde sizlerde de böyle olan varmi sizce bu hamilelige baglik diabetik seker haber cisi olabilirmi istahimda iyi acik bilgili olanlar yazar sevinirim???
- 11 Ekim 2015
- 1.246
- 2.433
- 133
Sabah karnımın sol alt köşesinde inanılmaz şiddetli bir sancıyla uyandım.
Tam apandistin olduğu yer; acaba apandistle alakalı mı diye biraz ters tarafıma uzanıp dinlendim
Hafifledi kalktım işe geldim.Apandistin mide bulantısı,kusma,ateş gibi belirtileri olduğunu okudum.
Bende öyle bir şey yok,Sadece sol alt bölgem ağrıyor, ayağa kalkarken wc deyken, yürüyüp adım atarken.tanıdığım anneler rahim genişlediği için olduğunu kendilerinin de bu aylarda yaşadığını söylüyor.
Doktorumu aradım istersen bir genel cerraha görün dedi,net konuşmadı.başına böyle bişey gelen var mı?
Tam apandistin olduğu yer; acaba apandistle alakalı mı diye biraz ters tarafıma uzanıp dinlendim
Hafifledi kalktım işe geldim.Apandistin mide bulantısı,kusma,ateş gibi belirtileri olduğunu okudum.
Bende öyle bir şey yok,Sadece sol alt bölgem ağrıyor, ayağa kalkarken wc deyken, yürüyüp adım atarken.tanıdığım anneler rahim genişlediği için olduğunu kendilerinin de bu aylarda yaşadığını söylüyor.
Doktorumu aradım istersen bir genel cerraha görün dedi,net konuşmadı.başına böyle bişey gelen var mı?
- 21 Mayıs 2007
- 38
- 9
- 86
- 1 Aralık 2015
- 29
- 27
- 3
- 47
- 1 Aralık 2015
- 29
- 27
- 3
- 47
selam arkadaşlar. hamile kalma sürecim de hep aktiftim burada. sonra hamile kaldım 3. aydan sonra pek giremedim şimdi ise 6. ayımın içindeyim. toplamda 3,600 gram aldım sizde durumlar nedir
Aslında bende bu gün doktora gidip uygun kilo alma sınırım ne öğreneceğim ama seni duyunca benimkinden korktum canım...maşallah sen çok iyi gidiyorsun anlaşılan. Ben 17. Haftadayım yani 5. Ayın içinde 4 kiloyu geçtim
- 1 Aralık 2015
- 29
- 27
- 3
- 47
Vinalac diye vitamin kan hepsini içeren bi ilaç kullanıyorum
Bende Vinalac ın yanında bide demir hapı verdi
- 1 Aralık 2015
- 29
- 27
- 3
- 47
4 kilo aldım 16+5 im şuan
Bende 17+6 ve 4.5 kilo
- 18 Şubat 2015
- 590
- 350
- 63
- 39
5. ay çok tehlikeli ben 2 kiloyu bu ay aldım. 5. ayı atlatınca dikkat edilirse alınmaz benceAslında bende bu gün doktora gidip uygun kilo alma sınırım ne öğreneceğim ama seni duyunca benimkinden korktum canım...maşallah sen çok iyi gidiyorsun anlaşılan. Ben 17. Haftadayım yani 5. Ayın içinde 4 kiloyu geçtim
- 1 Aralık 2015
- 29
- 27
- 3
- 47
5. ay çok tehlikeli ben 2 kiloyu bu ay aldım. 5. ayı atlatınca dikkat edilirse alınmaz bence
Ben ilk 3 ay 2 kilo vermiştim ondan sonra 5 kilo alınca doktorum emre bey o 5 kiloyu değil toplamı 3 kilo dedi ve 5. Ay için yürüyüş verdi demek ondan....