• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
Sabah karnımın sol alt köşesinde inanılmaz şiddetli bir sancıyla uyandım.
Tam apandistin olduğu yer; acaba apandistle alakalı mı diye biraz ters tarafıma uzanıp dinlendim
Hafifledi kalktım işe geldim.Apandistin mide bulantısı,kusma,ateş gibi belirtileri olduğunu okudum.
Bende öyle bir şey yok,Sadece sol alt bölgem ağrıyor, ayağa kalkarken wc deyken, yürüyüp adım atarken.tanıdığım anneler rahim genişlediği için olduğunu kendilerinin de bu aylarda yaşadığını söylüyor.
Doktorumu aradım istersen bir genel cerraha görün dedi,net konuşmadı.başına böyle bişey gelen var mı?

Nasıl oldun vanilya86 merak ettim ağrının nedenini.... geçti mi?

Merhaba dün doktoruma gittik ve daha önce burada okumuştum 17. 18. Haftalarda perinatolog bakaın diye başka birine gönderiyorlar diye...benim doktorum ayrıntılı bir ultrason muayenesi yaptı...kendi ultrason larının oldukça iyi olduğunu söyledi ve boşuna başka doktora para verme dedi...herşeyi iyiymiş maşallah minik Can ımın ❤❤

Nasıl oldun vanilya86 merak ettim ağrının nedenini.... geçti mi?

Merhaba canım,
Çalıştığım kurumda aile hekimimiz var o gün muayene etti kesinlikle apandist değil dedi.
İdrar testi verdim acaba idrar yolu enf. falan mı diye düşündü; çok şükür temiz çıktı.O geceden sonra da ağrı tamamen geçti; kanımca gaz sancısıydı ben panik oldum :oops:

Perinatologla bu pazartesi randevum var benim; doktorum da Anadolu Sağlık Merkezinde, Perinatologda aynı hastanede .Benim doktorum onun bu konuda kendinden çok üstün olduğunu ve mutlaka beni görmesi gerektiğini söylemişti..Belki senin ki aynı uzmanlık alanına ve makinaya sahip olduğundan bu yönde bilgi vermiştir sana.:KK51:

Merhaba canım,
Çalıştığım kurumda aile hekimimiz var o gün muayene etti kesinlikle apandist değil dedi.
İdrar testi verdim acaba idrar yolu enf. falan mı diye düşündü; çok şükür temiz çıktı.O geceden sonra da ağrı tamamen geçti; kanımca gaz sancısıydı ben panik oldum :oops:

Perinatologla bu pazartesi randevum var benim; doktorum da Anadolu Sağlık Merkezinde, Perinatologda aynı hastanede .Benim doktorum onun bu konuda kendinden çok üstün olduğunu ve mutlaka beni görmesi gerektiğini söylemişti..Belki senin ki aynı uzmanlık alanına ve makinaya sahip olduğundan bu yönde bilgi vermiştir sana.:KK51:

Vanilya86 geçtiğine çok sevindim...
Evet bizimkinin makinesi çok iyiymiş
İnşallah seninde herşey iyi çıkar

Arkadaşlar hangi hastane ve hekime gidiyorsunuz paylaşırmısınız.aslında çok taraftar değilim değişiklik yapmaya ancak bazı özel durumlar nedeniyle .avrupa yakasında tavsiye deceğiniz bir yer varmı

Taksimde Aret Kamar... istanbul tup bebek merkezinin doktoru.. tavsiye ederim..

Benim tavsiyem bulduğun ismi etrafındakilerle paylaşma ki herkes bi kulp buluyo insan soğuyo...sen ve eşin beğendiyse yeterli bence...❤
Haklısınız:KK12: 1-2 isim bulmuştum ama o ne öyle yok elbise markası gibi yok çocuğuna öyle seslenilmez cok garip falan filan bir suru boş laf.. Karnında taşıyan benim sonuçta ama gel de anlat

bende 6 kilo aldım geçen haftalarda ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür herşey yolundaymış ancak 4. ayda oğlan denilen bebiş ayrıntılı ultrasonda kız oldu :) Ooğlana isim bulmuştuk ama kız için araştırmaktayız. vit. elevit kullanmama gerek yok dedi doktorum sadce demir hapına devam dedi.23. 24. haftada tetanoz aşısı varmış

bende 6 kilo aldım geçen haftalarda ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür herşey yolundaymış ancak 4. ayda oğlan denilen bebiş ayrıntılı ultrasonda kız oldu :) Ooğlana isim bulmuştuk ama kız için araştırmaktayız. vit. elevit kullanmama gerek yok dedi doktorum sadce demir hapına devam dedi.23. 24. haftada tetanoz aşısı varmış

Bende çok kız istemiştiiiim...ama şimdi oğluşumu çok seviyorum... ben kız için isim bulmuştum "mila"....istersen düşün...bide "dora" vardı...

Arkadaşlar 18. Haftadayım...ve sanırım oğluşumu hissetmeye başladım...içimde bir gıdıklanma var minik minik...:anneadayı: :KK71:

Doktorum organik boya ile saçlarımı boyayabileceğimi söyledi...malesef bembeyazlar...bana önerebileceğiniz bi marka varmı?

Kızlar soinal yada epidural düşünüyorum ama tabi tereddütlermde var. Siz ne düşünüyosunuz? Btn korkakgillerdenim.

1 oğlan sahibiyim 2. oğlanıda çok alışmıştım ama kız denince onuda alışacağız sonuçta farklılık ama kız çocuk hep farklı diyorlar. 2 erkek birbirleriyle daha iyi anlaşırlar demiştim ama 2 de farklı olunca bizler için iyi :) Sonuçta sağlıklı olsunlarda cinsiyetin hiçbir önemi yok. mila ve dora isimleride güzelmiş ama ben daha postmodern bir isim düşüneceğim sanırım

:KK51:Kızlar merhaba
Biz bugün renkli ultrasonda kızımızı seyrettik doyamadık..
Çok şükür Allah'a ...
Allah hepimize sağlıkla evlatlarimizi kucagimiza aldigimiz günü göstersin inşallah

Arkadaşlar cicişler aldınız mı?? Ben çok aldım durduramadım kendimi aldıklarımıda liste yaptım.. :anneadayı::KK48:

:KK49:
Arkadaşlar cicişler aldınız mı?? Ben çok aldım durduramadım kendimi aldıklarımıda liste yaptım.. :anneadayı::KK48:

Ben zor tutuyorum almamak için kendimi daha erken diye ama önümüzde ki ay baslicam hayirlisiyla..
Bir de neler aldin canim
Biz nisanda dogum yapicaz ya
Kac aylık hangi mevsime uygun almalıyız bilemedim hic

ben henüz hiç birşey almadım, dün english home da indirim vardı bakındım sadece ,belki erken henüz dedim kendimce,hediye olarak da bazı şeyleri geleceği için tam ihtiyaç listesini o zaman yapaym

bende battaniye yastık bi kaç zıbın aldım. daha alışveişe başlamadım büyük alışverişleri halledelim diyoruz. sonrasında küçükleri alıcaz.

Back