• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar suyu gelip doguma gidenler bu su dedigmiz sey bildigimiz su kivaminda oluyo dimi benim dun geceden beri akiskan ama jel gibi ara ara altimi islatmisim gibi gelen bişey var seffaf sarimtrak gibi bi renkte ne bu anlamadim agrimda var baya da duzenli degil
Canım bu doktorun yaptığı müdahaleden dolayı geliyo. Benden de geliyo aynı şeyler ilk gün kanlı gibi geldi. Şimdi sarımtırak renkte ağrı kasılma tamamen düzensiz. Bu parçalar zar galiba. Zarları soydu rahim ağzındaki o parçalar düşüyo olabilir.

Canım bu doktorun yaptığı müdahaleden dolayı geliyo. Benden de geliyo aynı şeyler ilk gün kanlı gibi geldi. Şimdi sarımtırak renkte ağrı kasılma tamamen düzensiz. Bu parçalar zar galiba. Zarları soydu rahim ağzındaki o parçalar düşüyo olabilir.
Ay bende senden ses cikmayinca doğurdu galiba diye umitleniodum sira bana gelio diye hayırlısı artik belki se yakındır dogumumuz

Ay bende senden ses cikmayinca doğurdu galiba diye umitleniodum sira bana gelio diye hayırlısı artik belki se yakındır dogumumuz
Valla canım bende tık yok iki günü geçti müdahale ama hala doğurmadım :) inşallah seninki fazla bekletmez. Pazartesi kontrolüm var ben artık sezeryan isticem riske atamıyorum :(

Valla canım bende tık yok iki günü geçti müdahale ama hala doğurmadım :) inşallah seninki fazla bekletmez. Pazartesi kontrolüm var ben artık sezeryan isticem riske atamıyorum :KK43:
Canm senin daa gunun bile dolmamis sen bildirisinde en azindan cumayi bekle derim benimde ptesi kontrol var hazırlıklı gel dedi açılma felan olmassa persembeye kadar beklesemmi yoksa riske atmasammi bilemiyorum

Canm senin daa gunun bile dolmamis sen bildirisinde en azindan cumayi bekle derim benimde ptesi kontrol var hazırlıklı gel dedi açılma felan olmassa persembeye kadar beklesemmi yoksa riske atmasammi bilemiyorum
Ya çok korkuyorum ben risklerden artık aklımda sürekli bunlar hareketlerini takip etmekten beynim yancak :) zaten pazartesi kontrol sezeryana gün vercek derken bi kaç gün daha geçer o arada gelirse kendileri normal doğar yine. Bekleyip de pişman olmak istemiyorum allah korusun. Bu yeni nesil bebekler gelmiyo kendilğinden nasılsa. Benim günüm de salı doluyor canım çok bişry kalmadı

Ya çok korkuyorum ben risklerden artık aklımda sürekli bunlar hareketlerini takip etmekten beynim yancak :) zaten pazartesi kontrol sezeryana gün vercek derken bi kaç gün daha geçer o arada gelirse kendileri normal doğar yine. Bekleyip de pişman olmak istemiyorum allah korusun. Bu yeni nesil bebekler gelmiyo kendilğinden nasılsa. Benim günüm de salı doluyor canım çok bişry kalmadı
Ne bileyim ya bende cok kararsizm sanirim sezerayn yolu gorunuyo banada kendimi hic buna hazrlamasmda hayırlısı diyorum bişey diyemiyorum inşallah bunları konustugumuzla kalırız gerek kalmaz sezeryana

Ne bileyim ya bende cok kararsizm sanirim sezerayn yolu gorunuyo banada kendimi hic buna hazrlamasmda hayırlısı diyorum bişey diyemiyorum inşallah bunları konustugumuzla kalırız gerek kalmaz sezeryana
Bende hiç düşünmemiştim ama netice öyle olcak gibi. Amin keşke dediğin gibi gerek kalmasa konuşmakla kalsak :)

Bende doğurmak istiyorum kızıma kavuşmak istiyorum artık. Annem geleli 1hafta oldu yarın kv kp geliyor. Bana da gelenler geldi zaten bi de ev kalabalık olacak bilmiyorum napicam yaaa. Kızım gelsin onunla ilgileneyim istiyorum. Kücücük evde cümbür cemaat yaşamak istemiyorum. Depresyon style. 40+3 e giriyoruz artık gel melegimmm.

