• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
Merhaba anneler. Bizde doktorumuzu zorla baktırdik. Kız %80 dedi .bu hafta içi tekrar gidicem. Sizlerde durumlar nasıl ben arada bebeğin bulunduğu noktada acayip gerilme hissediyorum.birde yakınlarında yada bizzat kendisi prenses beşikleri den kullanan oldu mu kullanişlimi

Merhaba kızlar 19 haftalık hamileyim ve bebeğimin hareketlerini aşşağıda hissediyorum sizlerinde öyle mi acaba ??

Kızlar bugun sabahtan beri icimde pitir pitir bisey kipirdiyo hic durmadi ne olabilirki endiseleniyorumm :(

Perinatologa gittim renkli ıltrasonda gördüm kızımı,muhteşemdi. Sıra sizde kızlara:KK200:

Önceden içerden bir şeyler gıdıklıyormuş gibi oluyordu. Şimdi bende de aynı sanki bir şeyler patlıyormuş gibi seyiriyormuş gibi oluyor. Eşime diyorum bağırsaktır o diyip beni kızdırıyor :KK48:
ah şu erkeklerrrr...
:D

Arkadaşlar hangi hastane ve hekime gidiyorsunuz paylaşırmısınız.aslında çok taraftar değilim değişiklik yapmaya ancak bazı özel durumlar nedeniyle .avrupa yakasında tavsiye deceğiniz bir yer varmı

Arkadaşlar hangi hastane ve hekime gidiyorsunuz paylaşırmısınız.aslında çok taraftar değilim değişiklik yapmaya ancak bazı özel durumlar nedeniyle .avrupa yakasında tavsiye deceğiniz bir yer varmı
izmittteyim ben

Avrupa yakası demissin yardimci olmayacak belki ama, Anadolu Sağlık Merkezi Atasehir Dr.Meltem Çam

15, post: 43573bebeğin mber: 675710"]bendede sankı bısıler kayıyo gıbı gelıyo ıcımde yumurtalıklarıma yakın yerde hıssedıyorum ama bebek mı emın olamıyorum :KK70:[/QUOTE]
Bnde de ole oluyi
Kızlar bugun sabahtan beri icimde pitir pitir bisey kipirdiyo hic durmadi ne olabilirki endiseleniyorumm :KK43: Hareket ediyo bebegin

:KK46::KK46:
Hareket ediyo olabilir mi tıbbın mümkün değilama

Bende icimde surekli kıpır kıpır ettigini hissediyorum.Dr. 20.haftaya kadar imkansız duymasın onlar bağırsak hareketlerin demişti.ama ben resmen minicik biseyin arada vurdugunu bile hissediyorum.1 hafta erken ya da geç bence kişiden kişiye değişir.Bu çok farklı bir his kesinlikle miniklerden kaynakli

:KK46::KK46:

Bende icimde surekli kıpır kıpır ettigini hissediyorum.Dr. 20.haftaya kadar imkansız duymasın onlar bağırsak hareketlerin demişti.ama ben resmen minicik biseyin arada vurdugunu bile hissediyorum.1 hafta erken ya da geç bence kişiden kişiye değişir.Bu çok farklı bir his kesinlikle miniklerden kaynakli
ben 18. haftadan berı hıssedıyorum, doktorda zaten 16 tan sonra yavas yavas hıssedılebılecegını ama ılk gebelıklerde 20. haftaya kadar hıssedılmemesının nrmal oldugunu soylemıstı...
zaten bagırsak hareketı ve bebek tekmesı arasında cok fark var :D

Back