Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BENİM DOKTORUM HEMEN RECETİYİ DEĞİSTİRİR SAĞOLSUNdemir hapına başlayanlar varmı aranızda 12 haftadan sonra demir hapı veriliyomuş ben başka bi yerden duydum bugün doktora söyledim aıle hekimine niye söylemedin yazması gerekiyodu dedi bi güzel azarladı
devlet doktoru canım ya gıcık lar işteBENİM DOKTORUM HEMEN RECETİYİ DEĞİSTİRİR SAĞOLSUN
PARA VERİYOM BİDE AZARMI İŞİTCEM
ONLARDA SANA BAKTIKLARI İÇİN PARA ALIYOLAR.devlet doktoru canım ya gıcık lar işte
aynen aman hiç uğraşamam onlarla çok şükür testim temiz çıktıONLARDA SANA BAKTIKLARI İÇİN PARA ALIYOLAR.
KIZ BENDE CUMA GİTCEMaynen aman hiç uğraşamam onlarla çok şükür testim temiz çıktı
1 hafta oldu folik asiti bıraktım demir hapı yazdı doktorum daha doğrusu ben hap içemiyorum genelde boğazımda kalıyor :) şurup istedim şurup olarak yazdı her sabah bir tane içiyorum ufak şişeler halinde var kutudademir hapına başlayanlar varmı aranızda 12 haftadan sonra demir hapı veriliyomuş ben başka bi yerden duydum bugün doktora söyledim aıle hekimine niye söylemedin yazması gerekiyodu dedi bi güzel azarladı
ben geç kaldım neyse Allahtan burası varda birçok şeyi öğreniyorum kaçırmıyorum çok şükür1 hafta oldu folik asiti bıraktım demir hapı yazdı doktorum daha doğrusu ben hap içemiyorum genelde boğazımda kalıyor :) şurup istedim şurup olarak yazdı her sabah bir tane içiyorum ufak şişeler halinde var kutuda
canım hiç korkma önce ultrasondan ense kalınlığı ölçüldü sonra kan testi verdim bir tüp sonucum bi hafta sonra çıktı yaş-ense kalınlığı-kan değerlerine göre bi sonuç çıkıyor içini ferah tut güzel çıkacak diye düşünKIZ BENDE CUMA GİTCEM
NELER YAPILDI
İŞTEN ÇIKIP GİDİCEM İNŞ.
KORKUYORUM
İNŞcanım hiç korkma önce ultrasondan ense kalınlığı ölçüldü sonra kan testi verdim bir tüp sonucum bi hafta sonra çıktı yaş-ense kalınlığı-kan değerlerine göre bi sonuç çıkıyor içini ferah tut güzel çıkacak diye düşün
banada vermedi. cuma 2li test için gidince soracamHanımlar bana doktor 12 haftayı bitirince sadece decavit verdi demir hapı falan vermedi sizde demir eksikliği mi vardı unuttu mu acaba doktor
banada vermemişti işte bugün sordum yazdı her hamile doğuma kadar kullanmak zorundaymış öyle dedilerHanımlar bana doktor 12 haftayı bitirince sadece decavit verdi demir hapı falan vermedi sizde demir eksikliği mi vardı unuttu mu acaba doktor
bende de oluyor arada ama nedenini bulamadımyav ben 12 haftaya gırdım hala mıdem çok bulanıyor hele sabahları acayıp bıde bu hafta baş agrısı olmaya başladı sızdede varmı kızlar
bebek yağı kullanıyom ben.. ellerim ayaklarım çok çatlıyo.
KIZLAR 12. HAFTAYA GİRDİĞİM İÇİN FOLİOYU BIRAKTIM.
ŞİMDİ DECAVİT DİYE BİR HAPA BAŞLADIM.
SİZLER NELER KULLANIYOSUNUZ.
demir hapına başlayanlar varmı aranızda 12 haftadan sonra demir hapı veriliyomuş ben başka bi yerden duydum bugün doktora söyledim aıle hekimine niye söylemedin yazması gerekiyodu dedi bi güzel azarladı
GeldinMerhaba araniza yeni katıldım