Kizlar suyu gelip doguma gidenler bu su dedigmiz sey bildigimiz su kivaminda oluyo dimi benim dun geceden beri akiskan ama jel gibi ara ara altimi islatmisim gibi gelen bişey var seffaf sarimtrak gibi bi renkte ne bu anlamadim agrimda var baya da duzenli degil
cnm bana olanı paylaşayım seninle akşam üzeri güzel bir duş aldım duştan sonra sürekli tuvaletim geldi her idrardan sonra altıma kaçırmışım gibi şeffaf ıslaklıklarım oldu ben idrar kaçırıyorum sandım son aylar olur dedilerdi birde midem çok ağrıdı neyse tuvalete git gel sabah 3:45 oldu uyuyordum uykumdan uyandım ılık ılık bişey aktı aya kaltım fazlalaştı her yer şırıl sıklam oldu sonrası hastane su geldikten sonra sancım başladı benim tabi herkeste aynı olmaz kiminin önce sancısı gelir sonra suyu

cnm bana olanı paylaşayım seninle akşam üzeri güzel bir duş aldım duştan sonra sürekli tuvaletim geldi her idrardan sonra altıma kaçırmışım gibi şeffaf ıslaklıklarım oldu ben idrar kaçırıyorum sandım son aylar olur dedilerdi birde midem çok ağrıdı neyse tuvalete git gel sabah 3:45 oldu uyuyordum uykumdan uyandım ılık ılık bişey aktı aya kaltım fazlalaştı her yer şırıl sıklam oldu sonrası hastane su geldikten sonra sancım başladı benim tabi herkeste aynı olmaz kiminin önce sancısı gelir sonra suyu
ha bide benm nişanım doğumdan 5 gün önce çatı kontrolünden sonra geldi

Kiyamam yaaa ben ona! Ne çok çektik küçük boncuk. Ama artık annesine kavuştu önemli olan o! İnşallah abisiyle babasına da kavuşacak ve daha da mutlu olacak mini mouse um benim!
Devin bi doğsun, yakışıklı çıkarsa kızınızı isticez :) küçükkenden kertelim diyorum ben.
Devin in yakisikli olmama ihtimali var mi dusunemedim ben onu :KK200:
Bu arada kertelim deyince aklima geldi ben benim kizi daha dogmadan daha yokken bi kziim olkursa eger diye bi arkadasla kerttiydik :KK70: benim 2013 temmuz anneleri topiginden arkadasim. Bigun kizin olkursa benim oglana istiyorum demisti :KK70: bende daha ortada bisey yok ya kolayca verdim gitti demistim heheheh. Ama simdi o kadar kolay verdim gitti diyebilirmiyim bilmiyprum:KK33:

neff1316 neff1316 rabbime binlerce sukur defnecikten bu güzel haberi de aldik
Cok sukur sevimcim. Bugunde gorustuk dr la. Yine guzel konustu. Suan sadece kilosunu bekliyoruz herhangi bir tedavisi yok dedi. Sadece gelisimi hala cok yavas dedi. Sanirim bu minnak hali epey devam edicek. Premature kiyafetler bakmaya basladik artik. Bi sure onlarti giycek sanirim

Ben müdahaleden dolayı geldiğini düşünüyorum ama inşallah gelir yani artık :) doktor iki güne gelir dedi ama geçti iki gün tık yok daha.

Ben varıım doğuramayan daha :) pekte gelmeye niyeti yok. Bu sabah aklımı çıkardı her pıt pıt vuruşa tepki verirdi vuruyom ses yok hareket yok çıldırıyodum. Baya uğraştırdı beni artık tedirginim gerçekten

Canım gözünaydın kavuştun bebeğine. Artık daha hızlı büyüyecek defne :) ben hep güçlü olduğuna inanmıştım kızımın adaşının bizim içinde kokla bol bol
Seninde defne kuşuna kavusmana az kaldi insallah canimm

Kızlar geçmişi okuyayım diyorum ama 500 sayfa birikmiş
neff1316 neff1316 canım 1.800e bsi kalmamış çok sevindim maşallah Defneye :)
@Sherrysherrylady canım bi alintini gördüm benim bebişimle de 3.800 civarı yazmissin doğum yaptın sanırim Rabbim sağlık sıhhat versin bize de nasip etsin

Biz hala beklemedeyiz
Geç uykular zorlamaya basladi ara ara
Sezaryen tarihi 27 mayis
Bi heyecan geliyor bi korku
Sanirim spinal olacak
Drum epiduralden çok spinal tavsiye etti
Bakalim anestezi Dru ne onerecek
ameliyat günü gorusecekmisiz
Cpk sukur satwacim cok az kaldi.

Merhaba kızlar,
Alıntılar a sonra bakacagim. Tebrik eden.herkese teşekkür ederim.
Evvela iyi kandiller ..
Dogum yapan arkadaşlar anali babali büyütsün.
Bekleyenler ne.olur stres yapmayın
Benim kizim kakasini.yapmış icime.
Strese girmiş kuzum.
Gecenki sinir krizim esnasında sıkıntı yapmış olmalı yavrum.
Kendimi cok.kötü hissettim.
Inanin.hersey önce saglik.
Dun sanki kaka gibi bisi kustu yavrum.
Oysa kakasini yemedi demislerdi.
Bir suru.kan.tahlili vs yapacaklar.
Ayrica irkilme.titreme geliyor. Karnimdayken de hissederdim. Ona da bakacaklar.inşallah birsey cikmaz.
Allah kimseyi evladı ile sinamasin.
Diyecegim o ki asla stres yapmayın.
Eninde sonunda geliyor kuzular.
Uzdugumuze degmez.
Herkese selamlar..
Canim bisey cikmaz insallah kizinda da. Hayirli olsun tekrardan. Saglikla buyut melegini canim

Back
X