4 kilo aldım 16+5 im şuanMerhaba arkadaşlar. Bende 16 haftalık hamileyim. Rabbim sağlıklı hayırlı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Bu zamana kadar kaç kilo aldınız. Birde doktorun verdiği vitamin falan ne kullanıyorsunuz. Bana daha bir şey vermedi.
benim doktorda yapmadı.Benim dr 3lu taramayi yapamaya gerek gormedi istersen yapalim dedi sizce ne yapmaliyim 2li taramamiz cok sukur temizdi simdi kafam karisti
Evet 11 temmuz benim sat sizin cinsiyet belli mi bana kız dedi doktor hayırlısısizle aynı gündeyiz :)
Benim dr 3lu taramayi yapamaya gerek gormedi istersen yapalim dedi sizce ne yapmaliyim 2li taramamiz cok sukur temizdi simdi kafam karisti
Sanirim rutin olarak yapılıyor tahlil.Yok canım ne sakıncası bidigim kadarıyla tetanoz şart ..
Arkadaşlar siz bebişlerinizin hareketlerini hissediyormusunuz.
Merhabalar. ..ben de Nisan annesiyim ve bi oğlum olucak kısmetse:) rabbim herkese tattırsın bu duyguyu ve bizleri de tamamına erdirsin. ..isim konusunu ne yaptınız kızlar ben çok kararsızım
Bnmde 11 temmuz:)Evet 11 temmuz benim sat sizin cinsiyet belli mi bana kız dedi doktor hayırlısı
Arkadaşlar PERİNATOLOJİ ye yönlendrdi dr, sağlık bknlığı istiyormuş. Detaylı ultrason sanırım. Szde gidecekmsnz???
ben 20. haftada gidicem .kesinlikle en önemli tarama olduğunu düşünüyorum detaylı ultrasonunArkadaşlar PERİNATOLOJİ ye yönlendrdi dr, sağlık bknlığı istiyormuş. Detaylı ultrason sanırım. Szde gidecekmsnz???
Merhaba benimde oğlum olacak inşallah. dediğin gibi isim konusu şimdiden dert olmaya başladı bize :) bir kaç seçenek var ama hepsine bir kulp buluyor yakınlarımız :)
Vinalac diye vitamin kan hepsini içeren bi ilaç kullanıyorumBnmde 11 temmuz:)
Magnezyum ve demir kullanmayw basladınız mı?
Bnmde bir kızım olacak Allahn iznyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?