ben henüz hisssetmiyorum 14 hafta da baya erken bence hissetmek içinOlabilir mi dersin bağırsak ole kayar gibi yapar mı sen hissedoyormusun 16 haftadasin sanirim
Evet canım erkek dönemi sanırım bnde erkek çocuğu bekliyorum ve cevremd3kilerde hep erkek tetanos 6 ayda değil mi bn ole biliyorum
Kan tahlili ne için yapılıyor ? Bi de hamileyken asi olmanın bi sakıncası yok muymuş ?Sağlık ocagı bana 9 kasım da gel iğne vurulacaksin dedi.. Kan tahlili falanda yapilacakmis .
BANADA KİMYONU ÖNERMEMİŞTİMerhaba, dün bebegimin cinsiyetini öğrendim erkek... Doktorum bu sene erkek senesi dedi... Çoğunlukta erkek bebekleri varmis. Gönlüm den kiz geçiyordu ama hayirlisi her şeyin. Saglikli olsun da...
Bu arada kimyon konusu geçmişti.. Doktora sordum düşük tehlikesi içermediğini ve gaz önleyici olduğunu söyledi. Ama simdi değilde emzirme doneminde bebeğe gecirmiyormus annenin gazini bana çok etki yapmazmis yine de kullanmamda sakinca görmedi.
İki hafta sonra uçlu test için gidicem doktora onu yaptirayim diyorum inş bisi cikmaz. Tetenoz ignelerinizi vuruldunuz mu kizlar ??
18. HAFTADA YAPILIYO. SAĞLIK OCAĞINLA İRTİBATTAMISINEvet canım erkek dönemi sanırım bnde erkek çocuğu bekliyorum ve cevremd3kilerde hep erkek tetanos 6 ayda değil mi bn ole biliyorum
Merhaba arkadaşlar. Bende 16 haftalık hamileyim. Rabbim sağlıklı hayırlı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Bu zamana kadar kaç kilo aldınız. Birde doktorun verdiği vitamin falan ne kullanıyorsunuz. Bana daha bir şey vermedi.
Bende bu zamana kadar bir bir buçuk kilo falan almışım. Normal herhalde beşinci aydan sonra daha çok alınıyor sanırım. Daha gidemedim kontrole. Yakın zaman da gidince öğrenirim bende inşallah cinsiyetini :) kan tahlillerin normal dedi vermedi. Bakalım bu sefer tekrar soracağım artık.Merhaba sevgi. Bende 18+2 dedim. Amin ins canim. Ben ilk doktor kontrolune gittigimde 54 düm bu sabah tartildim 53.7 yim. Ilk hamileligimi 16 kilo ile bitirdim. Ikinci hamileligim bu. 10 kilo ile bitirmek istiyorum. Bakalim hayirlisi. Ben yurt disindayim. Elevit isminde vitamin kullaniyorum sadece. Türkiyede de ayni ilac ismi decevit sanirim. Normal sartlarda vermis olmasi lazim. Bi sonraki kontrolunde doktoruna söyle mutlaka. Bebeginin cinsiyeti belli mi ?
BENİM SAĞ TARAFIM ÇOK AĞRIYO. TEK BÖBREKLİYİM YILLARDIR SAĞ TARAFIMA YATARIM
SOLA YATMAM.
AMA HAMİŞLİKTE HEP SOLA YATIYOM
GECELERİ AYAKLARIMININ AĞRISINDAN UYUYAMIYOM.
Kan tahlili ne için yapılıyor ? Bi de hamileyken asi olmanın bi sakıncası yok muymuş ?
Merhaba arkadaşlar. Bende 16 haftalık hamileyim. Rabbim sağlıklı hayırlı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Bu zamana kadar kaç kilo aldınız. Birde doktorun verdiği vitamin falan ne kullanıyorsunuz. Bana daha bir şey vermedi.
Nasıl bir beşik alacağına karar veren var mı acaba :/ ben kullanışlı uzun zaman kullanabileceğim bişey istiyorum . Herkes park yatak diyo ama hiç sevmiyorum onu başka bir alternatif yok mu acaba
neredeyse aynı gündeyiz :)Merhaba kızlar satlarımız nerdeyse aynı galiba :) Şükürler olsun ki 11 ayın sonunda Rabbim bana da nasip etti. İlerleyen günlerde olur mu bilmiyorum ama benim hiç bir şikayetim yok şimdilik sizlerde durum nedir? Ben cuma günü öğrendim doktor 24 ağustosta gel ancak o zaman görünür şuan çok hiç bişey görünmez dedi. Siz ultrasona girdiniz mi bebişleri gördünüz mü?
sizle aynı gündeyiz :)Ben daha göremedim cuma ilk ultrason la bakılacak hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?