2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
4 kilo aldım 16+5 im şuan

Benim dr 3lu taramayi yapamaya gerek gormedi istersen yapalim dedi sizce ne yapmaliyim 2li taramamiz cok sukur temizdi simdi kafam karisti
benim doktorda yapmadı.
gerek yok temiz dedi.
Ancak perinoskopa yönlendirdi detaylı ultrason için.

Günaydın kızlar, biz de cinsiyetimizi öğrendik dün, kızımız olacak hayırlısıyla :)

Benim dr 3lu taramayi yapamaya gerek gormedi istersen yapalim dedi sizce ne yapmaliyim 2li taramamiz cok sukur temizdi simdi kafam karisti

Benim doktor da 2li test sonucu iyi çıktığı için 3lu 4lu teste gerek görmüyorum, aile ısrarcı olursa yapılır ama bence gerek yok dedi. Ben yaptırmayı düşünmüyorum.

Sanirim rutin olarak yapılıyor tahlil.Yok canım ne sakıncası bidigim kadarıyla tetanoz şart ..

Ben de aile hekimime sordum da, rutin bi asiymış ama 'kadın doğum doktorunuz da uygun bulursa yaparız, bazı doktorlar karşı cikiyo o zaman yapmıyoruz' dedi. Bi konusucam doktorumla..

Merhaba arkadaşlar hemen hemen benimle aynı haftada olan arkadaşlar öğrenmiş cinsiyetini :) bizim ki inatçı çıktı göstermedi sıkı sıkı kapatmış bacaklarını :) bizimde ikili tarama testi güzel gelince doktor üçlü veya dörtlü taramaya gerek yok dedi. Bu aşı içinde ben bizim burdaki sağlık ocağında olan aşılara güvenmiyorum. Yaptırmakta isterim ama hastanede yaparlar mı acaba?

sat 4 temmuz bende kızım olacağını öğrendim 12.haftada. beklenen doğum tarihim 9 nisan. herkese hayırlı olsun :)

Merhabalar. ..ben de Nisan annesiyim ve bi oğlum olucak kısmetse:) rabbim herkese tattırsın bu duyguyu ve bizleri de tamamına erdirsin. ..isim konusunu ne yaptınız kızlar ben çok kararsızım

Merhabalar. ..ben de Nisan annesiyim ve bi oğlum olucak kısmetse:) rabbim herkese tattırsın bu duyguyu ve bizleri de tamamına erdirsin. ..isim konusunu ne yaptınız kızlar ben çok kararsızım

Merhaba benimde oğlum olacak inşallah. dediğin gibi isim konusu şimdiden dert olmaya başladı bize :) bir kaç seçenek var ama hepsine bir kulp buluyor yakınlarımız :)

Arkadaşlar PERİNATOLOJİ ye yönlendrdi dr, sağlık bknlığı istiyormuş. Detaylı ultrason sanırım. Szde gidecekmsnz???

Arkadaşlar PERİNATOLOJİ ye yönlendrdi dr, sağlık bknlığı istiyormuş. Detaylı ultrason sanırım. Szde gidecekmsnz???

Evet canım 7 aralıkta randevum var 21. haftada gideceğiz.Tamamen bebeğin organ gelişimiyle alakalı olduğunu ve çok önemli bi kontrol olduğunu söyledi.

Merhaba benimde oğlum olacak inşallah. dediğin gibi isim konusu şimdiden dert olmaya başladı bize :) bir kaç seçenek var ama hepsine bir kulp buluyor yakınlarımız :)

Bence anneyle babanın fikri önemli isim konusunda, herkesin fikrini almaya kalkinca kafası karisiyo insanın, her kafadan bi ses cikiyo

Benim doktorum perinatoloji uzmanı aynı zamanda, o yüzden ayrıca gitmeme gerek kalmayacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…